Har blåslampan från AfS fått SD att inse att dörrmattepolitiken inför M +KD innebär stora risker?

Fd. SD politikern Kenneth Sandberg skriver här ett meddelande till SD:s partiledning samt riksdagsledamöter, som förmedlas av en bloggföljare.

Sandberg har en lång politisk gärning inom olika politiken. Han lämnade SD när de mer anpassade sig till riksdagens bröder, än till sina gamla väljare som röstat in dem i riksdagens finrum.

Bakgrund: https://sv.wikipedia.org/wiki/Kenneth_Sandberg

Han påtalar vikten av att stå upp för sitt partiprogram, för SD:s ledning och riksdagsledamöter, i offentliga debatter beträffande landets destruktiva invandringspolitik. Tyvärr har SD sedan deras inträde i riksdagen allt mer blivit dörrmatta åt övriga partier till höger. Baktanken har varit att därigenom kunna få mer inflytande i riksdagen och ev. i en ny regering 2022. Men att slänga ut barnet med badvattnet är en farlig strategi, många av oss gamla SD väljare ser AfS som bättre alternativ efter alla svek från ”De fyras gäng” i SD:s partiledning.

Jimmie Åkeson, Mattias Karlsson, Richard Jomshof och Björn Söder. Bildkälla: blogspot.com

Därför är det glädjande att läsa om Ludwig Asplings krav, han är SD;s talespersonen för migrationspolitiken.

 • Total stopp för all invandring
 • Repatriering (för invandrare som ej anpassar sig till det svenska samhället)
 • Effektivare utvisningar, med fängelsevistelse till tredje land
 • Utvisning av familjen efter upprepade och allvarliga brott av deras minderåriga

Det sistnämnda skulle vara mycket effektivt enligt olika poliskällor, för skammen att bli utvisad är oerhört stor inför släkten, som ofta har finansierat ”flykten” till generösa bidragsländer. Tyvärr betraktas utvisning av PK-eliten som att spotta på FN:s stentavlor om mänskliga rättigheter och låter unga till gamla medborgare bli offer för icke integreringsbara migranters brottslighet.


Kenneth Sandbergs mejl:

”SD utvecklar nu sin organisation genom att utse talespersoner och bildandet av en kommitté för varje politikområde. En omstrukturering som tänks ge en större effektivitet och bättre förutsättningar inför det kommande valet. 

Till talesperson för migrationspolitiken har Ludvig Aspling utsetts. Hans raka uttalanden om totalstopp för vidare invandring, samt återvandring/repatriering gällande dom som är oförmögna alternativt ovilliga att anpassa sig till vårt svenska samhälle, väcker starka förhoppningar om SD´s agerande i den migrationspolitiska debatten. 

Sannolikt har Ludvig Aspling också tankar om hur verkställandet av utvisningar av personer som vistas illegalt här ska bli effektivare. Liksom gällande möjligheten att förlägga brottslingars fängelsevistelse till deras respektive hemländer eller tredje land.
En oerhört betydelsefull såväl preventiv som repressiv åtgärd mot brottslighet och gängkriminalitet vore en lagändring innebärande att allvarliga eller upprepade brott begångna av minderårig beivrades genom att hela familjen utvisades från Sverige.

Detta skulle sannolikt vara den enskilt absolut starkaste åtgärden för att förhindra nyrekrytering av unga för en framtida kriminell karriär. 

Därför blir det viktigt att också i de kommande partiledardebatterna inför valet tala klartext i dessa frågor. Tveklöst finns det en stor majoritet av svenska väljarkåren som skulle välkomna en sådan politik och belöna det genom att rösta på SD.

Det faktum att även politiker från partierna som nu börjar samtala och förhandla med SD allt oftare nämner “elefanten i rummet” i debatter om invandring och kriminalitet, visar att tiden är mogen för SD att tala klartext. Icke minst de många skribenter i det offentliga samtalet som talar öppet i dessa frågor torde vid det här laget ha berett vägen för SD. 

Ett icke-klarspråkigt agerande i dessa frågor inför valet skulle omvänt kunna göra människor osäkra, varav många istället då kan antas lägga sin röst på AfS. Vilket visserligen inte skulle vara helt bortkastat, men heller inte det optimala.

Kenneth Sandberg

Gustav Kasselstrand fd ordf för SD:s ungdomsförbund, men rensades ut från partiet under 2015. https://sv.wikipedia.org/wiki/Gustav_Kasselstrand

Bildkälla: twitter.

Bildresultat för AfS alternativ för Sverige

6 tankar kring ”Har blåslampan från AfS fått SD att inse att dörrmattepolitiken inför M +KD innebär stora risker?

 1. Om SD-ledningen har utsett Ludvig Aspling till att leda migrationstemat, vad finns det då för skäl att rösta AfS?

  1. Jag tror att SD fortfarande har stort behov av blåslampseffekt från AfS. Bara ratandet av nationalistiska gruppen i EU, får mig att tvivla på deras engagemang för nationen. Om de verkligen tror att denna korrupta koloss med styre av alla ”BIG” kan förändras inifrån, då borde de genast ansluta sig till Marine Le Pen och andra ledare som vill värna nationen i stället för världens oligarker.
   ”-Våra kontakter bröts plötsligt och brutalt. Det är verkligen synd, säger hon. https://www.expressen.se/nyheter/marine-le-pen-om-relationen-till–jimmie-akesson-kontakten-brots/
   ….Marine Le Pen har försökt få Sverigedemokraterna in i samma grupp, (kallad ID), i EU-parlamentet som spanska Vox, Sannfinländarna, italienska Lega, tyska AFD med flera.
   – Jag förstår verkligen inte den här viljan att stå, att absolut vilja stå helt utanför. Men saker kan ju ändras, säger Marine Le Pen….”
   Tyvärr prioriterar de fyras gäng en skön riksdagsbänk…

   1. Kan det vara så, att SD kom på att det råder en annan politisk atmosfär i Sverige än på kontinenten? Så att Åkesson & Co därför fann det klokast att byta grupp i EU?

    I Sverige har exv hetsen mot Ryssland tagit sig stora mått, medan exv den franska hetsen mot Ryssland kanske är något mildare, eller?

    Ja, det är mycket viktigt att AfS växer och blåser SD i baken.

   2. Att förändra inifrån innebär i praktiken att de inifrån förändras av de utifrån. Har aldrig hänt att de utifrån låtit sig förändras i någon större utsträckning. Har aldrig skett i någon större utsträckning och kommer aldrig att ske enligt min erfarenhet. På den tiden som kommunikationerna inte var så pilsnabba som de är idag Kunde de inifrån resa hem till Sverige och beskriva sig som segrare vilket Mona Sahlin tämligen skamlöst gjorde

 2. Kanske har de fyras gäng börjat få kalla fötter många lämnar SD för AFS själv lämnade jag mitt mångåriga medlemskap när Thoralf Alfsson blev utesluten, sen dess har det kommit mycket mer från SD som jag tycker är fel EU gruppen, Ungern uttalande, behandlingen av AFS, inte lätt att veta hur man skall rösta gillar AFS bäst, men rent taktiskt vore det bäst att rösta SD, får väl se är ju ändå ett år kvar till det är dags.

  1. Jag har precis samma funderingar som Du har, tycker att AfS har tagit över SD:s gamla krav, som de svikit genom dörrmatta politik mot Kristersson och Busch. De slänger ut barnet med badvattnet genom sin utrensningspolitik av duktiga medlemmar och upptäcker nu att badkaret är tomt.

Kommentarer är stängda.