Polismordet- ingen enstaka händelse, utan följden av en rödgrön politik

Mördade polisens pappa om Löfven: ”Bor i palats medan Sverige är i kaos”

INRIKES. Den mördade polisen Andreas Danmans pappa Per fick ett sms från Stefan Löfven efter sonens död. Nu riktar pappan hård kritik mot de svenska makthavarna.
Hela svenska samhället är i kaos och nu var det min grabb som råkade hamna i kaoset. Den snällaste finaste människa. Han skulle bli farsa. De skulle bygga hus.
Så säger Per Danman, pappa till den 33-årige polisen Andreas som mördades i Göteborgsgettot Biskopsgården i natt, till Nya Riks. Poliskällor beskriver mordet som en ren avrättning. Publicerad 1 juli 2021 kl 15.36
https://www.friatider.se/mordade-polisens-pappa-om-lofven-bor-i-palats-medan-sverige-ar-i-kaos

Lars Lindgren skriver på Facebook den 1 juli;

Bildresultat för pistolskott

”Nattens tragiska mord på en polis i Biskopsgården är inte en enstaka händelse. Den är det yttersta uttrycket för myntets baksida av en sedan decennier tillbaka förd dysfunktionell politik.

En politik som visat sig läcka betänkligt, men där politikerna vägrat stänga kranen för att under kontrollerade former täta läckan.

En politik som Riksdagen med sitt mest kraftfulla verktyg, lagstiftningsmakten, så sent som för en vecka sedan beslutade att fortsätta på samma inslagna väg.

I den fullkomligt naiva och aningslösa tron att läckan på något magiskt vis tätar sig själv utan att kranen behöver stängas.

Ha det i åtanke när politikerna idag och den närmaste tiden i ord beskriver tankar och känslor över polismordet i Biskopsgården.”

————————————————————————————————

Om det är någon som tror att statsministern skall förverkliga sina ord om ett tryggare och mer rättvist Sverige, så vädjar jag; Tänk om!

Löfven har haft sammanlagt 14 regeringsår på sig att täta läckan, men han har i sin maktgalenhet bara vidgat den. Han insåg tidigt att arbetarna svek honom och då måste han importera nya, vilket sammanföll med globalisternas medel för söndring av nationalstaten för att förverkliga en världsregering.

Att hjälpa flyktingar i närområdets erbarmliga läger, där främst kvinnor och barn hamnade fanns inte på kartan. Nej, till väst skulle alla med släkten/klanens samlade kapital, vilket förvandlade vårt land till ett paradis för främst utomeuropiska välfärdsmigranter, för islamister, kriminella element/klaner och ett mindre antal med riktiga asylskäl.
Invandrare som verkligen ville försvenskas/assimileras fick det inte lätt, när det hela tiden fylldes på med Korantrogna landsmän med förakt för vårt levnadssätt. Bidragen lockade, men inte våra regelverk och lagar, men bara de röstade rött så var det försumbart.

Det var Reinfledt som öppnade kranen och Löfven med sina rödgröna vänner skruvade upp den ännu mer. Vi som inte böjde våra huvuden i vördnad inför mångkulturens välsignelser och i skam över den vite mannens framfart, stämplades som mörkbrun sörja med rasister, nazister och fascister.
All politisk kraft gick åt för att hålla SD stången och bredda vägen för sin nya väljare med generösa bidrag och förturer, för att inte tappa sin plats vid köttgrytan.
Systemmedias journalistkår hjälpte eller tvingades att hjälpa till. De krokade arm med kultureliten och fick folket att tro på politikernas lögner om hur snälla vi måste vara i den humanitära stormakten, som förvandlades till världens socialbyrå, där svenskar inte fick plats. Detta falsarium blev UD:s främsta mål att tillkännage världen över, vilket fick människosmugglare att gnugga händerna av förtjusning och kära släkten samlade in respengar till familjers ankarbarn.

Makthavarna la sig platt för både EU och FN; globalistmaffians förlängda arm. De glömde snabbt folkets väl och ve, liksom landets grundlag för egen karriär.

Nu blir det åter högtidstal, tyst minut ägde rum i går med flaggor på halv stång, blommor, ljuständning och statsministern, en ulv i fårakläder, får åter böja sitt huvud i vördnad för den mördade polisen, ett av många mord som han med sin politik är skyldig till.

Förmodligen blir det gamla vanliga; detta är inte OK, detta är inte acceptabelt. Tänk om fler kunde vakna och inse att det är denna rödgröna regeringen som inte är det.

Bildresultat för ljus för mördade , terror offer
Statsministern efter terrordådet på Drottninggatan, nu blir det repris på Hisingen.

Ps. Nu måste alla förstå att vi har en icke tillräknelig statsminister som går lös. Hans kommentar efter avrättningen av polisen i Göteborg var i stället ; Vi har ökat tryggheten!!!!!
Herre förbarma Dig över oss!

https://www.friatider.se/stefan-lofven-efter-polismordet-vi-har-okat-tryggheten Ds.

12 tankar kring ”Polismordet- ingen enstaka händelse, utan följden av en rödgrön politik

 1. Statsministern har det yttersta ansvaret. Men vad gör oppositionen när kulorna viner, springer och viftar med regnbågsflaggor.

