”Nu får det väl ta mej faen vara nog!”

Står i en kommentar efter artikeln i Samnytt, där regeringen vill öppna direktflyg från Minsk till Arlanda. Kanske hade Anders Ygeman läst i gårdagens SvD om att ”Röda korset stoppas-kan inte hjälpa nödställda migranter”.

Artikeln avslutas med;

”……FN:s flyktingorgan UNHCR har uttryckt förståelse för situationen i Baltikum, men samtidigt konstaterat att länderna i fråga borde kunna ta emot det antal migranter som kommit…”

Hur ofta det skall ske, förtäljer inte artikeln. Varje vecka i 20-30 år framåt?

https://samnytt.se/regeringen-vill-oppna-direktflyg-fran-minsk-till-arlanda/?utm_source=Push-notiser&utm_medium=organic

Då blev det troligen fart på Ygeman som också vill ha en inkomstbringande internationell karriär att falla tillbaka på, precis som sina andra röda bröder och systrar. Jag önskar att regeringens handlande vore fake news, när medias påstådda berikning medfört grov brottslighet utan motstycke, som förvandlat det tryggaste landet till Europas farligaste, som den tyska tidningen Bild nyligen redovisade.

Kanske eldade Ygeman på sina kamrater med att nu jävlar skall vi visa alla rasister hur goda vi är för vår humana Sverigebild måste återupprättas. En flyglinje direkt hit med valboskap, när de gamla har börjat gnälla om höga hyror och statens svek, är vad vi behöver.

Han är inte ensam för Ann Linde ömmar också för kaoset vid den polska gränsen, där välfärdsmigranter trängs, ditlurade av Lukasjenkos generösa visum. Hon är nog redan i gång i köket med baklava att bjuda på.
EU har hamnat i kläm mellan sanktioner, mänskliga rättigheter och nödvändiga gasleveranser och ur detta kaos reser sig Sverige som en räddare i nöden, vi låter dessa stackars flyktingar komma till oss!
Återtagandet av Första platsen i internationell solidaritet och godhet blir då klappat och klart, så avdankade politikers karriärer kan ta ny fart från Europas farligaste land.

Kaoset här hemma är daglig rutin, senast blev en kvinna skottskadad i Falun och ett skjutmord ägde rum i Gävle, men det berör varken utrikesministern eller statsmedia. https://samnytt.se/flera-skjutningar-i-landet-en-dod/

Ju mer bidrag, desto fler röster är socialdemokraternas strategi inför valet. Att arbetslösa tackar nej till jobb blir allt vanligare enligt näringslivet, att leva på bidrag är mer lönsamt, än att ta ett lågavlönat arbete. Svartarbete, skenskilsmässa och dubbel identitet bidrar till en riklig inkomst i nivå med mycket högavlönade medborgare.

Inte konstigt att Sverige har förvandlats till en Agafyr, som signalerar kravlös välfärd livet ut. Vilket får migranter att riskera livet för att nå. AGA-fyren, som uppfanns av Gustaf Dalén i början av 1900-talet utgör mental vägvisning för världens alla migranter som önskar ett bättre liv, däribland finns också kriminella, klaner, islamister och terrorister som kan bli förmögna genom plundring av välfärdsystemen.

Bildresultat för en  fyr i mörkret

Att ändra asylrätten är totalt tabu, för då skulle förverkligandet av FN:s storstilade planer med Agenda 2030 och The Great Reset tappa fart och nationalstaten kunde få chans till återhämtning. Därför måste den snabbt fyllas på med främst unga män från dysfunktionell kultur, vars krav och handlingar får landet att gå under. Vänsterns feminister får åter visa sin empati och får förkunna att allt är den vite, medelålders mannens fel.

Migrationen är som bensin på BNP trots att majoriteten migranter saknar funktionellt värde för landets framtida utveckling, men när målet är avveckling, så är det logiskt att förstå kortsiktighet och total avsaknad av konsekvensanalys.

Mons Krabbe kräver skrotad asylrätt och Samtiden befarar ett nytt 2015! Medan S-politiker har tagit upp Löfvens gamla mantra, att vi bygger inga murar…

Instämmer i kommentaren, det blir ta mej faen aldrig nog!

3 tankar kring ””Nu får det väl ta mej faen vara nog!”

  1. Att man får migranters röster idag innebär inte att man får dem när de bildat egna/eget partier. Denna tillfällighetspolitik som enbart syftar till att hålla den egna näsan ovan vatten ända tills den gedigna pensionen kan kvitteras ut. Man skulle ju följa NWO:s plan, men den gick visst i stöpet! Kan detta vara orsaken till den desorientering som politikerna snurrar runt i? Hur kommer det sig att de dels inte är några ”fattiglappar” men trots det sysslar många med ”korruptionsverksamhet” för att säkerställa en luxuös pensionstillvaro i alla sina dagar. Så var sagan slut, för hur många gånger?

Kommentarer är stängda.