Det Fria Sverige ger tips om nya vänner

5 TIPS FÖR ATT UTÖKA DITT NÄTVERK AV NATIONELLT SINNADE

”Hej Harriet Larsson!

Att vara nationellt sinnad kan ibland kännas som ensamt, speciellt om man bor någonstans där man kanske är omringad av så väl vänstertokar som utlänningar. Vi är många som känt den känslan, och ibland har det känts hopplöst och som alla andra bara är idioter.

Men vi är också många som tagit sig ur detta, utökat vårt nätverk av nationellt sinnade och fått tillbaka så väl glädjen som framtidstron. Därför tänkte jag dela med mig av fem tips för att utöka ditt nätverk av nationellt sinnade. 

Ta dig till ett evenemang arrangerat av nationalister. Till exempel Fria Ord den 28 augusti i Svenskarnas hus, eller något annat som passar dig bättre. Tro mig, många är det som åkt ensamma dit men kommit hem med tiotals nya kontakter. Några av dem har lett till fantastiska vänskaper eller projekt, och en hel del till och med till äktenskap och familjebildande. 

Bli medlem i Det fria Sverige. Vi har massor av lokalt och regionalt engagerade medlemmar som bara väntar på att ta in dig i gemenskapen! Lös medlemskap i dag och börja nätverka direkt!

Ta initiativ till en träff där du bor. Som medlem i Det fria Sverige finns alla verktyg till hands för att du själv ska kunna ordna en informell träff, och vi ser till att medlemmar i området bjuds in och ni kan börja lära känna varandra! Här skapar du din egen träff!

Delta i DFS medlemschatt. Som medlem får du
tillgång till en medlemsexklusiv chatt där vi nätverkar, hjälper varandra och lägger grunden för en fri, svensk gemenskap. Kom in i medlemschatten här.

Häng med på en resa i Europa! Genom Europa Terra Nostra får du inte bara tillgång till ett nätverk av nationalister i hela Europa (samt Nordamerika, Australien och Sydafrika), du blir dessutom inbjuden till att komma med på resor för att träffa nationella i dessa länder och göra ditt nätverk internationellt! De nuvarande restriktionerna krånglar till det lite, men ETN står redo så fort det blir möjligt igen. Bli medlem i ETN i dag, börja nätverka och håll utkik efter nästa resa.

Fem relativt enkla tips för hur du kan utöka ditt nätverk av nationella sinnade människor, och vem vet vilka dörrar det öppnar? Ja, de alla kräver att du tar första steget, men du kommer inte ångra dig. Så, vad väntar du på?

Dan Eriksson
Ordförande
Det fria Sverige”

En tanke kring ”Det Fria Sverige ger tips om nya vänner

Kommentarer är stängda.