Svar från Centerpartiet om deras mörka förflutna och om Löfvens fantastiska år

Den 26 oktober mejlade jag till Centerpartiet och bifogade punkt 4 i deras grundprogram från 1933, som förmodligen fick Hitler att mysa av välbehag.

Här kommer partiets svar;

Hej Harriet, 

Det stämmer att vi har en historia med delar vi inte är stolta över. På uppdrag av oss gjordes därför forskning i detta och 2009 publicerades boken ”Skuggor av ett förflutet” som handlar om just detta: https://www.bokus.com/bok/9789185767502/skuggor-av-ett-forflutet-bondeforbundet-och-trettiotalet/Du kan även i boken läsa om när och hur den berörda punkten togs bort. 

Med jordnära visioner skapar Centerpartiet en grön och trygg vardag där vi ger kraft åt varje människa.

Vänliga hälsningar,
Centerpartiets riksorganisation | www.centerpartiet.se

———————————————————————————–

https://www.bokus.com/bok/9789185767502/skuggor-av-ett-forflutet-bondeforbundet-och-trettiotalet/

Skuggor av ett förflutet : Bondeförbundet och trettiotalet (inbunden)

”Mellankrigstiden och särskilt 1930-talet är en epok i Europas historia då de politiska systemen bekämpar varandra. Demokratin var en ung och späd planta. Folkmassor mobiliserades för olika mer eller mindre utopiska mål. Det fanns i skilda läger en oro för att den nationella endräkten skulle spricka. Land ställdes mot stad, jordbrukare mot fabriksarbetare. Bönder, också i Sverige, var övertygade om att de utkämpade en strid för överlevnad. Men till skillnad från bonderörelser i många andra europeiska länder fick de svenska böndernas mobilisering inga aggressiva överslag. Istället ingicks ett fredligt förbund med stat och arbetarrörelse. Detta tryggade demokratins fortbestånd i landet. Men många idéer typiska för tiden låg farligt nära de fascistiska rörelsernas. Rastänkandet var gemensamt tankegods för de flesta politiska åskådningar. Den här boken är ett försök att utreda de idéhistoriska sammanhangen, med fokus på en tid då politiskt undantagstillstånd rådde i Europa.”

——————————————————————————————————

I dag råder en ny epok då globalisterna med NWO entusiasterna bekämpar nationen och dess folk. Demokratins planta har torkat ut och vissnat. Utopiska mål råder med Agenda 2030 och världens omstart med The Great Reset.
Massmigrationen är endast ett medel för ultraglobalsisten Annie Lööf med hennes bröder och systrar i Trilaterala kommissionen för att söndra och härska med brunstämpling av medborgare som värnar sitt fosterland. Den nationella endräkten är spolierad tack vare makthavarnas förräderi mot sitt eget folk. Politiken är skräddarsydd för deras internationella karriär under en ny världsordning inte för fosterlandets väl.

Med globala visioner skapar centerpartiet en mörk och otrygg vardag, där människor vingklipps och utarmas, därför trivs de bra i Löfvens sällskap för nu är Annie Lööf nöjd med uppgörelsen om strandskyddet och skogsägares äganderätt med regeringen.

Sju fantastiska år, säger den avgåeden statsministern, skämtar karln undrar nog inte bara jag utan många medborgare som fått sin trygghet förstörd.

De kan ha fått sina bilar uppbrända, sin gamla mor lurad av bedragare som trängt sig in och låtsas komma från hemtjänst, larmföretag mm, sonen som kom hem utan jacka och mobil och dottern som bara ligger på sitt rum och stirrar i taket efter en bestialisk gruppvåldtäkt, där inga förövare finns, för utomeuropiskt signalement utgör kränkning. Därutöver har landet el.brist och cementbrist eftersom miljöfundamentalisterna fick makten av Löfven i utbyte mot att han fick sitta kvar. 1,3 miljoner som ej kan försörja sig själva och landet har pekats ut som det farligaste i Europa, när skotten viner varje dag, där oskyldiga mördas förutom kriminella konkurrenter. Så visst har de 7 åren varit fantastiska!!!

Vår fd stastminister är Kungen av Fake News! Och nu väntar han på ett internationellt toppjobb, som tack för att ha knuffat Moder Svea allt närmare stupet!

4 tankar kring ”Svar från Centerpartiet om deras mörka förflutna och om Löfvens fantastiska år

  1. Endast en dumskalle kan få ihop det till sju fantastiska år. Självkritiken är obefintlig. Dumheten saknar gränser. Och detta bara fortsätter. En riktig journalist skall kritiskt granska makten åt folket. I stället finns det en skock mer eller mindre skattefinansierade medlöpare. Hoppet finns hos sanningsbeskrivande sociala medier. Vi kämpar vidare. Ur kaos kan det komma lösningar. Annie Lööf – en tvättäkta psykopat.

    1. Ja, dessa medias medlöpare granskar folket i stället för makten och HMF-jägarens konto har fyllts på under dessa fantastiska år! Där Big Tech ägarnas serverhallar belönas med billig el, som Tack för de sätter yttrandefriheten ur spel.

    2. Det har faktiskt varit sju fantastiska år, för massinvandringen av analfabeter, mördare, rånare, bedragare, plundrande politiker, diktatoriska parti-valda, osv. Svenskarna räknas ju inte längre

      1. Allt medan makthavarnas varningar riktas mot öst, där folkets ledare vill skydda sina gränser. EU har nu kommit i kläm mellan mänskliga rättigheter, sanktioner, gasbehov och rätten att skydda den yttre gränsen, som haft gränslös låg prioritet. Fri rörlighet har i praktiken varit ledstjärna för EU länders både inre och yttre gränser med EU:s bevakningsstyrka som mest är ett skämt. Krampaktigt försöker politiker och media hålla fast vid att den eskalerande brottsligheten i migrationens spår, kommer från mars. För islam får aldrig ifrågasättas, bara vi som varje dag ser islamiseringens följder.

Kommentarer är stängda.