Kapad demokrati i Järva och Botkyrka – misstanke finns om kapning i hela landet

Islamiseringen fortsätter med oförminskad styrka. När skandalen i Botkyrka lagt sig, så är Järva på tapeten.

https://www.svd.se/a/jlmeB9/varfor-forsvarar-vansterpartiet-aif-kista

Studieförbundet ABF förnekade givetvis att det skulle finnas en gängkriminell infiltration, som gjorde att kommunstyrelsens ordförande i Botkyrka Ebba Östlin ryckte.

När det var dags för röstning så dök en drös av Vårbynätverkets kriminella upp, som blivit S-medlemmar och hon röstades bort. Att vilja stänga fritidsgårdar, där kriminella blivit värdar och där knarket flödar hör inte dit menar S -pamparna i ABF. De skyller i stället på hennes ledarskap.

Samma förnekelse för brottsliga gärningar råder från vänsterpartiet i Järva, som nu försöker stoppa en utredning av en polisanmäld somalisk idrottsförening.
Föreningen har under tre år fått 1,9 miljoner kronor i stöd av stadsdelens idrottsförvaltning för att arrangera nattfotboll för ungdomar i Järvaområdet.
Eftersom utdragen från föreningens bankkonto indikerar att en stor del av pengarna i själva verket använts för privat konsumtion, så skickar en besviken Idrottsförvaltning in en polisanmälan om misstänkt bedrägeri. Ordföranden för fotbollsklubben AIF Kista har levt glada dagar och funktionärer har fått rikligt betalt. Idrottsförvaltningen kräver att föreningen återbetalar 1,6 miljoner av det stöd den fått sedan 2019.

Men i Stockholms stads politiska styre finns nu vänsterpartiet representerat, tack vare den somaliska föreningens röster. I valdistriktet Trondheimsgatan i Husby – där ordföranden för AIF Kista bor – får man över 30 procent av rösterna. Därutöver deltar han i stadsdelens öppna möten, är aggressiv och trakasserar ledamöter på sociala medier.

Då går vänsterpartiet till aktion för att skydda sin köpta väljarkårs ledare och in I en insändare till den digitala lokaltidningen Nyhetsbyrån Järva haglar bortförklaringarna och nämndens politiker beskylls för smutskastning och häxjakt på deras somaliske vän.

Självklart är somaliska röster mycket viktigare än demokrati för både vänsterpartiet och socialdemokraterna, vars politiker röstas in till smörgåsbordet.

Detta är bara två exempel, men jag är övertygad om att samma förhållanden råder mer eller mindre uttalat i hela landet, där utomeuropiska invandrare antigen fått ledande befattningar i identitetspolitikens namn eller själva med sina bröder kuppat sig in.

Politik för orten är att försvara en polisanmäld förening, konstaterar artikel författaren.
Foto: Vänsterpartiet, bild från artikeln i SvD.

Än så länge vågar media skriva om dessa missförhållanden, men hur länge till undrar jag?
Yttrandefriheten vingklipps så fort invandrare med Koranens som ledstjärna känner sig kränkta. De följer ju bara Koranens bud, att det är hedervärt att lura otrogna. Dessutom har vår riksdag beslutat att assimilation är frivilligt och att invandrares kultur och traditioner skall bevaras och ges stöd enligt prop 1997/98:16. Dess konsekvenser får självklart vi skattebetalare ta.

Därutöver finansieras Koranens lära med stadsbidrag, för att valboskapen skall hållas vid gott mod. Studieförbundet Ibn Rushed och Islamiska Förbundet står båda det världsomspännande Muslimska Brödraskapet nära. Det är bara att plita ner integrationsfrämjande åtgärder i ansökan så öppnas penningkranen.

Hur integrationen förbättras av studier i hatet mot otrogna förstår jag inte?

3 tankar kring ”Kapad demokrati i Järva och Botkyrka – misstanke finns om kapning i hela landet

  1. Klart man undrar vad socialdemokraterna håller på med, klart är ju att de inte har gått rätt till. Att de sen utreder sig själva och till min stora förvåning så hittar de inga misstankar (ironi), nä tacka fan för att de gör allt för begrava detta så fort de bara går. Socialdemokraterna har ju myst med snart alla livstidskriminella och hyllat dem för sina insatser i förorten, nu visar sig facit och det är ingen vacker läsning, hoppas detta blåser upp till en jätteaffär för sossarna och att de får det helvete som de så väl förtjänar.

    1. Jag tror att medlemskap hos Magdalena går fort att få. Om någon politiker trampar klanmaffian med imamer på tårna, så åker de ut. Fler medlemmar ger mer bidrag, dilemmat för rörelsen är att dess politiker kan röstas ut. Bilmålvakter kan utöka sin verksamhet med att bli politikermålvakter.
      Att tappa sina förmåner som politiker väger tungt, så eftergivenheten för islam kommer att öka.

Kommentarer är stängda.