Den svenska fanan är trasig, när jag läser om Olle Ljungbecks kamp för rättvisa

Nationaldagen hedras med detta inlägg från Olle Ljungbeck som kämpar vidare för att ansvar skall kunna utkrävas av vårdens chefer efter hans hustrus tragiska slut på en strokeavdelning. Men chefer, sjukhusledningar verkställer bara vad den humanitära stormakten befallt för att kunna fortsätta med landets förödande migration- och invandringspolitik från dysfunktionella länder. Eftersom hela 7-klöverns solidaritet är med den globala eliten, inte med sitt eget folk. Gamla och svårt sjuka offras, för att Sverige alltid skall få visa sig bäst i den internationella klassen oavsett, om det handlar om bistånd, permanenta uppehållstillstånd eller klimatet så offras resurssvaga medborgare på löpande band.

…………………………………………………………………………………………………..

”Jag besökte i går (den 31/5) polisen i Gävle. De blev chockade när de såg bilderna i färg som ett barnbarn tagit. (Bilden visade hur ansiktet på hans fru såg ut efter fallet pga av stora brister i omvårdnaden, som förutom blåmärken orsakade en blödning i hjärnan)
De bestämde genast att hon skulle forslas till Uppsala för obduktion och rättsmedicinsk undersökning.

Vad jag kan förstå så tänkte man från sjukhusets sida att hon skulle begravas enbart med deras synpunkter på händelsen inte någon obduktion. TOM hennes familjeläkare ringde mig och sa att jag måste kräva obduktion.

Den kvinnliga polisen lovade mig att de inte på något sätt skulle kunna komma ifrån ansvar. De ansåg det uppenbart att sjukhuspersonalen var de skyldiga. Men detta kan inte ta bort min förtvivlan över att ha mist henne.”

Olle Ljungbeck, som bifogar bilden av sin kära hustru i röd jacka under familjen Ljungbecks insatser för invandrarkvinnor.

Bakgrunden till besöket hos polis; https://word.harrietsblogg.se/2022/05/22/olle-ljungbeck/
Anna-Gretha Olles fru, avled några dagar efter detta inlägg från den 22 maj.

6 tankar kring ”Den svenska fanan är trasig, när jag läser om Olle Ljungbecks kamp för rättvisa

  1. Tack!
   ”Anette Stahel, magister i biomedicin, har funnit allvarliga brister när hon har granskat Folkhälsomyndighetens risk/nytta-bedömningar inför massvaccineringen mot Covid-19,” men detta är nog inget som Lena Hallengren får höra från Bilderbergarna i Washington.

   1. Covid-19: Mot ett vaccinabonnemang för alla?
    Europeiska läkemedelsmyndigheten (EMA) gav på torsdagen sitt godkännande till en tredje dos av Covid-vaccinet Vaxzevria, tillverkat av det brittisk-svenska läkemedelsföretaget AstraZeneca, för vuxna i Europeiska unionen.

    Pfizer sade på måndagen att dess vaccin är effektivt för barn i åldern 6 månader till 5 år efter tre doser.
    Bara några timmar senare beslutade den amerikanska läkemedelsmyndigheten (FDA) om ett datum för godkännandet av Covid-vaccinerna från företagen Pfizer och Moderna för små barn

    Myndigheter både Där och här är fullständigt korrumperade, inte ens barn och gravida går fria.
    Och media tiger.

    1. Denna vaccinationshysteri är ett av mänsklighetens största övergrepp och visar bara hur väl allierade den politiska eliten är alla Big bröder, vars girighet styr varje medborgare. Inte konstigt att Lena Hallengren är inbjuden till Bilderbergarna i år, pga av 2 apkoppsfall, så skall vaccin nu inköpas till alla för enorma skattepengar.
     Utvärdering om Covid vacciner;
     https://nyheter.swebbtv.se/vaccinet-har-gjort-langt-storre-skada-an-nytta/
     https://nyheter.swebbtv.se/efter-tva-apkoppfall-sverige-vill-kopa-lakemedel-och-vaccin-tjanar-oss-val/

 1. Det är bara att deltagande beklaga det inträffade, Det verkar inte vara något unikt, utan är resultatet av ett land som snabbt ruttnar inifrån, och som desperat bygger potemkinkulisser av propaganda för att dölja vad som verkligen pågår.

  1. Håller helt med dig Karl W! Så sorgligt, så sorgligt – mina tankar går till dig Olle.

Kommentarer är stängda.