EU har fått olika röster om flyktingar från Afghanistan

Frågan är om talibanerna helt stänger alla flyktvägar från Afghanistan, men eftersom landet är korruptionens högborg, så hittar nog de med pengar en väg ut, med sikte på Europas välfärd. Där Sveriges världssamvete med generositet är spridd över världen.

Ett uttalande från talibanernas talesperson Zabihullah Mujahid, som PK aktivisterna inte lyssnar på, är att Afghanistan nu är redo att ta tillbaka afghaner från Europa – man betonar att unga behövs för att bygga upp landet. Orsak till dessa mer försonliga toner är att miljarder i bistånd står på spel.

Bildresultat för flyktingar afghanistan

Inom EU hörs äntligen olika röster, tros att Ursula von Leyden försöker få trilskande nationsföreträdare in under humanitetens täckmantel, för att inte förstöra målet med NWO. Glädjande får hon allt mindre stöd, bortsett från Löfven och Boris Johnson i Storbritannien som ännu mumlar om humanitet, vars besvärande baksida innebär motsatsen för deras medborgare.

Fast denna gång tycks det vara svårare, då alternativa (främlingsfientliga = nationsvänliga) partier ökar starkt och hotar deras platser kring köttgrytan. Marine Le Pen ligger i hälarna på Macron inför valet nästa år och i Tyskland har valfebern börjat inför höstens val till förbundsdagen. Nu är modellen att hjälpa på plats i stället för autostrada till Europa.

Några citat från klarsynta röster, i täten går Österrike;

”Jag är uppenbarligen emot att vi nu ska ta in fler människor. Det kommer inte att hända under mitt kansli. Att ta in personer som sedan inte kan integreras är ett enormt problem för oss som land.” – Den österrikiske kanslern Sebastian Kurz.

”Som inrikesminister är jag primärt ansvarig för folket som bor i Österrike. Framför allt betyder detta att skydda den sociala freden och välfärdsstaten på lång sikt.” – Den österrikiske inrikesministern Karl Nehammer.

En opinionsundersökning som publicerats av Österreich 24 visade att nästan tre fjärdedelar av de tillfrågade backar den österrikiska regeringens stränga åtgärder mot afghansk migration.

”Det är tydligt för oss att 2015 inte får upprepas. Vi kommer inte kunna lösa problemet med Afghanistan genom migration till Tyskland.” – Paul Ziemiak, generalsekreterare för den tyska kanslern Angela Merkels parti Kristdemkratiska unionen.

”Vårt land kommer inte vara någon inkörsport till Europa för illegala afghanska migranter.” – Den grekiska ministern för migration och asyl, Notis Mitarachi.

”Vi är fullt medvetna om de mänskliga tragedierna och det uppenbara nödläget för några av de legitima flyktingarna. Men rätten till asyl får inte fortsätta att vara, som det är nu, en trojansk häst för massiv, okontrollerad och påtvingad invandring, för islamism och i vissa fall terrorism, så som var fallet med vissa jihadister som var inblandade i attackerna den 13 november 2015 [datumet då en serie koordinerade jihadistattacker ägde rum i Paris i vilka över 130 personer dödades och över 400 skadades]….Det som kommer först för oss är att skydda våra landsmän.” Marine Le Pen.

Medan Emanuelle Macron uttrycker sig lite mildare; för att inte stöta sig helt med Ursula van Leyden.
”Destabiliseringen av Afghanistan kommer troligtvis att öka flödet av oregelbunden migration till Europa … Europa kommer inte ensamt att kunna ta på sig konsekvenserna av den aktuella situationen. Vi måste planera och skydda oss själva mot stora, oregelbundna migrationsströmningar som försätter de som är en del av dem i fara och ger bränsle åt smuggling i alla former.”

De som är riktigt glada för en ny och betydligt större flyktingvåg än under 2015 är Erdogan ”……Turkiet har varken plikt eller ansvar att vara Europas flyktingläger.” och Lukashenko;

” Under tiden är otaliga afghanska migranter fast längs gränsen mellan Polen och Belarus. Polen och baltstaterna Estland, Lettland och Litauen sa att den vitryska presidenten Alexander Lukashenkos vana att skicka migranter över deras gränser är en ”hybrid krigshandling”. Lukashenko anklagas för att söka hämnd för sanktioner i EU som införts på grund av hans omtvistade omval och ett tillslag mot meningsskiljaktighet…”

Vi får ändå glädjas åt att ett visst uppvaknande skett inom EU, men den springande punkten är att förändra den gamla asylrätten som inte är anpassad för dagens migrationsströmmar av icke integreringsbara unga män, de flesta utan asylskäl.

