Fler börjar vakna om utomeuropiska invandrares låga potential till självförsörjning

När vi som tidigt protesterade i våra möten med främst utomeuropeiska invandrare, fick då snabbt rasiststämpel i pannan.

Poliser var de första som tog bladet från munnen, men stängde den snabbt igen, när de insåg att jobbet kunde ryka. Karriär och löneutveckling kunde ta tvärstopp, för de som bara viskade om invandrares kriminella potential. Örebropolisen Peter Springare blev ett varnande exempel, när han blev utstött av polisledningen, så kollegor kunde se hur det kunde gå.

https://word.harrietsblogg.se/2020/12/10/peter-springares-vardag-med-ali-mohamed-och-muhammed-om-och-om-igen/

Inom vård och skola finns ännu större tröghet med fäbless för allehanda bortförklaringar.

Inom vård blev det bli förtur för invandrare som kom till poliomottagningen medan gamla kämpar fick vänta, som trots förlamade ben tappert hade arbetat utan bidrag hela sitt liv. Bedömning om vård som inte kan anstå vidgades snabbt och vårdpersonal vägrar att anmäla illegala oavsett vad de har i sin byk. Om straff skulle bli löneavdrag då skulle godhetspositioneringen minska snabbt och om livslångt tolkbehov efter två år skulle finansieras likadant, då skulle andra länders regler accepteras fort. Flyktingindustrin är en riktig vinstmaskin för dess privata ägare.

Lärare får tiga, bita ihop och förste lärarreformen tog död på sammanhållningen. Många lärare lärde sig snabbt att stå rektorn närmast och inte vara så kinkiga med betygen.
https://www.svd.se/rattssakerheten-for-elever-ar-satt-ur-spel

Att fösa ut en unge som går bärsärkar gång är inte lätt med en barnombudsman bakom dörren, så drabbade lärare får i stället plåstra om sina blåmärken och gå på kurs i lågaffektivt bemötande, om de inte får sparken. Att inte säga hen kan räcka och att sätta bångstyriga invandrakillar på plats är inte att tänka på. Deras offer får lida eller byta skola, lärare blir sjukskrivna, medan förövarna stärker sin respekt och sitt hävdelsebehov.

Man tar sig för pannan, när man hör vänsterns hycklande protesterar mot riskkapitalisternas friskolor. Självklart vill ingen normalt sinnad föräldrar låta sina ungar förvandlas till integrationsobjekt. Därför accepteras fri skolornas, storkoncerners enorma miljardvinster och skiter det sig, så måste kommunen ta hand om elever, när skolan gått i konkurs.

När jag tar del av SFI-läraren Richard Holmgrens debattartikel ”SFI-lärare: Alla klarar inte av en gymnasieutbildning” i lokaltidningen den 10 mars blir jag glad. https://corren.se/debatt/artikel/sfi-larare-endast-8-av-100-elever-har-godkants-/rx3w8z2r

Bild; kcm.se

”Cirka 100 elever har passerat revy under perioden och vi har kunnat godkänna 8 stycken, alltså mindre än 10 procent. Det är nedbrytande för både lärare och elever när så få elever når målen, skriver en SFI-lärare i Linköping….”

Han skriver vidare att det finns två tolkningar, som är mycket omtyckta av politiker ”ALLA KAN” och den andra tolkningen är att skylla på lärarna, som ”INTE HÅLLER MÅTTET”

”…..Föreningen Världens mammor har till exempel varit ute och talat om systemfel för att deras medlemmar inte klarar av SFI….” 

Systemfelet beror på att Sveriges politiker i deras humanitära hybris har tagit emot för många icke integreringsbara migranter från dysfunktionella länder. Med följer klan- och hederskultur med ingiftens ökade risk för funktionshinder både i huvuden, ben och tidigare utbildning kan bestå av några år i Koranskola, där islams överlägsenhet och alla orenas förkastlighet präntas in. Så Svennehatet hos Muhammed finns nog mer i ryggmärgen än avundsjukan på Tommys dyrare jacka.

Detta har jag upprepat som en gammal, numera ruggig papegoja i nästan alla tidigare blogginlägg såväl som i dagens 2441. Men eftersom nya läsare strömmar till, så får gamla bloggläsare som inte tröttnat, stå ut en tid till.

