Röda mattan rullas ut för terrorister, medan utvisning sker för bagateller

Vårt absurdiatan förnekar sig aldrig. Röda mattan rullas ut med Välkomst kommitté på Arlanda av det röda gänget, som myser när de tänker på kommande bidragsrullning till IS kvinnor med barn under åratal, som skall finansieras med ökade skatter från medelklassen. Medan högutbildade med spetskompetens som landet så väl behöver kan åka ut för att ett kryss i en ruta hamnat fel.

Steget Efter har dokumenterat Välkomstkommittén från den rödgröna bidragsklanen!

View image on Twitter

Skötsamma som betalar skatt och tillhör landets närande är inget som attraherar varken kyrkan eller det röda gänget. Tärande skall de vara med tungt bagaget, som de får gråta ut i offentligheten och få syndernas förlåtelse i det humana Sverige. Två av IS-kvinnorna häktades, men släpptes strax efteråt, för brott är svårt att fastställa, när bevis och mobiler snabbt försvunnit.

Bortglömda är deras offer, bara lemlästade, dränkta, brända och halshuggna kroppar finns kvar. Dessa ångerfulla kvinnor skall nu av radikaliseras från Jihad med rehabilitering och bli riktigt snälla med idolskap från förortens islamister.

Nästa hemvändaromgång består av 10 IS-kvinnor med en massa barn. Förmodligen blir det ännu större fanfar, när och om deras män får komma åter med intorkat blod på sina händer, som vänstern feminister med Märta Stenevi kan få glädjen att torka av. De får bilda Välkomstkommitté tillsamman med Gävleimamen Abo Raad med son, som kan ha hjälteglorior i kappsäcken, efter att SÄPO gav upp. Själv undrar jag om inte SR är öppen för nya sommarpratare i sin inkluderingsvurm och Carina Bergfeldt kan få nya gäster i sin soffa.

Redan 2013 beslutade Norges storting att det var straffbart att ansluta sig till en terrororganisation, men Sverige vägrade att följa efter.

För då kunde den röda valboskapen störas, även om det var lockande att få bura in en handfull nazister och SD med sina vänner, när Löfven åter kommit på tronen. Med miljöfundamentalisterna i statsministerns knä, så har förhalning blivit räddningen för Löfven. Allt som MP inte gillar, skall utredas, utredas i evigheter. Kärnkraftsavfall, Cementas produktion, migration, språkkrav och strängare straff har först kommit upp på tapeten, när skottsalvorna får den att falla ihop till fnöske från norr till söder.

Nu hävdar Märta Stenevi att Sverige har råd att ta hit alla som vill från Afghanistan, tidigare var det PUT direkt bara migranten viskade Syrien, för nu behöver MP säkra sina framtida röster.

Nu är jag snart förbannad varenda dag!

Så här kommer i stället Birgitta Sparv med sitt inlägg från Facebook om dessa hemvändare.

——————————————————————————————————–

SVERIGE VÄRNAR SINA MEDBORGARE
Att ta emot sina egna medborgare innebär enligt socialdemokraternas definition detta:

– Man sänder ner en delegation till Syrien bestående av folk från UD samt läkare och säkerhetspersonal för att säkerställa att tre IS-terrorister och deras sex barn kan komma hem tryggt och säkert till Sverige igen. Väl på Arlanda väntar en välkomstdelegation från socialtjänsten polisen och SÄPO.

Damberg hävdar med emfas att de fått få betala sina reguljära flygbiljetter själva.

OK, med vilka pengar då?

Krigsbyten?

Hade de svensk föräldrapenning och barnbidrag i lägret?

Genom avdrag på socialbidragen som från och med nu kommer att börja rulla på?

Moderaternas Johan Forssell sa i Aktuellt exakt vad jag själv skulle ha sagt. Tyvärr blev han avbruten av Jon Nilsson, men sånt får man räkna med. Det är ju sosse-TV.

Bryr jag mig inte om barnen?

Nej, faktiskt inte så speciellt mycket.

Eller jo, jag bryr mig om de yazidiska barnen som fallit offer för dessa bestialiska IS-mördare och perverterade våldtäktsmän, vilka dessa vedervärdiga kvinnor helhjärtat stöttade.

