Det är med stor sorg?????

Ann Linde böjde sitt huvud under den tysta minuten för att hedra den avrättade polisen och säger att detta är ett angrepp på hela rättsstaten. Hon borde böja sitt huvud i skam och säga att vår politik har förvandlats till ett angrepp inte bara på rättsstaten och vår demokrati, utan på hela Sverige.

https://www.expressen.se/debatt/vakna-vart-samhalle-ar–i-accelererande-forfall/

Aftonbladet, TV4 och givetvis DN tar nya grepp i bortförklaringar och relativiseringar (mycket sällan att poliser blir skjutna) när socioekonomiska faktorer och främlingsfientlighet blir för magstarkt; då råder felskjutning i stället för rättskjutning.

—————————————————————————————————————————

Olle Ljungbeck ger här sin dom över Stefan Löfven med hans stödpartier:

  ”Det är med stor sorg vi har tagit emot beskedet att en kollega blivit beskjuten. Våra tankar går till de nära och kära och arbetskamrater”, polischefen Anders Thunberg!

Självklart känner vi alla sorg över mordet, det behöver inte sägas.

Detta tassande med ord och inte säga vad det inträffade handlar om är numera regel hos bärare av godhetssyndromet och ansvariga för att barbarer fått fritt tillträde till Sverige. I stället borde Thornberg använda de rätta orden och uttalat sin vrede över det som tillåts få vara regel i Sverige numera, nämligen mord, våldtäkter, rån, terror, ihjälskjutningar och bränder av utifrån kommande barbarer.

Han borde i stället sagt;” Jag känner en oförsonlig vrede mot dessa till vårt land insläppta  barbarer. Jag kräver av vårt lands regering att utvisa alla dessa våldsmän som aldrig kommer att leva efter lagen eller underordna sig det svenska samhällets lagar…”

I första hand skall vi vända vår vrede mot den skurk – Stefan Löfven – som är den indirekt helt ansvarige för att det svenska samhället för var dag som går blir en kopia av Mexicos gangstersamhälle.
I stället för att ställa denne usling inför riksrätt och livstids fängelse är den riksdag som enligt grundlagen skall värna svenska medborgares rätt till ett tryggt liv på väg att åter göra honom till statsminister.

Men inte nog med detta. För att kunna regera kommer han att bilda allians med den person – Annie Lööf -som är den huvudansvarige för att de Afghanska ”pojkarna” fått stanna och därmed ”berikat” vårt land med ytterligare ett stort antal förbrytare som därmed fyllt på antalet mördare, våldtäktsmän etc och gjort livet till ett helvete för svenska kvinnor/flickor.

Om denne – Stefan Löfven – den historiskt störste brottslingen mot svenska medborgare någonsin, tillåts återinträda som landets statsminister har svenska riksdagsledamöter agerat helt emot grundlagen. Denna är tydlig och klar med att regeringens främsta uppgift är att driva en politik som framförallt skapar trygghet. Det står utom allt tvivel att regeringen Stefan Löfven agerat helt i strid med grundlagen vad gäller vårt lands trygghet.
Till sin hjälp har han bl a haft såväl MP som Annie Lööf, som än en gång kommer att stötta svenska folkets värsta fiende – Stefan Löfven.

De som röstar för hans återval kan aldrig svära sig fria från att ha lämnat makten till en förstörare av Sverige och en lierad med de värsta avskum som nu är på väg att ta över många stadsdelar i Sveriges städer och orter.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

Bildresultat för olle ljungbeck
Olle Ljungbeck
https://www.nyariks.se/exklusiv-intervju-per-danman-pappa-till-mordade-polisen-andreas-danman/?fbclid=IwAR1sEsZH2ZOYnSiQjGXypGmOIsr17OKs6Hx7rHTAo1AjO-LRnhh3XITaWKg

https://www.svd.se/man-gripen-for-dodskjutningen-av-polis
https://samnytt.se/han-anholls-for-polismordet/

Ahmed 17 år och är tidigare dömd för mordförsök med ungdomsvård av rättvisan, dvs. orättvisan för etniska svenskar. Så nu blir det väl en runda till och med lite samtal hos en snäll socialtant med öppet hjärta och givetvis kommer generös straffrabatt. Därefter kan hans kriminella karriär åter ta fart.

11 tankar kring ”Det är med stor sorg?????

 1. ”Enligt författaren och kulturprofilen Björn Ranelid är onsdagens polismord i Göteborg ett resultat av att svenska politiker ”förråder Sverige och bereder väg för mördare, parasiter och fiender” som vill hålla till i vårt land.
  ”Landsförrädare”, konstaterar Ranelid på Facebook”.
  Trodde jag aldrig skulle hålla med Björn Ranelid, men NU gör jag det beträffande ”LANDSFÖRRÄDERI”, Förmodligen gör också de flesta ”svenskar” det med. Björn Ranelid skall ha en stor bravur som uttrycker det som det ”svenska folket” aldrig skulle få tillåtas att göra. BRAVO, Björn.

  https://www.friatider.se/ranelid-om-politikerna-efter-polismordet-landsforradare

  1. Kanske den blev kvarglömd i Iran, men Ali Khamenei skickar nog en ny, om hon ber snällt.

 2. Ääh, det här är inget att hänga upp sig på hälsar Morgan, Ali skulle bara skjuta sin kompis och tog lite fel i hastigheten.
  Inget vi ändrar politik för.

  1. Självklart inte. Ali följer bara uppmaningen i proposition 1997/98:16 som riksdagen sedan gjorde till lag. Assimilering blev frivilligt och invandrare fick rätt att behålla sin egen kultur, vilket de gjort med bravur. Att en polis och små barn fått lämna jordelivet, som inte hade vett att ducka för kulorna är smällar vi får ta, för bevarande av mångkulturen.
   Vad säger man; Fy faen för detta politiker pack!

 3. Många riktiga nordbors stora sorg är nedmonteringen och förstörelsen av vårt fina fosterland. Flaggorna behöver vara på halv stång tills skräppolitikerna förklarats persona non grata av folket och kastats ut ur Riksdagen.

 4. Mångfalden levererar. (S)tatsreligion. Are there true believers in socialism? Egenintresset och några skopor ’vi har varit naiva’ förklarar mycket av den legaliserade, politiska och politiserade kriminaliteten.

  1. Uttrycket den politiserade kriminaliteten, tackar jag för! Exakt så är det.

 5. Så ser Polismyndighetens emblem ut, den som förr hette Rikspolisstyrelsen.
  Det skiljer sig från den vanliga polisloggan.

 6. POLISMANNEN AVRÄTTADES!!!

  Vi beklagar alla mordet på din son Per Danman. Din grabb hamnade nog inte i ett kaos då han enligt vittnesmål blev uppsåtligt avrättad.

  “En poliskälla beskriver nattens mord på en polis i Göteborgsgettot Biskopsgården som “en avrättning”. – Det jag kan säga är att man siktade rakt på den här polismannen. Det var som en avrättning, säger en poliskälla till GT.
  Enligt källan blev polisen alltså inte skjuten av misstag, träffad av ett vådaskott eller liknande”.

  https://www.friatider.se/polismordet-var-en-avrattning

Kommentarer är stängda.