Vilka partier liknar mest nazisterna i sitt handlande?

Frågar sig Olle Ljungbeck och ger själv svar på frågan.

Nazisterna i Tyskland under Hitlertiden hade ett starkt stöd från medborgarna och ett stort flertal var medlemsanslutna. Men dessutom hade de också ett starkt stöd från den oorganiserade som den organiserade pöbeln som inte behövde vara partiansluten utan skyddades ändå av nazisterna därför att de våldförde sig på judar och individer av annat ursprung än tyskar.
De tyska nazisterna ”såg mellan fingrarna” på dessa grova brottslingars kriminalitet eftersom de var lojala mot nazisterna och våldförde sig på ”icke germaner”.

Det finns i dag en likhet med svenska partiers ”överseende” med invandrade brottslingars kriminalitet som mord, våldtäkter, terror i form av skjutningar, sprängningar etc. På samma sätt som nazisterna översåg med pöbelns härjningar i dåvarande Tyskland. 

I Sverige är det framförallt socialdemokraterna, centern och miljöpartiet, liberaler som accepterar de utomeuropeiska migranterna våld mot det svenska folket för att i gengäld få deras röster vid allmänna val.

Inte minst anmärkningsvärt är det hur Centern kämpade för att de ca 7000 afghanska ”pojkarna” skulle få stanna i Sverige trots att många av dem är grovt våldsinriktade.

Centerpartiet satsar valmaterial på både arabiska och somaliska, för att försäkra sig om deras röster. Jag undrar om någon insikt skulle uppenbara sig hos Annie Lööf om hennes äldsta 7-åriga dotter Emma skulle ligga på intensiven efter en barbarisk våldtäkt av hennes skyddslingar?

Som regeringsparti skulle socialdemokraterna för länge sedan kunnat få slut på det massvåld som utövas av nämnda migranter, om de inte i första hand hade varit ute efter att få behålla makten med migranternas hjälp som valboskap. 

Om dessa partier i stället för att i stort sett låta dessa invandrade brottslingar, som i dag få härja fritt, i stället hade fängslat dem och efter av- tjänat fängelsestraff utvisat dem skulle Sveriges brottslighet minska till högst 10 procent.

Om vi i Sverige hade följt Sverigedemokraterna kriminalpolitik skulle Sverige i dag varit väsentligt mindre våldsbelastat.

Att som nu socialdemokrater, centerpartister, miljöpartister och liberaler låter invandrade barbarer mörda, våldta, terrorisera, skjuta, bränna och spränga svenska medborgare kvinnor, män, flickor och pojkar är ju vad nazisterna i det forna nazityskland tillät när det tjänade deras egen sak. Det hemska är ju att de nämnda partierna här i Sverige gör det av samma egoistiska motiv – nämligen att få barbarernas röster.

Just nu ligger en liten flicka svårt skadad. Sargad i underliv och hela kroppen. Om hon överlever är ovisst. Och skulle hon göra det blir hon ett levande vrak resten av sitt liv. Har ni hört någon av dessa partiers politiker förbanna dem som står för detta fruktansvärda våld?

Och hon är inte den enda. Tiotusentals har med dessa partiers goda minne utsatts för samma grymheter.
Trots att man tillåter dessa gemenheter utan att utvisa  barbarerna anser man sig ha en högre moral än SD!

Finns det värre hycklare? Inte kan de vara friska!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

——————————————————————————————————–

Nej, det kan de inte! Glöm inte det i valbåset den 11 september. Nästa gång kan det vara Din dotter, Ditt barnbarn som offras på 7-klöverns mångkulturella altare.

12 tankar kring ”Vilka partier liknar mest nazisterna i sitt handlande?

 1. Islams utveckling och växande i Europa delges i ledande MSM -tidningar i bl.a.Frankrike,
  Tyskland som sammanställts på ett utmärkt sätt i denna länk (eng.)

  Motsvarande känns helt otänkbart i Sverige i tyvärr – vi ska inte veta hur många moskeer som finns eller kyrkor som vandaliseras , procentuella ökningar – -islamiseringen sker under radarn – Påskupploppen var trots allt en liten ögonöppnare – kan

  https://www.document.no/2022/08/28/europes-twilight-christianity-declines-islam-rises/

  1. ”När en religion förfaller, tar en annan dess plats.”
   Javisst är det så, lämnas ett utrymme tomt, så fylls det snabbt upp av något annat.
   Att söndra nationalstaten och göra den fattigare är bra för bankmaffian och köpare av landets tillgångar. Frågan är hur Klaus Schwab med västs oligarki skall hantera islam med dess bidragskrävande medlemmar? De är inte vana att bara knyta näven i fickan, de blir bara lyckliga om de äger allt.

