Avhopparverksamhet behövs för aktivister inom SSU och AFA

SvD:s reportage serie om vänsterns avhoppare fortsätter.

https://www.svd.se/antisemitismen-krossade-min-roda-drom

Bild från artikeln.

Den 28 augusti var det läkaren och författaren Salomon Schulman som berättade hur hans socialistiska dröm störtats i gruset genom antisemitismen han mött inom vänstern och främst inom SSU, där han hade kyrkan, krigsmakten och kungahuset som fiender, men också judar, men det sas inte helt öppet.

Jag själv nyktrade till från -68 vänstern, när min dotter föddes 1975 med ett totalt blockfel på sitt hjärta och kunde räddas tack vare Nasa:s föhatliga rymdforskning om litium, som nu också kunde användas som effektivt bränsle i små mini pace maker. Vilket gav insikten om att allt hänger samman, inget är svart och vitt, utan snarare grått.

Grått för att inte säga svart är socialdemokraternas hyckleri om antisemitism, där vänstern tillsammans med muslimer utgör motorn till judehatet, men om detta berättar de inte. De försöker i stället ställa så kallade nazister (ett mycket vitt begrepp) i skamvrån.

Schulman sammanfattar socialdemokraternas undfallenhet för sin egen antisemitism så här;

……Det var genom sin undfallenhet mot antisemitism som socialdemokraten Ilmar Reepalu satte denna stad på världskartan. Samtidigt som rabbinen Shneur Kesselman bemöttes med glåpord på stadens gator och judiska lärare och elever utsattes för trakasserier på skolorna, kunde Reepalu i en intervju med Daily Telegraph säga: ”Det har inte förekommit några attacker mot judar, och om judar härifrån vill flytta till Israel är det ingen angelägenhet för Malmö….”

I stället för att arrangera en konferens för hågkomst av förintelsen och bekämpande av antisemitism i Malmö den 13-14 oktober 2021, så borde regeringen i stället satsa pengarna på en avhopparverksamhet för judehatarna i sina egna led.

Tyvärr tycks judehatet följa historien genom generationer. I dag med vänsterliberal identitetspolitik där gruppen, inte individen står i fokus. Folket föses ihop med deras makthavare och där är judarna mycket utsatta tack vare den judiska dominansen inom världens bankväsen.

Alla svenskar är inte rabiata feminister eller mångkulturella ambassadörer som regeringen, tack och lov!

3 tankar kring ”Avhopparverksamhet behövs för aktivister inom SSU och AFA

  1. När jag började i 7-an fick vi en klasskamrat med namn Jan Swirsky inte hade jag en tanke på varifrån han kom. Han hade ovanligt svårt för matte, så här mer än ett halvsekel undrar jag lite hur det gick för honom i livet. En sådan där undran man aldrig kan få svar på. Författaren Torgny Lindgren skrev en gång. Bakåt är ett väderstreck man inte skall titta för ofta i. Han hade nog helt rätt i detta

    1. Kanske är det därför som varje generation måste upprepa gårdagens misstag, både personliga och genom historien av våra makthavare?

Kommentarer är stängda.