Partiledarutfrågningen, en uppvisning i halvsanningar och lögner

Att Magdalena Andersson blev svarslös och gled på sanningen, när hon utfrågades var förväntat.

Eller som Dick Erixon skrev i Samtiden;

Hon hade inga svar. Inte på någonting. Efter åtta år vill även S glömma att man haft makten. Man vill bara titta framåt… https://samtiden.nu/2022/08/magdalena-andersson-blev-svarslos-gang-pa-gang/

Tyvärr glömde också Jimmie Åkesson sitt handlande, när han uteslöt sitt ungdomsförbund med Gustav Kasselstrand som ordförande, när han utfrågades dagen efter, vilket en observant bloggföljare noterade i ett mejl till AfS informationsansvariga.


Hej AfS info!

Som jag tolkade starten för AfS, så var den på sätt och vis ett initiativ från SD:s ledning. Den uteslöt SDU pga att ungdomsförbundet inte var med på kurs-ändringen i partiet.

När Jimmie Åkesson, i SVT:s partiledarutfrågning den 25 augusti, sa att SDU uteslöts pga att de ville föra SD i en annan riktning, så var det troligen inte sant. Det var tvärtom Åkesson & Co som ville föra partiet i en annan riktning, den som tillämpas än idag.

”SD Original” företräds därför numera av AfS.

Tacksam för en kommentar”

——————————————————————————————————

Undertecknads mejlsvar;

Mkt bra! Rätt skall vara rätt. SD:s riktning blev för EU, för integration, för public service, för vidgad abort rätt och ett Ja till Nato. EU skall förändras inifrån och integrationen utifrån, där värdlandets försvarslösa barn och gamla skall förvandlas till integrationsobjekt.
Jag undrar hur kraven kommer att se ut mot Kristersson, Busch och ev. Persson om framgången fortsätter. Dörrmatta  och fortsatt anpassning eller ta fram sitt gamla program och ställa krav som gynnar nationen i stället för den globala eliten? Men då måste Kasselstrand med AfS fram i ljuset.

Harriet

Videoklipp av Magdalena Andersson och Jimmie Åkesson
bing.com/videos

Socialdemokraternas slogan ”Sverige kan bättre” bekräftas varje dag, när skotten viner. I går blev en kvinna med barn skottskadade på en lekplats i Årby i Eskilstuna, när gängen gjorde upp.
https://www.svd.se/a/k6qeO9/tva-skadade-efter-skottlossning-i-eskilstuna
Asylstopp är fortfarande tabu, för invandring har inget samband med den skenande brottsligheten anser Dadagostar med AFA och Expo i släptåg.

Förmodligen är oron stor på Sveavägen 68 med sjunkande opinionssiffror vilket får stats-och utrikesministern att skylla dådet i Visby, som i valrörelsen plötsligt blev riktat mot Annie Lööf på grund av SD:s hatiska retorik mot henne. Annie Lööfs hat mot SD i varenda mening berörs inte, för hon är säkert lovad en efterlängtad ministerpost om statsminister Magdalena åter får bilda regering. Värre kan det inte bli.

https://www.svd.se/a/k6qeO9/tva-skadade-efter-skottlossning-i-eskilstuna

7 tankar kring ”Partiledarutfrågningen, en uppvisning i halvsanningar och lögner

 1. https://youtu.be/ifgAe_j4M34
  Sverige har blivit en råvarukoloni.
  Med sossarnas och MPs benägna bistånd
  Elkunderna får stå för kostnaderna utrikes skördar frukterna
  Ingen skatt hamnar Sverige
  Elsa Widding är skarp. I motsats till de politiker som leder landet

 2. Ja, det ska bli oerhört spännande att se vilka charlataner som får springa globalisternas ärenden nästa år och föra Sverige ännu längre ner i avloppet.

  1. Ja, Du har helt rätt i Din slagkraftiga analys efter valet. Globalisterna med Klaus Schwab i täten har alla riksdagens politiker i ett fast grepp.

 3. Johan Pehrson (L) är en joker i leken. Tror att Jimmie Åkesson sa just det, när han i SVT Utfrågningen stod framför tavlan med bilder på partiledare, vilka han ombads peka ut som tilltänkta samarbetspartner. Åkesson antyder ofta att Pehrson är en bra karl, men med ett parti som är kluvet i inställningen till SD. Därför är det svårt att sia om nästa regerings ”design”.

  1. Pehrson påminner mig om Ulrik i romanen Mannen utan egenskaper. Att Sabuni inte kunde fortsätta visar att Sverige har långt kvar till att bli en moralisk stormakt
   Palme sa ju att politik är att vilja Göran Persson politik är att kunna-Göran kunde i alla fall göra sig till mångmiljonär och godsägare inte fy skam även om det skedde på det arbetande folkets ryggar

  2. Liberaler är inget att hålla i hand om det skulle blåsa. Att Sabuni inte kunde fortsätta visar att de har långt kvar till att förverkliga sina stolta visioner
   Politik är att vilja sa Palme politik är att kunna enligt Göran Persson

   1. Och politik är att tillfredsställa den globala eliten och pungslå folket säger S + MP.

Kommentarer är stängda.