Krig är legaliserat folkmord

Av den kontroversielle ekonomen Martin Armstrong, med flera domar i bagaget för ekonomiska oegentligheter. Om hans förutsägelser om Ukraina är rätt, kommer kriget nog att avgöras innan sommaren. https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_A._Armstrong

Media skriver mycket motvilligt om ryska framgångar, medan EU höjdarna besökte Kiev med Ursula von der Leyen i spetsen.- Hon lovade på stående fot framtida EU medlemskap för Zelsenskyj med hans korrupta Ukraina och givetvis fortsatta vapenleveranser utan slut.
Att avväpna Europa kanske är en hemlig plan?
Med hennes 390 miljarders kärlek till Pfizer för dess genvaccin, så förvånar mig inget längre, med dessa gigantiska rekord i stöld av EU: medborgarnas pengar. Allt sker över våra huvuden, men dessa hisnande ekonomiska oegentligheter leder inte till några domar. Troligen är de för stora.

”Kriget i sig är ett brott – det är legaliserat folkmord.”
Ett uttalande från Armstrong som är helt rätt. Folket offras medan makthavare sitter tryggt på första perkett.

https://en.wikipedia.org/wiki/Martin_A._Armstrong

—————————————————————————————————–

”Det ukrainska folket tror FELAKTIGT att Putin är deras fiende. De tittar åt FEL håll. 

Det ukrainska folket bör avsätta  Zelensky snabbt innan de förlorar hela sitt land och det kan hända den 26 april. USA:s utrikesminister Antony Blinken bekräftade just att han inte bryr sig om alla civila dödsfall i Ukraina. Detta är ett proxykrig mot Ryssland och ingen bryr sig om det ukrainska folket. Statistiskt sett dör dubbelt så många civila i krig, än soldater. För guds skull – ÖPPNA ERA FÖRBASKADE ÖGON!

Blinken sa faktiskt att varje fredsavtal mellan Ukraina och Ryssland, som ger upp Donbas i utbyte mot fred, kommer att ”öppna en Pandoras ask runt om i världen.”
Först och främst är detta den vanliga Neocon-propagandan att Ryssland verkligen vill erövra hela Europa.  Det är helt klart totalt nonsens. De där dagarna med att ockupera främmande länder är över. Det var en del av den gamla imperialismens teori – ju mer land du har desto rikare är du. Det brittiska imperiet kollapsade och den teorin misslyckades.

Ännu viktigare är att han vill att de ukrainska civila ska dö för hans politiska politik mot Ryssland. 

DU ska offra din framtid, ditt liv och ditt land. Putin är inte din fiende, det är västvärlden som är villig att offra alla ukrainare för deras politiska agenda.

Det ryska folket stöder inte ett sådant krig mer än det amerikanska folket gör. Harry Patch, den sista överlevande veteranen från Första Världskriget var 111 år gammal och han hade det bästa förslaget om krig. Han dog under 2009.

”Jag tyckte då, som jag tycker nu, att politikerna som tog oss ut i krig borde ha fått vapnen och uppmanats att själva lösa sina meningsskiljaktigheter i stället för att legaliserat massmord.”

Det ukrainska folket röstade för fred – det var Zelenskys löfte. Han har inte varit någonting annat än Dödsängeln och när Ukraina äntligen blev en egen suverän stat 1991, nu har Zelensky slösat bort allt och bara fört krig för Donbas som är ockuperat av ryssar i ett inbördeskrig anstiftat av de amerikanska neokonerna ledda av John McCain.
Jag varnar er,  vår dator förutser att Ukraina inte kommer att existera länge. Ni förstör allt för Donbas. Detta var inte vad de röstade på och ni har ingen rätt att rösta nu för att ens avsluta det”.

Källa; https://everykindapeople.blogspot.com/2023/02/krig-ar-legaliserat-massmord.html

———————————————————————————————————-

Jag tror att kriget avslutas om Ukraina med västs vapen leveranser kan knäcka Ryssland och deras naturtillgångar sopats rent av USA:s Big oligarker. Om Ryssland tar befäl över de östra regionerna, då kan USA/Nato låta Polens folk få offra sig för nästa proxy krig från väst. Vapen industrin måste ständigt hållas varm.

3 tankar kring ”Krig är legaliserat folkmord

  1. ”Jag tror att kriget avslutas om Ukraina med västs vapen leveranser kan knäcka Ryssland och deras naturtillgångar sopats rent av USA:s Big oligarker.”

    Maktgalningar blir aldrig mätta; vare sig de döljer sig bakom socialistisk progressivitet eller liberal totalitarism – båda med internationalismen / globalismen som destination. Om inte fiender finns, måste de skapas, för att rättfärdiga girigheten och de totalitära anspråken. Inget pris är för högt, så länge andra betalar.

    1. Om leveranserna inte kan knäcka Ryssland, kanske det kunde få Biden/Nato till förhandlingsbordet?
      Ny folkomröstning under övervakning i de östra regionerna om tillhörighet och Krim får förbli ryskt territorium, men det accepterar nog inta USA. Jag tror kriget nu mest handlar om att få bäst förhandlingsutrymme.

    2. Jag tror snarare det blir början på problemen. Det ger motivation att fortsätta USAs aggression och världserövring. Vi måste stoppa USA som med nazisterna 1945, förhoppningsvis mer fredligt.

Kommentarer är stängda.