Muslimsk vrede och Nyans – en bumerang mot värdegrunds-apostlarna?

Troligen inte, för det är näst intill omöjligt för Andersson, Lööf, Dadgaostar och Bylund&Stenevi att ta sig ur sin värdegrundsbubbla.

De fortsätter i samma spår om att göra mer för icke integreringsbara invandrare, som visar sitt rätta jag med sin heliga vrede mot socialförvaltningarna, som snor deras barn till kristna, där de tvingas äta griskött och skymfa Allah. Det muslimska partiet Nyans ger vredgade muslimer sitt fulla stöd. Dess partiledare Mikail Yuksel som slängdes ut från centern har de grå vargarnas sympati, som ger kampanjen flygfart över världen. Nu får nog Magdalenas bodar tömmas till minsta sekin. Tänk så snopet för värdegrundsapostlarna att se hur deras trogna bidragsväljare riskerar att vända dem ryggen. https://www.nyatider.nu/det-muslimska-invandrarpartiets-budskap-infor-valet-vi-tar-over/

”Är detta tacken för att vi i fjol tog emot dubbelt så många asylanter som övriga nordiska länder tillsammans” muttras det nog i regeringskansliet.

”I samband med en pågående desinformationskampanj i framför allt arabiskspråkiga kanaler sprids rykten om att svenska myndigheter kidnappar barn. Det är socialtjänstens arbete som pekas ut och framför allt lagen om särskilda bestämmelser om vård av unga, LVU, som reglerar tvångsomhändertaganden….” https://www.dn.se/sverige/forskaren-om-desinformationen-behovs-barnrattsperspektiv/

Varför inte be missnöjda familjer att packa sin väskor och åka hem, när landet inte passar dem?

Radio Svegot ger ett gott råd till missnöjda araber; https://www.svegot.se/2022/02/10/i-sverige-stjal-vi-arabers-barn/?goal=0_b5a0591377-78ea08c1d6-59034859&mc_cid=78ea08c1d6&mc_eid=fe677a994f

Detta skulle kunna vara dina barn om du inte håller dem borta från Sverige!
Bild: Radio Svegot

”……..Därför har vi på Radio Svegot ett tips till alla araber runt om i världen: Kom inte till Sverige. Det är ett arab- och muslimfientligt land som kidnappar dina barn. Om du redan har hamnat här; åk tillbaka till ditt hemland där du är trygg undan den svenska socialtjänsten. Var glad så länge du har några barn kvar att återvandra med.
Tack för femtio år av försök till mångkulturalisering. Det visade sig inte vara en så bra idé. Så antingen stannar ni och vi omplacerar era barn (med helt påhittade förevändningar om missförhållanden i hemmen eller asocialt beteende) hos Helge Fossmo och hans polare, eller så åker ni hem och njuter av daddlar och bönerop.

وداعا إلى الأبد!…”

Nu skall det ordnas föräldrautbildningar, som skall kopplas till aktivitetsstöd. Att en stor majoritet av äldre invandrare varken har vilja eller har kapacitet för att lära sig svenska finns inte på kartan. Att påpeka ingiftens kognitionspåverkan och Koranens boja kan ge sprickor i det lika värdet. Så nu lär det bli fler lattjo lajbans projekt att leda för personer med det rätta värdet.

Först blundar politiker för hur religionsfriheten har blivit murbräcka för politisk islam, som Löfvens Ulla har gödslat med bidrag genom sitt engagemang i Tro&Solidaritet. När ilskan nu riktas mot socialsekreterare som inte vågar göra sitt jobb, då förstår politiker ingenting och vill lägga locket på genom mera stöd och bidrag. Det enda de förstår är att de inte gjort tillräckligt, trots samverkan med alla goda krafter.

Kulturministern från media har nu rekordet i värdegrunds svammel, i en intervju med SvD journalisten Stina Oscarson. En robot skulle ha svarat bättre.

https://www.svd.se/oscarson-till-ministern-varfor-duckar-du

Vad är det den nytillträdda kulturministern vill egentligen? När Stina Oscarson träffar Jeanette Gustafsdotter och gång på gång avkräver henne svar i en rad frågor, reagerar till slut pressekreteraren.

Detta illustrerar hur hårt media är fastsurrade vid värdegrunds-ideologin som är utan slut, inte förrän masten går mitt i tuv.

Katarina Janouch illustrerar detta i karaktären Ulla i sin bok ”Ingen kvinnas land”. Ulla är änka och uppfylld av att göra gott. Frivilligt Röda Korsarbete och service dygnet runt åt några ensamkommande afghaner av sämsta sort i sin källare, fyller hennes dag med godhetskänslor. En gnutta sunt förnuft med ilska tränger sig in när hon inser hur utnyttjad hon blir och bankar på godhetsbubblan, men ilskan orkar inte igenom lögner, politikers värdegrundspladder, alla investerade timmar i godhet och därför blir hon också ett offer i den humanitära stormakten.

