Till alla som tänker ge sin röst till social-demokraterna

”Det babblas och ljugs mycket en valrörelse. Varmluften och flosklerna dominerar, media fokuserar på saker som kläder och Twitter och det är på hela taget rätt olidligt. 

I allt detta gömmer sig Socialdemokraterna. Partiet som en gång i tiden drömde stort men sedan decennier bara vill ha bra lön och fina jobb. Och kunna ge bort våra pengar till FN och andra meningslösa organisationer för att köpa sig ännu finare jobb efter karriären. 

Men om man verkligen granskar det samhälle som Socialdemokraterna målat upp som sitt drömsamhälle genom de förslag de lagt, oavsett om de sedan fallit i riksdagen, eller saker de säger i intervjuerna utan jobbiga frågor (eftersom journalisterna helst av allt vill gå hem och vardagspussla som gör dem) får man ändå en bild av Socialdemokraterna 2022. Vad de egentligen vill men inte står för just i valrörelsen, för då kan man ju förlora valet. 

Jag har sammanfattat i en bild allra längst ner ni hemskt gärna får sprida också. 

Genom åren har Magdalena Andersson och hennes parti lagt följande förslag:

* I inlägget finns länkar till propositionen regeringen la i juni 2022 som föll där det ordagrant står bussning och Socialt index
** I inlägget finns länkar till uttalanden som olika delar av Socialdemokraterna gjort om fastighetsskatt.
*** Först i juni i valrörelsen ändrade de sig. Klassisk val-taktik. De har kongressbeslut på att lägga ner den helt. 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!

———————————————————————————————————————

Denna skandal på ett äldreboende, som drivs i kommunal regi, i Umeå borde också ingå som obligatorisk läsning för alla väljare med socialdemokraternas valsedlar i näven. Där kommunen tar in invandrare, utan utbildning som personal, med grav vanvård som följd.

”….Äldreomsorgen i Sverige har under en längre tid använts som en regulator för den förda invandringspolitiken – dels ekonomiskt genom att allokera om skattepengar till migration och integration, dels arbetsmarknadsrelaterat som avstjälpningsplats för migranter som inte är anställningsbara men behöver döljas i arbetslöshetsstatistiken…..” https://samnytt.se/anstallda-tvingade-jobbiga-aldre-sova-i-sin-egen-avforing/

”Sverige kan bättre” är socialdemokraternas valslogan förmodligen är det en nyvaken insikt efter 8 år vid makten. Utfrågningen av Magdalena Andersson i SVT gav bekräftelse åt detta vallöfte, men då måste hon bytas ut om förbättring skall kunna ske.
Twitterkungen Morgan hotar med att SD kan ta över hans stol, denna reklam tar Åkesson tacksamt emot, vilket avspeglas i Novus senaste väljarundersökning, där han får 22,4 procent, en ökning med 4,9 procentenheter jämfört med förra valet, medan socialdemokraterna glädjande sjunker.
https://samtiden.nu/2022/08/novus-trista-siffror-for-magdalena-andersson/