Peter Springare:s vardag med Ali, Mohamed och Muhammed, om och om igen

Peter Springare på Facebook.
”Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt.

Bildresultat för peter springare
Peter Springare

Men det skiter jag i.

Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet. Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro.

Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.

Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc.
Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant, när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi;

Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka:

Våldtäkt, våldtäkt

– grov våldtäkt

-överfallsvåldtäkt

– utpressning

-utpressning, övergrepp i rättssak

-olaga hot

-våld mot polis

-hot mot polis

-narkotikabrott

-grovt narkotika brott

-mordförsök

-våldtäkt igen

– utpressning igen och

-misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige.

Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet. Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%. Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.

Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan”


Peter Springare – Wikipedia

https://sv.wikipedia.org/wiki/Peter_Springare

Jan Peter Axel Springare, född 8 maj 1956, är en svensk före detta polis och tidigare förundersökningsledare hos Örebropolisen, samt politiker. I februari 2017 gjorde han ett inlägg på sin Facebook-sida om att han i sitt arbete på grova brottsroteln menade sig se en överrepresentation av gärningsmän med utländsk bakgrund. Detta gav upphov till intensiv diskussion på Facebook och i media. Han är sedan 2018 ledamot i Örebro kommunfullmäktige, där han representerar Örebropartiet. 

4 tankar kring ”Peter Springare:s vardag med Ali, Mohamed och Muhammed, om och om igen

  1. Sverige ut, Sverjestan in.
    Sotdöden för den svenska nationen och Västerlandet i stort, eller kommer det bjudas upp till inbördeskrig? Fast inbördeskrig är väl inte en helt adekvat benämning, när det handlar om inkräktare – förvisso uppmuntrade en masse, genom vår korrupta politikerklass av landsförrädare och hjärntvättande massmedier som sjunger med samma falska körstämma.

  2. Peter Springare borde få en staty rest över sig på central plats i Örebro.

    Medan hans belackare borde ställas i skamvrån.

Kommentarer är stängda.