Holmgrens uppmaning till politiker är att sluta att sticka huvudet i sanden och inse att majoriteten som får traggla vidare med SFI studier under 10-15 år aldrig kommer att nå gymnasiebehörighet. Fortsatt subventionering av anställningar är hans lösning, som jag inte tror på, eftersom det inom näringslivet ofta innebär negativ produktivitet trots att lönen mest består av skattepengar. Därför får de traggla på, för kommunpolitiker saknar realistiska alternativ och vill ge sken av att aktivitetsplaner fungerar trots samma innehåll år efter år och få social arbetare vågar nagga biståndet i kanten, trots att så skall ske om planen inte följs.

I stället är det offentlig vård, skola och omsorg som får bli integrationens- arbetsplatser, även för invandrare utan tillräcklig kompetens. Där gamla och barn kan bli krockkuddar. Gamla som inte förstår vad personalen säger och skötsamma små flickor får tidigt lära sig att tåla trakasserande gossar. De förstår snabbt att klaga inte leder till någon vart för bråkstakarna har ju haft en sådan traumatisk bakgrund….Tack och lov för Fri skolor dit lymlarna inte når, tänker många föräldrar, som medelklassen knappt vågar yttra vid eget köksbord.

Systemfel är en mycket omtyckt förklaring som egentligen endast handlar om projektion från ansvariga mångfalds politiker, som vet vad som måste sägas, så inte globalstyrda partiledningar ser till att de åker ut.

Projektion, en term som används inom psykologin för att beskriva en försvarsmekanism som en person begagnar sig av då den inte vill eller kan kännas vid sina egna svagheter tillskriver andra personer eller sin omgivning dessa egenskaper för att försvara sin självbild…” Wikipedia.

Detta förhållningssätt har regeringsföreträdare förfinat till fulländning, det spelar ingen roll vilka som sitter vid rodret. När invandrare nu uppgår till 2 miljoner så är de en enorm kraft att räkna med, anpassningen för deras krav till islam ökar för varje dag.

Problemet för konsekvensblinda makthavare är att Sverige stannar av om skatten ytterligare måste höjas. Att klara försörjning för ännu fler invandrare utan potential till utbildning som fodras för att nå självförsörjning i ett högteknologiskt samhälle, förutom de 800 000 bidragsberoende som redan finns, är en omöjlighet. Detta faktum negligerar ännu nuvarande regering, eftersom inflödet har fortsatt vind i seglen, allt för att behaga folkutbytets globala arkitekter.
Jag tror att den politiska eliten mycket väl förstår den humanitära stormaktens inbyggda moras, men nu har det gått för långt och ingen vågar på riktigt ändra kurs. De har numera reträttplatser som garanti för livstids försörjning, som måste skyddas till varje pris och då får de inte göra superrika globalister sura.

Därför är det välgörande, när allt fler tar bladet från munnen, kanske dropparna från golvet till slut kan urholka stenen?

Men risken är stor att landet innan dess fallit ihop av massinvandringens enorma tyngd med eroderad välfärd och med invandrarkriminalitetens fortsatta storhetstid, mycket tack vare ett vänsterstyrt rättsväsende. Rörelsens långa mångkultur-marsch genom samhällets alla institutioner har varit mycket framgångsrik.

——————————————————————————————-

Därför har socialdemokraternas snabba fot byte i Ja Nato medlemskap fått så stort genomslag. Att kämpa för fred i Ukraina ger rädsla för att bli kallad ett Putin troll. Det sovande folket borde skämmas!

Kom till manifestationen JA TILL ALLIANSFRIHET NEJ TILL NATO   Kom till Medborgarplatsen lördag 18 mars kl. 13.00–14.00

Manifestera för  JA TILL ALLIANSFRIHET – NEJ TILL SVENSKT NATOMEDLEMSKAP! SKRIV UNDER FN:s KÄRNVAPENFÖRBUD – NEJ TILL KÄRNVAPEN!  Onsdag 22 mars skall riksdagsledamöterna rösta om regeringens Nato-proposition. 

8 tankar kring ”Fler börjar vakna om utomeuropiska invandrares låga potential till självförsörjning

 1. En teori: Är det därför som pizzerior, frisörsalonger, skräddare etc. växer upp som svampar, i varje fall i Örebro. Får ”ägaren” 110 000 kronor för varje ”praktikant”? Det är bara att byta ut ”praktikanterna” varje år och nya 110 000 kronor ”per skalle” bara rullar in, år efter år! Man konkurerar ut de s.k. företag som drivs av svenskar. Är det migrant företagen eller de svenska företagen som erhåller det mesta av pengarna. Hur skulle de svenska företagen hantera ”språkförbistringen”? Olönsamhet ligger väl närmast till.

