Ett rättsövergrepp, på oskyldiga bröder till mordet på lille Kevin

Alla minns vi fallet med mordet på Kevin i Arvika under 1998. Trots att anklagade bröder, då endast 5 och 7 år gamla, befunnits oskyldiga så skall inget skadestånd betalas ut för deras trauma med livslångt lidande.

Ett rättsövergrepp utan motstycke i dagens Sverige!

Däremot flödar förmögenheter ut av våra skattepengar till våldtäktsmän, där deras lögner om ålder är oerhört lönsamt. Framför allt när feministen JK Marie Heidenborg håller i spakarna. När kritiken kom så hade hon ”slängt” underlaget till domen.

”……Han ansågs nämligen berättigad till 840 000 kronor medan det endast skulle betalas 430 000 kronor till henne. För det “enda” hon fick utstå var att sju män våldförde sig på henne, hot om livet med hjälp av både kniv och pistol, utpressning på pengar och mycket annat. Hur kommer det sig att staten känner ett större behov av att bringa sexualförbrytaren rättvisa än den utsatte?…” frågade sig Elvira Fredriksson, juriststudent som driver den digital juridiska rådgivningen LawDigital i en debattartikel i Dagens Juridik. https://www.dagensjuridik.se/debatt/debatt-valdtaktsman-fortjanar-upprattelse-signerat-svenska-staten/

Jag undrar vad hon säger i dag om mörkläggning, rättshaveriet och statens krossande av två oskyldiga bröder?

Samma nämnare finns hela tiden att mörka och skydda kriminella med utomeuropeisk hemvist från rättvisa, eftersom migrationsindustrin är oerhört lönsam för alla utom för folket som sugs ut. Den humanitära stormakten skall glänsa och expandera, det är socialdemokraternas viktigaste maktambition.

Nu uppdagas misstankarn av Leif G Persson om en kurdisk flyktingpojke som initialt fanns bland de misstänkta till mordet på Kevin.

Bild; Yuotube Nyhetsmorgon

Bildresultat för Kevin fallet

– Skälen man angav var att det var valår. Man ville inte förvandla det till en invandrardebatt, säger Leif GW Persson i ”Nyhetsmorgon” i TV4.

Ve och fasa på Rosenbad, det var ju val, så då försvann flyktingpojken fort från de misstänkta. Trots att han senare våldtog ett barn på 3 år, 100 m från den plats, som 4-årige Kevin hittades på.

”.……En bild framträdde nu av hur polisen och myndigheterna till synes medvetet hade försökt få de två bröderna att ta på sig mordet, trots att de var oskyldiga.
Förundersökningen öppnades upp igen och till slut, i mars 2018, avskrevs alla misstankar mot de två bröderna, Christian Karlsson och Robin Dahlén.
Nu står det klart att bröderna förmodligen inte kommer att få vare sig en ursäkt eller ett skadestånd från Arvika kommun för sitt lidande. De har sedan tidigare nekats skadestånd av JK. Apropå detta intervjuades kriminologen Leif GW Persson i TV4:s ”Nyhetsmorgon” på söndagen.
– Det ohyggligt sorgsamma är det sätt som åklagare, polis och sociala myndigheter i Arvika och Värmland har skött det här ärendet på. De har utsatt de här bröderna för ett mycket grovt övergrepp, säger han och beskriver det hela som ett ”formidabelt rättsövergrepp…..”

Folk borde gå man ut huse och kräva rättvisa åt unga män, som fått sina liv förstörda av den humanitära stormakten som har många liv på sitt obefintliga samvete. Alla medborgare borde skämmas för makthavare som offrar två oskyldiga barn för att dölja invandringens mörka konsekvenser och ställa ansvariga mot väggen.

Källa

6 tankar kring ”Ett rättsövergrepp, på oskyldiga bröder till mordet på lille Kevin

 1. Vi får hoppas på och verka för att denna vidriga politiska tillställning kommer upp i dagen i god tid före valet tillsammans med all övrig kriminell verksamhet. Dessa ynkliga figurer skall hängas ut flera gånger om på bred front. Leif GW Persson har satt lavinen i rullning.

 2. Det är tydligen bara en del förunnat att få flera hundra tusen i ersättning och det trotts att vederbörande var skylldig. Man blir så för….ad så jag vet inte vad. Sen kan inte kommunen kosta på sig en ursäkt ens. En stor skam för Arvika kommun. Vem och vad kan man lita på i dagens samhälle?

  1. I varje fall inte från regeringens långa arm med västerns segertåg genom institutionerna.
   Att arbeta, göra rätt för sig, spara inför morgondagen och skilja på mitt och ditt, vår barndoms lära finns inte i dag.
   Ljug, djävlas, slösa, låna och ta för Dig av andras slit är vänsterns nya ideologi. Då har man alibi för världsrekord i skatteuttag och kan belöna sina bidragsväljare främst av utomeuropeisk etnicitet.

 3. Bara att inse vi infödda medborgare i Sverige inte har någon nåd att vänta av de politiker och byråkraters om tillskansat sig makten.
  Vi har reducerats till skatteslavar.

 4. Leif GW Persson har extremt hög trovärdighet i det han uttalar sig om och han vet mycket om kriminalitet och har ett gott omdöme vilket inte alla har , även om dom är kunniga. Tänk bara Göran Lambertz. Det jag inte gillar är att Leif GW lär vara socialdemokrat men som sagt något fel måste ju en människa ha

  1. Borde inte detta rättsövergrepp få folk att vakna, men det är nog kört. Tror Du har helt rätt med att Lets:s dance, Bonde söker fru med kändiseliten som frotterar sig med varandra i tramsprogram har sövt ner folket.
   Tänker på romarna som gav folket skådespel innan deras rike brakade ihop. Men vi lär nog ha lämnat jordelivet innan något händer här.

Kommentarer är stängda.