Sanningen om Covid-19 vaccinerna kommer sakta fram även i EU och statsmedia

Men det bryr sig regeringen inte om utan ingår avtal om nytt coronavaccin, Big Pharmas vinstmaskin får ej störas.
https://www.friatider.se/regeringen-ingar-avtal-om-annu-ett-coronavaccin

Från signaturen ”TT” kommer följande från beforeitsnews.com

Överläkare varnar: Aggressiva och ovanliga cancerformer efter covid-”vaccination” ökar i Sverige (video) | EU | 

Men den senaste statistiken från Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS) till och med den 15 juli indikerar att väldigt lite är långsökt och att människor dör i massor: nära 30 000 dödsrapporter. Och det är för att inte säga något av de 50 647 rapporter om myo- och perikardit, ytterligare 55 540 personer permanent invalidiserade av andra skäl och 33 009 fler med livshotande biverkningar….”

En annan bloggföljare mejlade följande; Via The Expose

Den brittiska allmänheten har varit distraherad under de senaste veckorna med non-stop nyheter om Boris Johnsons avgång som Storbritanniens premiärminister, spekulationer om vem som kommer att ersätta honom och domedagsscenarier över en tvådagars värmebölja som nu är över.

Men medan mainstreammedia hade allmänhetens uppmärksamhet fokuserad på ovanstående, publicerade den brittiska regeringen tyst en rapport om Covid-19-dödsfall.

Den rapporten avslöjar att sedan början av 2022 har den vaccinerade befolkningen stått för över 9 av 10 Covid-19-dödsfall i England, och chockerande 91% av dessa dödsfall har varit bland de trippel-/fyrdubbelvaccinerade.

http://everykindapeople.blogspot.com/2022/07/storbritanniens-regering-bekraftar-att.html

Storbritanniens regering bekräftar att vaccinerade står för 91 % av alla dödsfall i Covid

————————————————————————————————

Ytterligare en bloggföljare mejlar:

Hej!

En EU-parlamentariker som talar klarspråk.
Kan det vara något att dela?

Svar; Absolut!

Tack för länken, tyvärr tiger våra egna parlamentariker. DN beskrev Christine Andeson för en högerextremist, eftersom hon representerar AFD i Tyskland. AfS måste bara öka sina % om landet skall gå att räddas från våra syltryggar till politiker. Där alla är Big Pharmas bästa vänner.

Harriet

WHO vilar inte på hanen , när det handlar om att stötta sin vän Big Pharma, nu utlyses globalt nödläge igen, om apkoppor.

”…….Expertgruppen som har utvärderat situationen har inte varit enig i frågan, men efter den senaste uppdateringen om läget valde Adhanom Ghebreyesus att klassa det som ett globalt hälsonödläge…..” WHO chefen har därmed sin framtid tryggad. https://www.svd.se/a/1Omrbq/who-utlyser-globalt-nodlage-om-apkoppor

Tyvärr lurar nya restriktioner bakom knuten efter sommarens frihet. Vilket perfekt virus med stark mutationskraft för Big Pharma och för politiker som vill hålla folket inom lås och bom.
https://www.svd.se/a/eEAX6y/covidsjuka-pressar-varden-lediga-kan-kallas-in

5 tankar kring ”Sanningen om Covid-19 vaccinerna kommer sakta fram även i EU och statsmedia

 1. Nu är de bevisat- när får vi läsa eller höra det i statsmedia.
  https://nyheter.swebbtv.se/klart-covidinfektion-ger-avancerat-och-langvarigt-forsvar-mot-viruset/

  Nästan alla som genomgår en covidinfektion utvecklar snabbt effektiva T-celler mot sjukdomen. Skyddet, som består av högt specialiserade T-celler, återstår i minst 20 månader men troligen i flera år. Det visar en ny studie från Göteborgs universitet och Sahlgrenska Universitetssjukhuset, förklarar Sahlgrenska akademin vid Göteborgs universitet i en artikel.Detta ligger i linje med vad flera läkare och forskare – som hänsynslöst svartmålades som ”anti-vaxxare” – sagt hela tiden.