  1. Citat från Din länk;
   Vänsteretablissemanget har makten över det politiska samtalet. ”….De har bestämt vad som är anständigt, vad som är godtagbart, vad som är det goda, vad som är det onda. När detta utmanas av den politiska satiren upplevs detta som hotfullt. För det är inte bara själva makten som förlöjligas, utan även den världsbild, det värdesystem, den bild av vad som är gott, ont, rimligt och orimligt….”
   Så sant, så sant! Satir är ett måste för demokrati med yttrandefrihet. Förr fanns det hovnarrar som fick vara lite frispråkiga mot sin herre, men nu är SD gemensamt hatobjekt för hela rörelsen.
   Ps. SD driver webbkanalen RIKS med Dick Erixon som redaktör Ds.

 2. Verkar det inte kört för Annie när man läser att: Stoppa Pressarna kan nu avslöja Annie Lööfs direkta kopplingar till sexfester och kokainpartyn.
  Partiledaren har en hel del frågor att svara på inför valet.
  Allt började med Federley. Efter att Fredrick Federley tagits med byxorna nere visade det sig att han inte var den enda pedofilvurmaren i Centerpartiet. Ordföranden i en kommun i Skåne har även han bott ihop med en man som dömts för barnpornografibrott. O.s.v.
  Hur kan DE kalla sig ”VALDA AV FOLKET”?

  https://stoppapressarna.se/politik/annie-loof-direkt-kopplad-till-gruppsex-och-kokain/
  https://bakomkulisserna.biz/2022/08/27/annie-loof-direkt-kopplad-till-gruppsex-och-kokain/

  1. Dagens politiker tycks ha stor fallenhet för fester med snortande vänner. Sanna Marin i Finland festar loss och Annie Lööf drar till sig pedofiler med tjocka plånböcker och feministerna i sina offerkoftor försvarar sina medsystrar, oavsett deras gärningar.

  1. ”Jag är ledsen att det är politiskt obekvämt att erkänna vad alla vet; Kriget i Irak handlar mest om olja” från Din länk.
   Nu handlar det om bördig jordbruksmark, metaller och gas. Historien upprepar sig bara och folket lallar med makthavarna. Andersson & Linde är alldeles till sig i trasorna och ser till hur den humanitära stormakten snabbt ändrar sin humanitet efter Erdogans krav om utlämning av tidigare skyddsbehövande. Inget offer är för stort för att få komma med i USA:s destruktiva krig, som förstör allt vad nationer med demokrati heter.

   1. Så sant våra krigiska käringar i S ledningen verkar helt glömt våra fredliga neutrala traditioner.
    Nu skickar de en ny miljard och vapen till Ukraina,
    Allt för att blidka USA ochNato?
    Bättre hade varit att försöka skapa fredsförhandlingar.
    Då kanske Putin öppnat på gaskranen.
    Vi får inte glömma vilka politiker som orsakat stundande energipriskatastrof

 3. När partiet Alternativ för Sverige inför valet håller tal på torgen, brukar de uppvaktas av en ”hejarklack” bestående av ungdomar, mest tjejer, som står och skanderar nedsättande ord, exv ”Inga nazister på våra gator”, ”AfS nazzesvin, AfS nazzesvin”.

  Att jämföra Kasselstrand, och även Åkesson, med Hitler är att skända nazismens offer.
  Ty folk kan ju tycka, ”Jaså, Hitler var inte värre än Åkesson, ja då så”.

  1. Förstår Din ståndpunkt, men jag tycker tyska folkets masspsykos till Hitler under kriget påminner mycket om masspsykosen hos landets väljare med kvala upp ärmen solidaritet (till Big Pharma) och hatet mot Putin/Ryssland liknar judehatet. Att demonisera ett helt folk är en mycket farlig väg att gå, bumerangeffekt kommer inpå. Att uppmärksamma hatet oavsett -ism är oerhört viktigt. Men under det skyddande rödgröna paraplyet så får hejarklackens
   historielösa unga tjejer gasta på.
   Under fredagen spelade statsminister Magdalena Andersson fotboll med slöjklädda mammor och barn i Skäggetorp/Linköping och för säkerhets skull besökte hon den invandrartäta stadsdelen Berga också, men vi tvingade finansiärer fick dock ingen uppmärksamhet. Denna gång var det bara glada miner, inte en sten kastande någon mamma eller hennes Muhamed så långt ögat nådde.

Kommentarer är stängda.