Mejl till centerpartiet, en DN insändare och en länk från Bota Sverige

 1. Signaturen ”Nisse” gav en uppmaning i gårdagens kommentatorfält att informera centerpartiet om punkt 4 i Bondeförbundets grundprogram 1933. Känner mitt ansvar att göra så efter gårdagens inlägg om Annie Lööfs bruna rötter.

Mejl till centerpartiet informationsavdelning den 2021 10 25
info@centerpartiet.se

Hej!

Undertecknad undrar hur länge punkt 4 i Bondeförbundets partiprogram fanns kvar?

4. Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkandet av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar. Folkmaterialets bevarande och stärkande är en livsfråga för vår nationella utveckling. Ett energiskt arbete måste bedrivas för folkhälsans höjande och vårt folk skyddas mot degenererande inflytelser.

https://snd.gu.se/sv/vivill/party/c/p/1933

Tyvärr är det många partier som har bruna rötter.

Baltutlämningen, Bollhusmötet, interneringen av kommunister under kriget, exporten av järnmalm till Hitlers krigsindustri, rasbiologiska institutet, Tysktågen för att nämna några oftast glömda handlingar av korrekta politiker.

 • Att inte se verkligheten som den är utan som den borde vara har fått förödande konsekvenser. Landet har åkt isär.
 • Att bara sopa invandringsrelaterad brottslighet under mattan och enbart svartmåla SD för deras mörka rötter är ingen framgångsrik strategi, undantag är SD som ökat sitt väljarstöd.
 • Att mer lyssna på Era uppdragsgivare, folket och mindre på den globala eliten skulle öka partiernas väljarstöd.

Mvh!
Harriet Larsson
 Linköping”

———————————————————————————————

2. Jag brukar ofta skicka in debattinlägg till statsmedias insändarsidor främst till lokaltidningen och ibland även till DN. I går publicerades ett inlägg på deras nätsida.

”Hej!
Tack för din insändare! Jag har publicerat den på nätet.
https://www.dn.se/insandare/politikerna-ansvariga-for-att-is-ideologin-frodas/
Mvh
Karin Dahlström
Insändarredaktör (vik.), Dagens Nyheter+4687381278″

Ris och ros som sig bör, för om alla tycker lika, tänker ingen alls.

Självklart är det enklare att bli publicerad i alternativa nät tidningar, men jag tror nyttan kan bli större om man lämnar sin mammas gata, även om risken att få ris ökar.

Ps. Ett varmt Tack till Jan Ivarson för låntillåtelse av vissa meningar i DN-inlägget. Han kommer med ett nytt tänkvärt inlägg fredag den 29 oktober. Ds.

Bildresultat för ris och ros

—————————————————————————————

3. Hej Harriet! mejlar en bloggföljare

Jag har haft en mailväxling med dr Hanna Åsberg. Varvid jag fick denna länk.

https://vimeo.com/637152488

Bra om Du vill lägga ut länken på din blogg, efter att Du kollat den. Ginge det?

Här är en sammanfattning från Newsvoice;

https://newsvoice.se/2021/10/hanna-asberg-intervjuas-covidvacciner-krisen/

4 tankar kring ”Mejl till centerpartiet, en DN insändare och en länk från Bota Sverige

 1. Hoppas att nätverket Bota Sverige har kommit för att stanna. Helst ombildas till förening, som kan utgöra megafon för alla som känner sig nedtrampade av Makten.

 2. Dessa fakta om socialdemokratin kan aldrig , får aldrig glömmas :
  – Uppgörelsen med det s.k. muslimska civilsamhället genom Tro &Solidaritet 1998
  efter fyra års möten och sammankomster på rörelsens kursgårdar – mål, ökad säkrad
  valboskap i utbyte mot garanterade positioner i den svenska politiken.
  Ett svek utan dess like!!

  – S.Löven´s mycket korta men övertydliga uttalande i Expressen-TV :
  ”Vi har aldrig kritiserat islam – och kommer aldrig att göra det” – detta ska läggas till hans eftermäle och borde i den bästa av världar misskreditera honom till ev.
  internationellt uppdrag.
  – Margot Wallströms framförande i riksdagen strax innan hon avslutade där –
  ungefär .. vad muslimerna i landet betyder och har betytt för Sverige….

  1. Denna rörelse har mycket på sitt samvete, som Du tar upp.
   ”….Redan 1999 hade organisationen ett samarbete med Sveriges muslimska råd med målet att öka antalet muslimer på valbar plats i partiet.[3] År 2011 bytte organisationen namn till Socialdemokrater för Tro och Solidaritet för att spegla att organisationen ”är en rörelse för socialdemokrater av olika religiös tro”.[4]….
   I april 2020 presenterade Socialdemokrater för tro och solidaritet skriften ”28 förslag för en human asylpolitik” där man bland annat föreslog stopp för alla utvisningar till Afghanistan, amnesti för ensamkommande unga som varit i Sverige i mer än ett år och permanenta uppehållstillstånd för människor som inte kunnat utvisas på fyra år.[7]….
   Organisationen kritiserades efter att ha inbjudit en antisionistisk försvarare av terrordåd som talare 2005[13] och när man förordade Omar Mustafa i partistyrelsen, trots att han också var ordförande för Islamiska förbundet i Sverige, som har beskrivits som en islamistisk organisation delvis inspirerad av Muslimska brödraskapet. Sedan 2013 har Socialdemokrater för tro och solidaritet tydligare tagit avstånd från islamism.[3]
   De gick dock i polemik 2014 med den feministiska och socialdemokratiska muslimen Nalin Pekgul för hennes skarpa kritik av Mehmet Kaplan, bostadsminister i regeringen Löfven I.[14] Mehmet Kaplan tvingades sedermera avgå, bland annat på grund av skeenden Nalin Pekgul pekat på.” https://sv.wikipedia.org/wiki/Socialdemokrater_f%C3%B6r_tro_och_solidaritet

Kommentarer är stängda.