Giftig orm från Södermalm och Ranelid chockar vårt etablissemang

Patric Källman kommenterar Wahlströms vidriga inlägg på Facebook:

GÅ INTE PÅ SKANSEN-AKVARIET

Kommentarsfältet till Wahlströms inlägg flödar av applåder, hjärtan och beröm.

För mig framstår inlägget som ett uttryck för en vidrig människosyn. Alla de svenskar som arbetat hela sitt liv förväntas alltså lära sig främmande språk när de blir gamla – om de vill ta del av den äldreomsorg de betalat för.

Det kan inte upprepas ofta nog: vänstern/centern är stadd i moralisk förruttnelse.

Använd din konsumentmakt – undvik Skansen-Akvariet.”

Jonas Wallström är chef och ägare av aktiebolaget Skansen akvariet https://sv.wikipedia.org/wiki/Jonas_Wahlstr%C3%B6m.

Svensk sjukvård skulle fungera ypperligt utan invandrare, den lilla del som är utbildad (ibland inte ens det) räcker inte på långa vägar till att betjäna befintliga invandrare och den ständiga påfyllningen av nyanländas stora sjukvårdsbehov.

Wallström har förmodligen samma inställning som många av mina invandrare under yrkestiden, som inte förstod vitsen med att delta i SFI undervisning; Vi har rätt till tolk!!

Finns det några rättigheter kvar som invandrare inte har förturs rätt till? Vänsterns kulturmaffia på Söder kan säkert hitta på fler.

Därför är det en lisa för själen när författaren Björn Ranelid skriver på sin Facebooksida det vi brunsmetade sagt under åratal.

Om politiker;
”…Många svenska politiker har blod på sina händer och de förråder Sverige och bereder väg för mördare, parasiter och fiender till kärlek, godhet och alla som vill leva i tillit och respekt för medmänniskan…

Om journalistkåren;
”……..Jag har blivit stenad med ord och trakasserad av falska och enfaldiga journalister för att jag är den förste och ende författaren som skrivit sanningen om tillståndet i Sverige. Jag lider och sörjer över vad som händer i landet medan de tjänar lögnen och förfalskningen av verkligheten…….”

Självklart satte det rödgröna etablissemanget kaffet i vrångstrupen och frustade fy skam över denne man. Kanske detta gäng funderar på att utlysa en fatwa över en sådan avfälling? De får säkert stöd av vår ärkebiskop som värnar sitt Allahu Akbar!

https://samnytt.se/etablissemanget-upprors-over-ranelids-text/

12 tankar kring ”Giftig orm från Södermalm och Ranelid chockar vårt etablissemang

 1. Hörde för några år sedan en benämning på dessa fordon.>>> Arabmopeder.

 2. Kommunismen är den ideologi som har flest liv på sitt samvete efter islam. Sverigedemokraterna är ett socialkonservativt mittenparti som värnar sitt fosterland, och motståndarnas nedsmutsning är mycket omfattande av den anledningen, och där Löfven och Lööf är tongivande. Trots detta växer SD. Alltfler kommer till insikt om problemen och dess orsaker och nås av sanningen. Mycket på grund av sociala medier som inte utelämnar verkligheten.

  1. Just därför så måste alternativen vingklippas av Tech jättarna, som tack för detta får de nästan gratis el till sina serverhallar av Löfven. Problemet för de rödgröna är att ”alltfler kommer till insikt” om orsak och verkan och då kan nätcensur bli kontraproduktivt, som gör att insikten kan få snöbollseffekt. När stöket nu nått Strandvägen och Östermalm där förortens ”fattiga” pojkar kör runt i sina lyxbilar och lever rövare, då är mångfalden inte längre lika populär.

 3. Talmannen ser snäll ut. Men är han även vek?

  …………………………………………………………………………………………………….
  I dagens ”Almedalen”, SR P1, sa Nooshi Dadgostar en del bra saker. Men även en känga åt SD. Detta var hon tvungen till för att inte misstänkas hysa sympatier åt det hållet.