  1. Om detta skatteslöseri och ut konkurrering av seriösa företag skriver inte media, bara snyft och hyllnings artiklar om invandrares entreprenörskap, kanske i välfärdsbedrägeri? Fritidsledare har ofta god kompetens i brottslighet, men att stänga knarkfyllda fritidsgårdar i Botkyrka, då åkte kommunstyrelsens ordförande Ebba Östlin ut. Nu är ordningen återställ med Emanuel Ksiazkiewicz som ordförande.
   https://www.dagenssamhalle.se/styrning-och-beslut/kommunpolitik/ebba-ostlin-forlorar-striden-om-s-i-botkyrka/

   Om ett par årtionden så behöver det inte bli något bråk för då är förortens bidragstagare i majoritet.
   Kanske landet då har fallit ihop och är en lydstat under NWO?

 2. I kväll, torsdag, intervjuade Anders Holmberg sossarnas Ardalan Shekarabi (i svt 2 i ”30 minuter). När det var ca ½ minut kvar kom programledaren in på problemen med den stora brottsligheten bland invandrare i Sverige. Det beror på segregationen svarade Shekarabi – sedan var det slut. Därefter tackade fegskiten Holmberg Shekarabi som troligen var mycket lättad…

  1. Jag reagerade också på detta undflyende av hur de svindlande migrationskostnaderna påverkar Sveriges ekonomi. Svag krona, lågt BNP och högre inflation jämfört med övriga Norden.
   Shekarabi krävde undantag för iranier när det handlade om skärpt säkerhetskontroll. Från Iran kommer bara säkra gossar, man hjälper de sina.
   https://www.arbetsvarlden.se/shekarabi-s-sapos-forslag-kan-stanga-ute-100-000-fran-jobb/

   ”– Säpos förslag om skärpt säkerhetsprövning riskerar att leda till att personer med rötter i Iran inte kommer att kunna godkännas vid säkerhetsprövningar tjänster i både den offentliga och privata sektorn, säger Ardalan Shekarabi, S-riksdagsledamot och tidigare minister…”

 3. När det gäller NATO frågan, ska inte den avgöras av oss medborgare genom FOLKOMRÖSTNING? Det är ju vi som får ta smällen medan politikerna drar till sina ”paradis”!
  Riksdagen strör MILJARDER EFTER MILJARDER i vad man kallar för bistånd, medan vår välfärd bara blir sämre och sämre.
  Vad krävs för att man ska ägna sig i 1:a hand åt våra egna, som byggt upp Sverige som dessutom politikerna lever gott på.
  Det måste till en stark Medborgarrörelse som drar ordentlig i ”öronen” på samtliga inkompetenta politiska beslutsfattare.
  I Örebro satsar man 1 MILJARD på s.k. snabbussar med ett eget färdstråk samtidigt som man drar in på färdtjänsten.
  Alla hjälpmedel som äldre behöver på sin ålders dag skall man ta in ”hyra på”, månad efter månad!
  Innan var hjälpmedel gratis. Tänk vilken fin välfärd man kan förvänta sig på ålderns höst.
  Migrationen, den får kosta vad det vill, men när man tar ut kostnaderna för den via äldres hjälpmedelsbehov har inte då Riksdagens ledamöter förbrukat sin roll då?
  Coronavaccinerna som lett till för tidig död, innebär inte det att den avlidnes pensionstillgångar kan hamna i statskassan?
  Det blir väl någon miljon per avliden. I ett ”normalt land” skulle dessa politiker få livstid medan andra skulle likvideras, men inte i Sverige inte. Här hyllas politikerna av ”kapitalet” som ligger bakom olika misärer med att tilldela olika fiktiva anställningar med rekordlöner som belöning för ha medverkat i den massdöd som kommer i efterdyningarna av Coronavaccineringarna.
  Riksdagen verkar vara det svenska folkets BÖDEL, medan man gullar med de olika avarterna till migranter man släpar in. 9 000 Afghaner kom ”på ett bräde”!
  Hur många flygtransporter gick det åt för att få hit dem?
  De som har råd lämnar Sverige, medan vi övriga ”ORENA” ska leva i en ständig daglig skräck över om vem som står på tur att bli likviderad.