Men är inte IS-barnen oskyldiga?

Jo, lika oskyldiga som barnen i Syrien, Afghanistan, Myanmar, Mali och Kongo Kinshasa. När hämtar vi hit alla dem till tryggheten i Sverige?

De har tyvärr oturen att inte vara svenska medborgare, det är hela saken. Ett medborgarskap i Sverige innebär tusen rättigheter och noll skyldigheter. Oavsett vilka krigsbrott man gör sig skyldig till så kvarstår de rättigheterna. Att vi dessutom saknar lagstiftning för att ställa dessa avskum och säkerhetsrisker inför rätta är bra för dem men dåligt för oss.

Sverige värnar alltid sina medborgare. Speciellt de som utgör allvarliga säkerhetsrisker för oss övriga.
https://www.svtplay.se/video/31743818/aktuellt/aktuellt-6-sep-21-00-6?position=231&id=j4VzmoN

Johan Forsell (M) i Aktuellt.

När det gällde strandsatta svenskar i Thailand efter tsunamin 2004, då meddelade UD karskt att de inte var någon resebyrå…

9 tankar kring ”Röda mattan rullas ut för terrorister, medan utvisning sker för bagateller

 1. Debatten i samhället -media – total avsaknad av ordet ”islam” – islamiseringen –
  trots dessa otaliga intervjuer /utspel om vad som kommer att vara den/det viktigaste
  ämnet/frågan inför kommande valet – då ska begreppet islamiseringen av vårt samhälle alltid ligga högst -givetvis tillsammans med migrationen /kriminaliteten.
  Inte en mandatperiod till med denna beröringsskräck -undfallenhet inför islam – då är det helt kört.
  Lyssnade en stund på Aktuellt då Rickard Jamshof duellerade med comebackande Annika Strandhäll om tänkbart röst utfall mellan kvinnor/män. Rickard var inte ens i närheten av islamiseringen då han hade chansen på bästa sändningstid.

  1. Media fortsätter med sina dimridåer. Gängkriminalitet = Invandrarkriminalitet och inget annat. Nu börjar även Svensson inse att det inte var docenter och studenter som slogs i Lunds ”grupperingar!” Löjets skimmer faller över denna vänsterstyrda media. När tom SD undviker islam/islamisering/islamister då finns all anledning till oro.

 2. Moderaterna är bara ett sort munväder.
  Röstfiskare av guds nåde.
  Har de någonsin röstat för ett skarpt förslag att stävja invandringen?

 3. Sveriges senfärdighet och tillkortakommande i denna så viktiga fråga beror på den då ordförande i justitieutskottet -Morgan Johansson som tillsammans med dåvarande
  MP- ledamoten Mehmet Kaplan samt MP,s – Maria Ferm lyckades ihärdigt motarbeta
  och avslå kraftfulla (-are) förslag från borgerligheten (främst Staffan Danielsson C)
  (Ref. till ledarsidorna.se ) – varför kan man undra ? kan det handla om valboskap?

 4. Förstår att detta uttalande kom eller lyftes fram av SR, maktens lakej.
  Makten i dag ligger som alltid hos de som har roffat åt sig pengarna, den globala finansmaffians alla ”Big”. Dess giriga och skrupellösa maktmänniskor vill ha öppna gränser, utbytbara medborgare och världskontroll. Hindret är nationalstaten som ännu är grunden för demokrati med rösträtt, även om de gör allt med medias hjälp för att underminera den. Massmigration, Europas folkutbyte är bästa medlet för att söndra och splittra fosterlandet. Väl förpackat i solidaritet, medmänsklighet och det lika värdet.

  1. Ja, talet om allas lika värde är en bluff. Ty med ”alla” ska man ju mena just alla.
   Dvs Adolf Hitler och Moder Teresa hade lika värde. Man tar sig för pannan.

 5. Hört i radio för ett tag sedan, ungefär så här:

  Det är inte länderna som ska avgöra, vilka människor som ska släppas in för att bosätta sig.

  Det är istället människorna som ska avgöra, vilka länder de bosätter sig i.

Kommentarer är stängda.