Det politiska ansvaret måste upp på allas dagordning

Hej, Harriet mejlar signaturen ”TT” 

”De svenska regeringarna som huserats de senaste 40 åren kan VI inte ens ställa mot väggen, för att besvara medborgarnas frågor.  

Man tillåter Big Pharma ”likvidera” oss medan de själva riskfritt går fria! Se bifogad länk.

Medias tystnad efter läkaruppropets internationella konferens nyligen i Stockholm är talande för en press som enbart går maktens ärenden.

All kommunikation utgår endast från det politiska etablissemanget. Någon konfrontationspolitik med medborgarna har väl inte existerat på många år. När så inte sker då har vi i Sverige en cementerad Diktatur, eftersom det spelar ingen roll vem som sitter vid makten. M.a.o. de politiska partierna måste sedan lång tid gjort ”vissa” oavbrutna överenskommelser. Annars hade nog fler partier åkt ut ur Riksdagen och det får inte hända. Tänk om det tillkom 1 – 2 nya partier vid nästa val (om de inte fuskats bort) som får insyn över vad man i Riksdagen har sysslat med genom åren.  

När varken SvT eller media i övrigt tillåter exponering av ”nya partier” under valtider, begår man inte då ett brott mot den svenska befolkningen?  

Är allt det som sker ett tecken på att vi har alltid levt i en dold politisk diktatur?

Ser man också till de nytillkomna lagarna som ständigt enbart är till för att skydda de korrupta politikerna, då råder det väl inget tvivel om att diktaturen har etablerat sig i Sverige, för gott. Sedan har vi politikernas MAKT att skapa lagar som avser att ge åtalsimmunitet åt politikerna medan den svenska befolkningen får sina ”inskränkta lagar”, typ adjö till yttrandefriheten m.m. ”

https://beforeitsnews.com/health/2023/02/greg-hunter-at-least-1-billion-dead-or-disabled-from-cv19-bioweapon-dr-betsy-eads-must-video-3049003.html

”CV19 bioweapon vax truth warrior Dr. Betsy Eads has been warning of a “Tsunami of ‘vaccine’ deaths coming in the next two years.”  The number of people dying and getting permanent disabilities is increasing.  That is no surprise with 600 million CV19 injections being administered in America alone.  There have been about 13 billion CV19 injections given worldwide. …..” By Greg Hunter’s USAWatchdog.com

4 tankar kring ”Det politiska ansvaret måste upp på allas dagordning

  1. Tack för länken, här är inledningen;
   ”Samhällsnytt avslöjade tidigare att Myndigheten för samhällsskydd och beredskap verkar för att begränsa yttrandefriheten och fri opinionsbildning i Sverige. Idag kan vi berätta att MSB anordnat ”Mediernas beredskapsråd” – en grupp där representanter för de största svenska mediebolagen ingår. Gruppen möts fyra gånger per år på MSBs kontor i Stockholm.
   På myndighetens hemsida uppges att rådets syfte är att höja ”medieberedskap” i Sverige i händelse av kris….”

   Att krisen ständigt pågår och är orsakad av våra makthavare, röda som blå, som är små marionetter till västs oligarker som styr USA, det är det alltför få medborgare som förstår.
   Där känslostyrda kvinnor, främst de unga, är lättast att manipulera. Att få visa sig god är viktigast i deras liv, samhällsbelöningen är då betydligt större, än om man tvivlar på genvaccin, klimatalarmister, migration, Nato anslutning och Zelenskyjs predikningar.

 1. ”Medias tystnad efter läkaruppropets internationella konferens nyligen i Stockholm är talande för en press som enbart går maktens ärenden.”
  ——————-
  Mediecheferna måste ju ha pratat ihop sig att inte skriva eller tala om denna konferens?
  SVT, SR, Bonniers, Shipstedt plus några till. Det är kanske inte fler än tio personer som måste vara överens?

  1. Visst har de det. Precis som om mångkulturens välsignelser, det fossilfria samhället och Rysslands skräcken.

Kommentarer är stängda.