  1. ”….Migrationen, den får kosta vad det vill, men när man tar ut kostnaderna för den via äldres hjälpmedelsbehov har inte då Riksdagens ledamöter förbrukat sin roll då..?
   Jo, det har de om inte det svenska folket sov så förbaskat hårt så borde en medborgarrörelse bildas med demonstrationer i varje stad.
   Hur länge skall medelklassen acceptera att skatten tillfaller andra? Inflation, höga el-bränslepriser och räntor kanske kan väcka dem? Räddningsaktioner för banker kan bli ett svart hål precis som finansiering av migrationen.

 4. Prop. 2008/09:156
  Sfi-bonus – försöksverksamhet för att stimulera nyanlända invandrare att snabbare lära sig svenska.

  I propositionen föreslås en ny lag om försöksverksamhet med prestationsbaserad stimulansersättning inom svenskundervisning för invandrare (sfi-bonus). Den föreslagna lagen syftar till att pröva i vilken utsträckning ekonomiska incitament för deltagare i sfi kan bidra till att de snabbare lär sig svenska och därmed förbättrar sina möjligheter att få ett arbete. Den nya lagen föreslås träda i kraft den 1 oktober 2009.
  Bonus för genomförd svenskkurs
  INVANDRING2008-03-31
  Regeringen (ALLIANSEN) föreslår att den invandrare som går igenom SFI, Svenska för invandrare, med godkänt resultat ska få en bonus på upp till 12 000 kronor.

  Anledningen till att man INTE vill eller kan klara av SFI är att man då kan gå på bidrag, livet ut! Klarar du SFI, då måste du SÖKA JOBB.
  Det är väl därför som ”arbetslösheten” hos vissa migrationsgrupper är extremt hög!
  De flesta av ALLA Migranter vet att BONUSEN på 12 000 kronor får de igen med råge, om de inte klarar av SFI.
  Det har aldrig varit Moderaternas starka sida med att hantera ”sociala problem” vilket även framkommer denna framtagna lag om ”Sfi-bonus – försöksverksamhet för att stimulera nyanlända invandrare att snabbare lära sig svenska”. Vilket visar på Moderaternas totala inkompetens, när det gäller att tillgodose ”sin egna” befolknings skriande behov.

  Ovan 2008 och nedan som är från förra året 2022:
  Statsbidrag lämnas med 110 000 kronor per årsstudieplats för lärlingsutbildning som kombineras med sfi/sva och stödjande insatser.
  När ska det bli dags för en REJÄL utrensning av de politiker som förstört Sverige? Det lönar sig inte längre att rösta bort dem för röstsedlarna hanterar de själva, också!
  Villkoret borde ha varit: Har du inte under 2 år klarat av SFI, då får du lämna Sverige för gott. Punkt slut.
  https://lagen.nu/prop/2008/09:156
  https://www.publikt.se/nyhet/bonus-genomford-svenskkurs-9685
  https://www.skolverket.se/skolutveckling/statsbidrag/statsbidrag-for-larlingsvux-2022

  1. Din nyckelmening ”….Anledningen till att man INTE vill eller kan klara av SFI är att man då kan gå på bidrag, livet ut! Klarar du SFI, då måste du SÖKA JOBB….” finns inte i debatten för då hade rasiststämpeln inte räckt till.
   Men SvD:s ledarskribent Sara Lövestam radar upp bortförklaringar till SFI avhoppen med besked. Hon påstår att ingen ersättning för SFI studier utgår, enbart sedvanligt försörjningsstöd (och det kan fortsätta år ut och år in, med 6 månaders uppehåll om målen inte nås, sedan börjar det om igen)
   https://www.svd.se/a/Xbze3E/sara-lovestam-darfor-forvanas-jag-inte-av-avhoppen-fran-sfi
   När jag googlar på FK:s ersättningar står det;
   ”Vad får man för ersättning när man läser sfi?
   Under den första kartläggningsperioden får du 231 kronor per dag. Sedan får du 308 kronor per dag så länge du deltar i programmet. Ersättningen kan betalas ut för högst fem dagar i veckan. Om programmet är på deltid får du mindre pengar.6 mars 2023”
   Man kan ej få försörjningsstöd + etableringsersättning samtidigt, men underhållsstöd,
   bostadsbidrag och barnbidrag är det fritt fram att söka.
   Dessutom ökar bidragsfusket med skenskilsmässor som är en mycket lönsam affär, var tror NI?
   I Södertälje, där projektet ”Gökungen” avslöjar fusket. Gökungar finns det nu i hela landet, som också tvingas försörja de största exemplaren i FN och EU.
   https://sverigesradio.se/artikel/fusk-avslojat-gifta-lurar-kommunen-genom-fejkade-skilsmassor

Kommentarer är stängda.