 4. Alla påståenden från politikerna om att polismannen råkade ut för ett ”vådaskott”, han var på fel ställe (som brukligt) etc.
  Ok, vill politikerna att denne ”migrant mördare” skall åtals för vådaskott eller dråp i stället för överlagt mord?
  GT skrev; “En poliskälla beskriver nattens mord på en polis i Göteborgsgettot Biskopsgården som “en avrättning”.
  – Det jag kan säga är att man siktade rakt på den här polismannen. Det var som en avrättning, säger en poliskälla till GT. Enligt källan blev polisen alltså inte skjuten av misstag, träffad av ett vådaskott eller liknande”.
  Polismannen var målet för en ren avrättning.
  Utdöms inte livstid då är det många politiker som får springa ”gatlopp” om man inte redan sagt upp sig. Eller är ni beredda på att ”ta smällen” från efterdyningarna, som ännu inte infunnit sig?
  https://www.friatider.se/polismordet-var-en-avrattning

  1. Visst är det så som Du beskriver det. Denna avrättning ger väl högst ett år ungdomsvård, när man är 17 år med generös permission för rehabilitering. Sen kommer han ut med förbättrat kriminellt CV och får jobb som brobyggare. I stället för permanent utvisning.
   Här borde demonstrationer i varenda stad organiseras och folk gå man ut husen, när avrättning av polis riskerar bli det nya normala.
   Men Löfven krånglar sig säkert kvar med gula kort från Dadgostar. Han säger frankt att går inte budgeten igenom då gör jag halt och avgår och då räknar han med att extraval inte kan hållas för tiden är för kort till sept 2022. Här borde talmannen sätta ner foten och säga redan nu, att har Du inte stöd för din budget i riksdagen, då utlyser jag extraval.

 5. Bra budskap av huggormen. Bli inte sjuk i Sverige utan att ha lärt dig arabiska samt somaliska och andra afrikanska och afghanska språk.

  God poäng men eftersom sjukvård och äldrevård inte fungerar så borde tipset snarare vara: Bli inte sjuk.

  De som tänkt sig att bli gamla gör nog bäst i att bära skyddsväst och se sig över axeln, med tanke på att politiker och pensionsräddare gör allt för att folk inte ska bli just det. Gamla.

 6. Läste Björn Ranelids A4 sida. / Landsförädare./ Han återger rättframt sanningen som alltfler upplever den. I det rödgröna Sverige kan sanningen vara kriminell och belagd med vite. Här får vi svart på vitt vilka som är kriminella. ”Det är förbjudet att vara kriminell” enligt Annie Lööf. Wahlström och likasinnade kan tillbringa sin ålderdom på skansen med hjälp av tolkar. Hur många av de snart 15000 som avlidit i covid-19 har fått sätta livet till i onödan på grund av kriminell inkompetens? Opinionen växer. Senast 2022 kan saneringen av fosterlandet påbörjas, kraftfullt och obetvingligt. Sprid Björn Ranelids text till så många som möjligt. Spika upp den på alla kyrkportar och anslagstavlor.

  1. Jag undrar hur mycket väljarna tål av regeringens inkompetens, dvs förakt för sina väljare och för tidigare generationer som trodde på arbetarpartiet socialdemokraterna.
   Punkt 9 i Jök avtalet: S lovar att inte begränsa möjligheter till vinst i välfärden. Marknadsskola, marknadsvård etc. Jan Emanuel Johansson fd S-politiker är exempel på dagens socialdemokrater. Korrupta, löghalsar, där jag tror Morgan Johansson leder över sin chef.
   https://www.friatider.se/morgan-ljuger-anklagas-ny-bluff-om-antalet-invandrare
   https://ledarsidorna.se/2021/07/ansvariga-for-de-svenska-is-sympatisorerna-sitter-kvar-i-orubbat-bo/

 7. Björn Ranelid är ett föredöme. Måtte fler skriftställare följa honom.

 8. Från min syster;
  I dag är jag tacksam över att min äldste son inte följde mitt råd att bli polis, då tyckte jag att han var vältränad efter all hockey, lugn och han hade börjat som tränare med ungdomar….vilken befrielse att jag inte har dom där.
  Tänk att inte veta om de kommer hem skadade, beskjutna eller inte alls.
  Varför hade polisen inte skottsäker väst på sig, det borde alla ha, besparing eller något annat skäl som jag inte förstår?
  Vakterna på SÖS har skottsäkra västar, snart måste vi ha det för att våga gå till Konsum, för att inte bli skjuten av misstag! Lövens trygga Sverige! Jag håller med Dig, Fy Faen!

Kommentarer är stängda.