”SVT och KI far med osanning om vaccin skydd”

I lördagens Rapport den 11 september försäkrade en professor från KI Corona vaccinets förträfflighet, men vid närmare granskning är denna Big Pharma sanningen mycket skör, skriver Börje Peratt; ”SVT text och KI begår bedrägeri mot svensk befolkning och ljuger om att vaccinerade skulle ha ett bättre skydd än icke vaccinerade”.

Så luras en befolkning till självförstörelse; är slutsatsen från skribenten.

—————————————————————————————————–

Virus mutationer ökar ju fler som vaccinerar sig mot detta lömska Covid-19 virus. Ett virus enda mål är att föröka sig. När cellvärden har antikroppar, så kan virus tvingas att mutera/förändra sin arvsmassa för att på nytt nå in i kroppens celler, vilket alla varianter från Covid-19 visar. De blir mer potenta och smittsamma, även för de vaccinerade. En lyckad evighetsmaskin för Big Pharma med spruta 3-4-5…..med försvagning av det naturliga immunförsvaret. Vilket är helt förkastligt, när det handlar om vaccinerade barn.

Jag ser stora likheter mellan antibiotikaresistens (när bakterier har utvecklat resistens av alltför frekvent antibiotika behandling) och upprepade vaccinationer mot ett och samma grundvirus, som sedan muterat i olika varianter. Men Big Pharma ser bara profiten och medlöpande politiker ser bara hur de får kontroll över medborgare genom restriktioner som sätter alla våra mänskliga rättigheter ur spel.

Att andra sjukdomar som HIV, tuberkulos och malaria ökar i Afrika pga av drastiska lock down åtgärder, som skedde direkt, när endast några få hade insjuknat i Covid-19. En sjukdom som för majoriteten av de smittade är mild bortsett från riskgrupper. Till skillnad från tuberkulos, där behandling ej får avbrytas, då risken är stor att bakterierna blir resistenta mot vanliga läkemedel. Dödligheten i dessa sjukdomar är betydligt högre jämfört med Covid-19 med mutationer. Detta konstaterar den Globala Fonden i en rapport. Men fakta biter varken på lock down höga politiker eller Big Pharma allierad läkarkår.

https://www.ystadsallehanda.se/nyheter/pandemin-forodande-for-andra-allvarligt-sjuka-62184475/

I Frankrike protesterar massorna, men flata svenskar bara lallar med och dessvärre med ökad beskäftighet mot ovaccinerade, som påminner mig om 30-40-talens judeförföljelser. De politiskt korrekta har alltid hamnat fel och de är det största hotet mot mänskliga rättigheter, som de låtsas försvara.

Nu väntar jag bara på att få vända hem med min konsertbiljett i handen, när dörren in spärras av uteblivit vaccinpass.

Bildresultat för vaccinpass
blueshift.nu

7 tankar kring ””SVT och KI far med osanning om vaccin skydd”

 1. Vaccinet dödar! Fram till 2024 kommer nästan 3 miljoner svenskar att dö som tog Cov vaccinerna! I videon nedan visar man på att det finns levande bakterier i Cov vaccinet genom mikro- eller nanoskop. Även dialogen rekommenderar jag starkt att man lyssnar på den. Budskapets trovärdighet överträffar allt vad ”våra” media hitintills presenterat sedan de startade “Cov propagandan”. Det är ett folkmord som pågår i Sverige och ingen är ansvarig, som vanligt. Inte undra på att Lövfen sticker snart. Vad säger FHM (Folkhälsomyndigheten) om sanningshalten i denna videos innehåll? Svaret blir väl att det är en konspiration. Tegnell, konspirerar du mot det svenska folket genom att i uppsåt delta i förverkligandet av det kommande folkmordet av 3 miljoner svenskar, eller gör du det inte? Vilka partier och politiker ligger bakom? Varför är Alla politiker så tysta om vad som komma skall? Politiker, ni kommer bli det svenska folkets villebråd dygnet runt om det visar sig att ett folkmord på svenskar har inletts med ERT MEDGIVANDE.

  https://rumble.com/vky601-glenn-dormer-insiktsfulle-stockholmaren-fritjof-persson-diskutterar-folkmor.html?fbclid=IwAR2ETR1Xztwc2WRhDudlulhwRKGw-aH6-V3zOImuoDCCDa_MB8ObxA_PrlEVaccinet dödar!

  1. Allt som globalistmaffian med sina politiska verkställare inte gillar, betecknas som konspiration!

 2. SVT är tvångsfinansierad via skattsedeln. (en slags skyddad vänsterverkstad?) Denna mångkulturvurmande koloss kan tvångspublicera exempel från ovan beskrivna verklighet på bästa sändningstid i enlighet med min tidigare kommentar. Kan kanske bättra på tittarsiffrorna och finansiering.

  1. ”En skyddad vänsterverkstad, en mångkulturvurmande koloss”= perfekt beskrivning av vår ”oberoende och opartiska” media!

 3. Tvångspublicera namn och bild på dessa figurer tillsammans med sina föräldrar, som är uppfostringsansvariga. Kostnader, försörjning m.m. redovisas alltid. Svenska folket har rätt att veta.

 4. Svar från min syster;
  Jag håller helt med dig om den förnedringsrånade pojken, det kommer aldrig att ta slut, det finns bara ett utvisning av torterarna och deras familjer. Det står aldrig ett ord om de drabbade flickorna och pojkarna, aldrig ett reportage om deras fortsatta liv….aldrig rasismen i ropen Svennehora etc, aldrig vad det kostar detta land.
  Vi ska ju nu få råd att spela bowling säger Magda.
  Är tanken att vi ska vara glada för den plåsterlappen på landets sår?

 5. Mail till min syster:
  I går hämtade jag biljett till fredagens orgelkonsert, för snart kanske jag får stå utanför dörren, om vaccin pass kommer. Orkar snart inte läsa alternativen, där våldtäktsmän blir förmögna och förnedrings rånad pojk åker dit, när han desperat heilar åt flinande förövare i rätten, måtte din nya lilla barnbarns pojke klara sig från detta slödder. Löfven han bara gapar om SD/AfS farligheter och IS mördare Välkomnas hem, medan skotten viner och ännu värre är hur folket jamsar med.
  https://www.friatider.se/fornedringsranades-i-sex-timmar-domdes-sjalv-hets-mot-folkgrupp

Kommentarer är stängda.