  1. Ja, självklart är kroppens naturliga immunförsvar med antikroppar efter en infektion betydligt starkare försvar än dessa experiment vacciner som bara förstör balansen i kroppen och bidrar till sjukdomar.

 2. Inlägget ovan skulle kunna fylla sida upp och sida ner av forskningsrapporter om olika biverkningar. De svåraste som vi ännu bara sett en bråkdel av, som toppen av ett isberg är fertilitets problem och dödliga sjukdomar. Vi kommer i en nära framtid att se en märkbar ökning av nervsjukdomar, autoimmuna sjukdomar och cancerfall, hos unga och medelålders flervaccinerade, men statsmedia tiger still och nya leveranskontrakt signeras på löpande band av våra makthavare.
  https://nyadagbladet.se/vetenskap/mit-forskare-spikproteiner-fastnar-i-aggstockarna/

  1. Hej Harriet det blev långt…men ett angeläget ämne

   Bara en dåre ser det inte: Sanktionerna mot Ryssland skadar Ryssland bara på marginalen, samtidigt som de hotar att permanent slå sönder hela industrigrenar och jordbruket i hela Europa!

   Serbiens president Vucic har rätt: Ukrainakonflikten är inte ett lokalt eller regionalt krig, utan ett världskrig som hela västvärlden bedriver mot Ryssland via Ukraina med målet att “ruinera Ryssland”, som Tysklands gröna utrikesminister Baerbock har sagt.
   Ukraina är bara ett verktyg för att krossa Ryssland av geopolitiska skäl, något som nyligen öppet krävdes av amerikanska kongressledamöter.
   Och därefter ska Kina “isoleras”,

   ett politiskt etablissemang som har visat att det inte kan göra någonting rätt,

   Sri Lankas president Ranil Wickremesinghe har fördömt sanktionerna mot Ryssland och sagt att de egentligen syftar till att störta utvecklingsländerna ner i avgrunden och tvinga dem på knä.
   Det är en uppfattning som delas av den majoritet av mänskligheten – det Globala Syd – som inte gått med på sanktionerna mot Ryssland.

   https://schillerinstitutet.se/helga-zepp-larouche-hav-sanktionerna-mot-ryssland-omedelbart/

   Sanktioner är inte en rättvis vedergällning från moraliskt överlägsna “demokratier” för brott begångna av “autokratier”, utan en brutal form av krigföring mot de sanktionerade staternas respektive befolkningar
   i syfte att göra deras levnadsvillkor så outhärdliga att de reser sig mot sina respektive ledarskap och störtar dem.
   Men offren är alltid människorna, oavsett om de befinner sig i Ryssland, Afghanistan, Jemen, Ukraina eller Sverige.

   1. Långa kommentarer berikar på riktigt. Citat från din länk:
    ”…– För det första: Nato och vapenindustrin, som alltid behöver nya krig för att hålla igång sin väloljade vinstmaskin.
    – För det andra: City of London, Wall Street och andra finanscentra som med sina spekulationer driver upp livsmedels- och energipriser och inte bryr sig ett dugg om att miljontals människor får betala för deras megavinster med sina liv.
    – För det tredje: De gröna malthusianerna, som anser att färre människor innebär ett mindre koldioxidavtryck och att detta ju är bättre för “klimatet”. Eller sådana som Davos-chefen Klaus Schwab, som anser att det största problemet för klimatet är människors vilja att ta sig ur fattigdomen!
    – Och för det fjärde ett politiskt etablissemang som består av en mix av de tre första elementen och som har visat att det inte kan göra någonting rätt, vare sig det gäller pandemibekämpning, järnvägsnätet eller att förse företagen med kvalificerad arbetskraft….”

Kommentarer är stängda.