  Läste att Sverige förbereder sig för att ta emot fler IS-kärringar. De kommer att känna sig precis som hemma.

 2. Migrationsdomstolarna underkände gymnasielagen. Lagrådet omyndighetsförklarades av Annie Lööf med svans. Var skall kompetensen finnas? Den politiska ohyran måste fram i dagsljuset och kläs av på bara skinnet och avlägsnas på demokratisk väg. All makt skall utgå från folket.

  1. Finns det någon chans att v:s vilde Amineh Kakabaveh röstar nej till Löfven, förmodligen på onsdag? Så vi kunde få ett extraval, vilket alla utom V och SD skyr som pesten.

 3. Det kallas väl trailer, de filmsnuttar som SVT fyller ut tiden med mellan programmen.
  just nu löper en sådan som visar kända ansikten, exv S-politiker och andra. Annie Lööf förekommer två gånger i samma visning. Men absolut ingen från det nationella lägret.

  1. Tack för Din skarpögdhet över dessa försåtliga budskap från ”opartiska” SVT.

 4. Den som inte tidigare förstått att ”våra” nuvarande partier med dess politiker är inte intresserade av att skydda sin egen ”befolkning”, kanske har förstått det nu! Du som tänker rösta nästa gång, tänker DU lägga din röst på partier som inte har några som helst avsikter att skydda ”sin egen befolkning”? Man får hoppas att både partier som dess politiker får vad de förtjänar till nästa val. Man har skapat ett stort utrymme för NYA partier som kan komma in i Riksdagen OM de vill ”skydda befolkningen”, vilket dagens partier aldrig har varit intresserade av. Tänk på vad din röst kan få för samhällskonsekvenser vid det kommande Extra valet, eller till valet 2022.

 5. Från min syster;
  En pappa som aldrig får se sitt ofödda barn,ett litet barn som aldrig får se sin pappa, en familj i sorg och förtvivlan. Då står stadsministern och pratar om att tryggheten har ökat! För vilka har tryggheten ökat, för dom som har livvakter, som bor i palats, som flyger regeringsplan! För dom som begår grova brott och aldrig blir utvisade ur landet! Där har tryggheten ökat!

 6. Media, som i avgörande frågor är regimen trogen, framhåller nu att mördaren inte ville polisen illa. Han hade en annat mål i sikte. Polisen råkade bara komma i vägen.
  Så kan det förstås vara. Men det kan lika gärna vara åt andra hållet, varvid medierna vill hålla tillbaka SD.

  1. DN förnekar sig aldrig i sitt beskydd och förmildrande dimridåer över brottslingarnas synder, vilket ökar om de har utomeuropisk hemvist. I dag den 2 juli finns en stor rubrik under Nyheter; ”Dödande skottet kan ha varit avsett för någon annan.”
   Kanske för hans poliskollega, förbipasserande eller någon gangsterreval, det förtäljer inte tidningen. Polischefen Erik Nord kanske aspirerar på en högre tjänst med sina ord ”Det kan vara så att han kommit i vägen för en skjutning och att målet var någon annan”.

 7. För en stor del av väljarna väger mord och annan brottslighet lätt, jämfört med löften om högre bidrag och höjda skatter för de rika, d. v. s. alla som kan försörja sig med eget arbete och spara lite för sin pension. De flesta drabbas ännu inte personligen av mångkulturen om man bortser från barnen som tvingas in i mångkulturella skolor.

  Svenskar har fått lära sig att det kan finnas några det är synd om bland alla som kommer till vårt land med osäker identitet och vi förmår inte skilja agnarna från vetet. Goda svenskar förväntas att år efter år köpa utsäde med stor andel ogräs och invasiva arter.

  Politiska partier som säger sig stå på de fattigas sida behöver många fattiga. I takt med att svenska arbetare fått det bättre och lämnat högskattepartierna, behöver dessa fyllas på med fler bidragsberoende. Då är analfabeter och lågutbildade utmärkt väljarunderlag med få som kan försörja sig under sin livstid. De utgör högskattepartiernas garantier av bidragsberoende för att få behålla makten, så att de årligen kan skapa nya myndigheter med välbetalda tjänster för trogna partikamrater.

 8. Det var Reinfeldt som öppnade kranen, men vem gav order om det? Carl Bildt, kanske!
  Ett flertal Polisiära medborgargarden vore nog att fördra före en politisk styrd poliskår, där kriminella migranter skall enligt politikerna behandlas ”varsamt”.
  Frågan är inte om utan NÄR kommer det 1:a ”Medborgargardet” att bildas.
  Vem/vilka är det som annars ska stoppa denna ständiga (tillåtliga) ”Mördarverksamhet”?
  Inte är det politikerna, polisen eller rättsväsendet!
  Vad händer när ett RIKTIGT medborgargarde aktiveras?
  Inte ens migranterna verkar inse vad det kan komma innebära. Det var i varje fall en del säkert oroliga migranter som la minnesblommor vid dödsplatsen. Man får hoppas att det ”rätta klientelet” får vad de förtjänar.
  Hur skulle man reagera efter det att ens barn blivit mördad?
  Det har ju blivit vardagsmat och gemene tänker inte ens på att det kan hända oss, typiskt för oss godhjärtade blåögda svenskar som en gång i tiden trodde gott om alla.

Kommentarer är stängda.