Tyvärr tappade jag hoppet om den unga generationen, när jag i går läste Chira Bergmarks debattartikel om klädkoder i skolan på DN debatt. Hon är ordförande i elevernas riksförbund och fick på något underligt sätt till det att anständigt klädsel i skolan var sexistiskt och förtryckande och därmed blir hon säkert ett framtida politikerämne.

https://www.dn.se/debatt/vuxna-maste-borja-lyssna-pa-eleverna-om-kladkoder/

DN DEBATT 12/2. Chiara Bergmark, ordförande i Elevernas riksförbund och tidigare elev på Internationella Engelska Skolan: Ingen lyssnade på oss då, och ingen lyssnar heller på dagens elever. Klädkoder i skolan flyttar fokus från inlärning till barnens kroppar, skapar en otrygg arbetsmiljö och befäster sexistiska strukturer. Jag minns själv rädslan som 13-åring för att bli stämplad som opassande.…”

Min äldsta dotter med > 25 års lärargärning tycker mer synd om den stackars pojken som sitter bakom en tjej med lågt skurna jeans med stringtrosor, hur sjutton skall han kunna koncentrera sig på Luthers teser?

Nu skall en skola i Mellansverige få böta 150.000 för att läraren inte tilltalade en könvilsen elev med hen enligt DO. Medan våldtäktsoffer glöms och deras banemän belönas rikligt av JO, för de suttit häktade för länge.

Nu räcker det med dårskap för i dag.

Men veckan som gått har ändå inte varit förspilld. Jag har lärt mig ett nytta ord av K-O Arnstberg https://morklaggning.wordpress.com/2022/02/07/demokratin-maste-lagas/#more-21279

Det vi har är en kakistokrati, som enligt Wikipedia är:

… ett styre av de sämsta eller minst kvalificerade människorna, en form av regering där de värsta människorna sitter vid makten. Kännetecken för en kakistokrat kan vara dåliga politiska beslut, beslut som försämrar nationalekonomin, försämring av internationella relationer.

4 tankar kring ”Muslimsk vrede och Nyans – en bumerang mot värdegrunds-apostlarna?

 1. ”Varför inte be missnöjda familjer att packa sin väskor och åka hem, när landet inte passar dem?” Muslimerna är ute på ett världsomspännande krig och detta krig måste muslimerna förlora, det finns inget annat alternativ.

  De flyttar fram sina positioner på många olika plan det kan vara allt från att kräva halal slaktat mat till att de måste ha på sig heltäckande kläder på simundervisningen för att kunna delta. De är inte intresserade av att bli en del av vårt samhälle utan bygger helt ostört upp egna parallella samhällen.

  Nu har vi fått vårt första islamistiska parti Nyans som nu gör bedömningen att det finns ett tillräckligt stort underlag av muslimer i Sverige som föredrar identitetspolitik och politisk islam framför våra vanliga värderingar om demokrati. Detta borde vara en ringklocka för våra politiker att sätta stopp för denna utbredning, man kan ex sätta stopp för dubbla medborgarskap, se till att dessa partier inte kan ta emot utländsk finansiering, kräva att de ska lära sig svenska, vår kultur, normer och värderingar, bli en del av det svenska samhället, försvåra för deras religion ex inte tillåta böneutrop, inneha det svenska medborgarskapet på prov i 20 år och inte tillåta någon som helst kriminalitet under denna tid från familjen då blir de utvisning och ett tillbakadragande av medborgarskapet.

  Det finns mer att göra men frågan är om våra politiker är intresserade utav detta? Tror inte det, de lever i en annan verklighet än resten av det svenska folket gör.

  1. Utmärkta förslag, men ännu för döva politikeröron. Fortfarande värnar de om sina bidragsväljare, men om Nyans tar % från regeringen, då kanske de förstår att makten kan glida dem ur händerna.

 2. Det finns en gammal regel att kompetenta människor engagerar kompetenta medarbetare. Inkompetenta engagerar mera inkompetenta, och så degenererar hela systemet till det kraschar. Det är dit Sverige är på väg. Sverige har utvecklat en totalitär central diktatur i form av ”myndigheter” som enväldigt härskar och bestämmer över familjer och individer. I ett progressivt land med frihet ger man stöd till familjer med problem, i Sverige konfiskerar man till och med barnen och beordrar familjen och dess medlemmar vad dom åläggs att göra. Inge ska ha rätt att lösa sina egna problem inom familjen, det skall istället överlämnas till polis och allehanda myndigheter som fattar beslut på egna värderingar och med egna metoder som sedan kraftfullt och diktatoriskt genomförs mot familjen och medlemmarna. Detta fungerar i ett kuvat lyd-samhälle, men inte i en mångkultur.

  1. Tack, Karl W för att Du i Din text ovan, mentalt och fysiskt vill, kan och vågar informera den mentalt ”inkompetenta” svenska marknadEN, om nytta, ansvar och risk i tid och rum, med att i partipolitiskt val, överföra ENskild ägd MAKT till EN valsedel, med namn överst på EN i tid och rum svenska partipolitisk förening, utan nytta, ansvar och risk i nutid, nära framtid och rum, mot EN myndig svensk med FEL utvecklad och ägd mental kunskap att i nutid och mentala rum förstå när, var och varför EN inkompetent väljare, i partipolitiskt val överför MAKT till den korrupta svenska modellen av rättsstat.

Kommentarer är stängda.