”The Great Reset”; den stora återställningen

När den nya världsordningen, NWO, börjar få negativ klang hos vakna medborgare, då har den globala eliten kompletterat med ett nytt namn ”The Great Reset”. En ekonomisk omstart för hela världen efter coronan, som kom i precis rätt tid för globalisterna, med FN och World Economic Forum (WEF) i ledningen. Organisationer, som är skapade av den globala finansmaffian med politiker och media som verkställare och infiltratörer.

Planen är att individuellt ägande och småföretag skall bort, vi skall i stället hyra våra livsnödvändigheter av storföretagen, för i ett kontantlöst samhälle kan konton beslagtas av banken, då Du håller tyst med din protest och rättar in dig i ledet. Nationernas folkstyre måste bort för att de stora megaföretagen skall befästa och utveckla sin roll i toppen på den ekonomiska pyramiden.

När billiga jaktmarker börjar sina för hyperkapitalismens ägare, då måste något nytt hända. Att få styra över jordens tillgångar, arbetskraft och alla produktionsled är målet, som globalister strävar emot.

Medlet för folklig acceptans är rädsla, för rädda människor protesterar inte, de blir följsamma och gör som storebror säger.

Klimatet och pandemier är förträffliga redskap för flockmentalitet, där politiker och media är vakthundar.

Bildresultat för fårskock

När allt fler medborgare inser att majoriteten av sk. flyktingar inte flyr för sina liv utan av längtan till ett bättre liv i västs välfärdssystem, då måste klimatet introduceras som nytt asylskäl.

Att det är Big Foods storjordbruk som slagit ut den småskaliga livsmedelsförsörjningen i fattiga länder, som starkt bidragit till fattigdom med migrationsströmmar talas det tyst om.

Den globala finansmaffians expansion kräver beroende och rädda medborgare, där medelklassen måste kämpa för att inte hamna längre ner. En utförsäkrad arbetare i Säffle eller en tiggare i Bangladesh har samma obefintliga värde för den internationella eliten, som bedriver avlatshandel med värdegrunden och mänskliga rättigheter. Nu skall alla minoriteter och alla (och de är många) som utsatts för strukturell rasism kompenseras, om WEF får som de vill.

”…..Med ett oproportionerligt stort antal drabbade bland färgade, kvinnor, fattiga och HBTQIP-personer, har covid-19 kastet ljus över systematisk rasism och sociala orättvisor”, skriver World Economic Forum på sin hemsida om Great Reset….”

Självklart är EU:s och FN:s springpojke, vår statsminister, redan med i en reklamfilm om globalisternas nya kodord ”Great Reset”.
Att framtvinga politisk korrekthet och kulturmarxistiska ideal i världens länder, får Löfven med sin regering att ta glädjeskutt, när WEF blir deras body guards mot protesterande medborgare. De skall tuktas och tvingas dela med sig av allt de har.

Relaterad källor

https://newsvoice.se/2020/11/corona-great-reset-begransar-folkens-frihet/

https://www.friatider.se/great-reset-ska-gora-varlden-mer-pk-efter-corona

https://www.friatider.se/sverige-ska-betala-andra-landers-klimatomstallning

6 tankar kring ””The Great Reset”; den stora återställningen

 1. Купить виниловые перчатки от производителя в Китае. Стоимость упаковки от 610 р/100 шт., Компания МСК, тел. 88006005854

 2. Det står helt klart att vi har starka intelligenta och potenta krafter även på vår sida. Och det är dags för dom att aktivera globalistledningens ledarfigurers ”entledigande” på ett sådant sätt att det blir en betryggande framtid i samma riktning som företräds av de vanliga människorna. Inte de fåtalet som styr kapitalet.

 3. Tack för viktiga länkar!

  ”Post Covid World, WEF: s djävulska projekt: ”Återställa framtiden för arbetsagendan” – Efter ”The Great Reset”. En skrämmande framtid” och

  ”The Great Reject – Of the “Great Reset”. Dystopisk mardröm för hela mänskligheten”

  1. Tack!
   En av kommentar efter föreläsningen på youtube.
   ”Eliterna har planerat detta i årtionden, allt kopplat till FN: s hållbara utveckling, som förbereder oss för global styrning, kontantlöst samhälle, ny världsordning, som helt framkommit i det ockulta och den forntida mysterieskolans esoterik, deras vaccin är den verkliga klara och nuvarande faran”
   Jag förstod inte ordet esoterik, var tvungen att hitta en länk om denna ”mystik” https://annikalangle.com/esoterik.htm

Kommentarer är stängda.