Obekväma journaliströster har tystats – Lamotte och Assange dödshotas

Joakim Lamotte med familj dödshotades av vänsteraktivister och pöbeln i förorten, medan en likgiltig polis endast rycker på axlarna.

Julian Assange, dödshotas nu av USA eller kan riskera 175 år i fängelse för spioneri, när han avslöjade hur USA:s mördarmaskin drog fram i Irak och Syrien, med sina brott mot mänskligheten. Storbritannien har nu utlämnat honom till USA. Men till krigstribunalen i Haag har USA/Nato frisedel till skillnad från Ryssland.

En träffande kommentar efter Bitte Assarmos inlägg den 17 juni ”Polisen gjorde ingenting när Lamottes familj dödshotades”

Bild från DGS.

”elfyma+ den 17 juni, 2022 kl. 07:07 
Svara
Om journalisten Joakim Lamotte utsatts för förföljelser och hot i länder som Polen eller Ungern så hade den samlade journalistkåren (inkl. Reportrar utan gränser) reagerat samfällt och visat sin avsky mot regimen.
Men när det händer på riktigt i Sverige så tiger dessa makthavarnas megafoner.
Kan det bli tydligare ?”

Detta är Sverige i ett nötskal, som skriker högst, när andra länders dissidenter skall skyddas från regimens polis, men vad som sker i Sverige tystas ner.

Mångfald gäller inte åsikter, eftersom order kommer från EU via Davosbröderna i den globala finansmaffian. Alla störande faktorer/företeelser skall tystas, för att den stora återställningen med Agenda 2030 skall fortlöpa, med utarmning av medelklass, småföretagare och nationalstaten. Då tvingas polis att blunda för övergrepp mot modiga och oberoende journalister som höjer rösten och avslöjar makthavarnas svek mot sin befolkning. Deras mantra lyder;

Tyck som vi eller tig, det är svensk demokrati

Bitte Assarmo är trots allt hoppfull, ”De fria journalisterna har skapat ett nytt medieklimat i Sverige, och även om Joakim Lamottes röst nu tystnar så kommer andra röster att fortsätta höras och nya röster höjas.”

Jag är inte lika säker med landets indoktrinerade befolkning, som inte vågar säga som det är, utan nöjer sig med att knyta näven i fickan för att i röstbåset rösta som förut och verkar tro på allt vad makthavarnas media skriver.

Men när det handlar om miljarder i välfärdsfusk, främst från sin väljarbas, då gäspar politiker konstaterar tom Anna Dahlberg i Expressen. https://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/politiker-gaspar-medan-kriminella-snor-miljarder-/

Det skulle vara klädsamt om hon tog upp Expressens hatkampanjer mot alla som höjt sin röst mot den humanitära stormaktens narrativ, men då hade hon sannolikt fått sparken och fått söka sin försörjning som ”swishhora”.

Och nu kommer Julian Assanges röst att tystna för gott, när han skall utlämnas till USA, en skandal där Sveriges avskyvärda medlöperi till Uncle Sam är groteskt. Tyvärr har jag inget hopp om att EU-domstolen skulle ändra utvisningsbeslutet av den brittiska inrikesministern Priti Patel, som signerade domen. Två veckors tidsfrist finns för överklagande. Medborgare borde gå man ur huse för detta enorma övergrepp.

Bild fråb Nya Dagbladets artikel. Protester vid Belmarsh Prison mot Storbritanniens fortsatta frihetsberövande och utlämning av Julian Assange till USA. Foto; Foto: Alisdare Hickson/CC BY-SA 2.0

https://nyadagbladet.se/utrikes/storbritannien-godkanner-usas-begaran-att-utlamna-assange/

https://www.dn.se/varlden/storbritannien-godkanner-utlamning-av-assange-till-usa/

7 tankar kring ”Obekväma journaliströster har tystats – Lamotte och Assange dödshotas

 1. Varför offentliggörs inte allt som svenska politiker orsakat Assange?
  Man begärde ut Assange men det blev stopp på grund av att Sverige avsåg att utlämna honom till USA och Obama! Stoppet då berodde på att Assange skulle få dödsstraff i USA och NU sänder England ”själva” Assange till USA, där ett eventuellt dödsstraff väntar!!!
  Det enda Assange gjort är att förmedla mänskligheten sanningen om vad MAKTHAVARNA håller/hållit på med.
  Hur kan det vara dödsstraff när man avslöjar hur man begår brott mot mänskligheten?
  Någon?
  Vad säger Carl Bild, M Andersson med flera
  Är det bra med brott mot mänskligheten?
  Under svensk jord finns en av världens största D.U.M.B. (deep underground military base), är detta gigantiska utrymme enbart avsett för ER politiker men INTE för det svenska folket?
  Var i Sverige ligger denna underjordiska militär bas, POLITIKER?

 2. Många andra journalister till skillnad från Lamotte, säljer sig eller om man vill horar sig.
  De får betalt att skriva exakt såsom ägaren vill i detta fall så är det oftast eliten som styr den handen som matar dom, själv trodde jag att en journalist skulle stå upp för orättvisor, missförhållanden och värna den demokratiska yttrandefriheten.
  När det gäller Assanges så tror jag att allt var regisserat så han skulle ramla dit, flickorna som han följde med hem den kvällen fick nog väldigt bra betalt för att inte prata sanning. Resten är historia, USA lyckades att tysta en av deras största kritiker med falska påståenden och resten av media världen köpte de USA hade bestämt. Sorgligt att ett människoöde inte är värt mer.

  1. Lamotte är svår att lyssna på, men han sänder från svenska ghetton, där ingen journalist vågar sätta sin fot.

   Public service borde anställa hundra som honom, för det finns en del att gnälla på, samt en hel del ghetton.

   Assange är intressant!

   Assange är säkert skyldig till spioneri och dataintrång. Han manipulerade trots allt en transvestit att stjäla hemliga filmer med krigsbrott.

   Han kan däremot omöjligt vara skyldig till vad han beskylls för i svensk media, våldtäkter som aldrig ägt rum.

   Den ena kvinnan var feminist (så att säga skogstokig) och den andra kvinnan var groupie, samt någon slags CIA spion, med suspekta amerikanska kontakter.

   Åklagaren var också skogstokig.

   Det vill säga feminist.

   Vilken soppa!

    1. Ja, total dubbelmoral.

     Assange är inte bara paranoid. De är ute efter honom också.

     Den humanitära stormakten har ännu snabbare handläggningstid på utlämningar till USA.

     Vi vet ju hur det gick för egyptierna.

     Folk bara försvinner.

 3. Ena dagen skriver Nya Dagbladet som om de vore en del av alternativmedia.
  Andra dagen skriver de som om de vore filial till Expo.

  Vem blir klok på Nya Dagbladet? Inte undertecknad i varje fall.

  1. Du beskriver Nya Dagbladet helt korrekt! Ett ben i alternativen och det andra i Expo, vilket ökar risken för att trovärdigheten balanseras bort.

Kommentarer är stängda.