Men här kommer FN, den globala finanselitens högborg att slåss med vassa näbbar och klor för dess bevarande. Eftersom migrationsströmmarna är medel för att destabilisera nationalstaten och genom bidragspolitiken röstar rött, vars ledare drömmer om världssocialism i regi av NWO och deras härskare är lika cyniska om människosläktet som Hitler och Stalin med sina bröder.

Nationalstaten måste förstöras så fort det går, för den är förutsättning för demokrati, där val ännu råder, där folket kan välja valsedel efter sina skilda premisser. Glöm inte det nästa år och låt verkligheten bestämma!

Relaterat från; https://sv.gatestoneinstitute.org/17706/europa-afghanska-migranter

https://ledarsidorna.se/2021/08/frontex-rapporterar-dramatisk-okning-av-asylsokande-libanon-star-infor-kollaps/

Läs gärna om korrumperat svenskt bistånd, men det visste Ni läsare redan om.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/rapport-svaga-resultat-for-svenskt-bistand-till-afghanistan

9 tankar kring ”EU har fått olika röster om flyktingar från Afghanistan

 1. Förr försvarade försvarsmakten nationens gränser. I dag försvarar försvarsmakten pedofiliflaggan.

  Förr var höjden av mänsklig strävan att sätta människan på månen. I dag är målet att sätta människan på fel toalett.

  Ur led är tiden.

   1. Ja, bra fråga.

    Jag säger som Arne skulle ha sagt. Det ser mörkt ut på Kameruns, nej menar Sveriges, avbytarbänk.

    Vi slåss varje dag mot pandemin, mot det här viruset, allihopa. Bloggens läsare och tänkande människor förstår, att det inte är corona och covid som åsyftas.

    De virusliknande ismer och ideologier som i skrivande stund förgör västvärlden, som en slags verktyg för att fördumma och förslava folket, är det värsta viruset.

    Det krävs inte ens en vaccinspruta. Det räcker med en smula sunt förnuft. Tyvärr är det en bristvara i dag.

    Nu viner kulorna runt den svenska husknuten och läser man löpsedlarna avrättas människor med skjutvapen till höger och vänster var dag.

    Åtgärder måste stå i paritet till den rådande situationen. I takten byråkratins kvarnar mal, kommer det inte att finnas något kvar.

    Sverige lyckades mot förmodan, efter mycket möda och stort besvär, utvisa två afghaner.

    De kom tillbaka på nästa plan från Kabul.

    Batikhäxor jublar!

 2. Den överväldigande majoriteten afghaner i Sverige torde dock vara från Iran. Åtminstone av dem som kom 2015 och därefter.

  Allt är uppgjort för att maximera inflödet främlingar till Sverige och lösa upp den svenska nationen. Argumenten kan från tid till annan ändras och exemplifieras på det ena eller det andra sättet, och rent av säga emot sig själv, utan att rubba på den inslagna vägen: vidöppna gränser för främlingar, och drakoniska krav på efterlevnad och dokumentation hos medborgarna, med hänvisning till P(l)andemin eller något annat dravel. Resultatet syftar hela tiden till maximalt inflöde. Drivande är den globala finanseliten, med deras mediehus, NGO:er och de köpta politikerna som begår landsförräderi. Vad ska vi med försvarsmakten? För att befolka Pridetåget?

  1. ”En flagga värd att försvara. Vi försvarar mänskliga rättigheter, allas lika värde och vår rätt att leva som vi själva väljer”, lyder texten i Försvarets helsidesannons.
   Ivar Arpi; Försvarsmakten kan hålla sig till svenska flaggan, det räcker gott och väl…
   Islamister är mycket förtjusta i rätten att leva som de själva väljer. Tyvärr är SD med sina väljare exkluderade från det lika värdet.

 3. Globalitet ett ord som jag inte hittar i min SAOL fjortonde upplagan tryckår 2015. Men globalisering finns där. Som de säger ett språk är en organism. Och globalitet uttrycker åtminstone för mig en lite annorlunda tankegång som jag inte hunnit smälta till fullo

 4. FN, som efterträdde NF, var avsett att skapa fred på jorden, lindra nöd och främja vänskapliga förbindelser.

  Så synd, att detta organ är på väg bli ett redskap för finanseliten i Väst. Gllobalitet behövs av olika skäl. men inte globalism. Det är en -ism som tär, som siktar på uniformitet istället för mångfald. När vänstern talar om mångfald så är det hyckleri.

Kommentarer är stängda.