Godhetsapostlarnas gränslösa hyckleri leder till maffiabrottslighet och nu till mord på polis

”Polis sköts till döds i Göteborg i natt!

En polis har avlidit på sjukhus efter att ha skadats i en skottlossning i Biskopsgården på Hisingen i Göteborg”. Betecknas som en särskild händelse, ingen gripen.

https://www.svd.se/skottlossning-i-goteborg–polis-skadad

Twitter

Undrar vem han skall skylla mordet på denna gång?

Nu har alla godhetsapostlar, dessa demokratins försvarare, funnit varandra i gemensam kamp mot folkets röst i ett extraval!

Från Tysk press;
Blockpolitiken uträknad, bostadspolitikens myter krossade och en socialdemokrati som blundar för verkligheten. I den tyskspråkiga världen blickar medier skoningslöst mot ett Sverige på randen till att inte kunna styras……….//….Affärstidningen Handelsblatt skriver under rubriken ”Förlorat spel” om en maktfullkomlig svensk socialdemokrati som styrt landet i mer än hundra år, mestadels utan egen majoritet.– Andra partier betraktas som ett nödvändigt ont, inte som tänkbara partner, analyserar tidningen…” https://www.svd.se/skoningslosa-blickar-pa-sverige-fran-tysk-press

PS. Ber om ursäkt för kraftiga spamattacker, trots svartlistning av hundratals ord/länkar. Hoppas att det ska lugna ner sig efter hand. Kastar i papperskorgen så ofta jag hinner. DS.

13 tankar kring ”Godhetsapostlarnas gränslösa hyckleri leder till maffiabrottslighet och nu till mord på polis

 1. Lika bra att jag kör en repris här också.
  Vi beklagar alla mordet på din son Per Danman. Din grabb hamnade nog inte i ett kaos då han enligt vittnesmål blev uppsåtligt avrättad.

  ”En poliskälla beskriver nattens mord på en polis i Göteborgsgettot Biskopsgården som ”en avrättning”. – Det jag kan säga är att man siktade rakt på den här polismannen. Det var som en avrättning, säger en poliskälla till GT.
  Enligt källan blev polisen alltså inte skjuten av misstag, träffad av ett vådaskott eller liknande”.

  https://www.friatider.se/polismordet-var-en-avrattning

 2. Vem vill ha en kniv i ryggen? Man kan lära sig av misstag.

 3. Kalla mig fördomsfull, ty utan några andra fakta i målet sätter jag en naggad dinar på att det var mångfalden som manifesterade sig.

 4. Det här måste uppmärksammas – positivt. Ledarsidorna och Johan Westerholm
  har lyckats ”störa ut” UDs & MPs förmodligen tänkta kupp – dock via regeringsmöte –
  att återigen ”gödsla ” med våra skattepengar till omvärlden -främst Afrika ”då vi har så gamla och fina relationer ” – typ Zimbabwe !!! (O.Palme)
  Närmare halv miljard var tänkt att segla iväg i demokratisyfte.En liten eftersläng till
  det stora SIDA-bidraget på 45 -50 miljarder.
  Det måste bli stopp på detta! FN anser 0,7 % av BNP är önskvärt, Frankrike o Tyskland
  stannar vid 0,5%

  MP har en ny biståndsminister som oroar sig för en ev. högerkonservativ ny regering –
  som då kommer att dra ned på SIDA´s bjud-pengar kraftigt och då kommer Sveriges
  anseende att drastiskt minska. – Så.. det är därför vi är så bra .. inte pga industri –
  teknik -uppfinningar etc…. ( som det var tidigare åtminstone)
  Anm. ledarsidorna.se – avslöjanden flera år tillbaka om S-rörelsen och UD mm..
  är så enastående och befriande – vi måste få stopp på denna koloss!!

  https://ledarsidorna.se/2021/07/efter-ledarsidornas-avslojande-ud-och-dirty-dozen-tvingas-backa/

  1. Vi behöver denna ljusglimt med tappert arbete från ledarsidorna. Sveriges stolta 1 % mål, håller diktatur regimer under armarna. Hamas kan då skjuta fler raketer och få vänsterns sympati, när Israel överlägset vedergäller 10-falt.

 5. När man läser på Aftonbladets hemsida att ”Polisen: Mest sannolika nu är att skjutningen inte var riktad mot polisen”, precis som mot den 12 åriga flickan! Vilket dravel. Tar man mördaren i försvar här också? NÄR ska alla de som begår grova brott utvisas eller är det nu fritt fram att begå folkmord på oss ”svenskar”? När kommer den obligatoriska förklaringen från någon ”köpt” socialsekreterare med det repetitiva budskapet: Gärningspersonen är ju också ett offer.

  1. Reagerade på samma sätt som Du, ”inte riktad mot polisen”, bara förmildrande försök från Löfvens egen tidning. Skall vi nu tycka synd om gärningsmannen för han missade och sköt fel person???

 6. Det ser dystert ut just nu. Men på sikt kan nog M, SD, KD och L vinna på det.

 7. Den avsatte statsministern förolämpar Riksdagen. Knappast statsmannaskap. Han hotar andra partier för att nå makt. Girigheten väcker ondskefulla drifter hos primitiva människor. Kristersson hoppade raskt av kaoståget, ganska klokt i det uppkomna läget. Fortsättning följer.

  1. Denne notoriske kappvändare som lystrar till namnet Ulf Kristersson har hos mig lika stort förtroende som jag har för Stefan Lövén Båda lika luriga och slipade i riksdagens korridorer

   1. Jag tror många håller med Dig, som att välja mellan pest och kolera.

 8. Hm, har vi gått från BLM till WLM (white lives matter). Är det Migranternas tur att gå ”ned på knä” eller ska Polisen fortsätta med att ”knäa” för migranterna? Vad säger fotfolkspoliserna när ”allmänheten” behandlar er på ett liknande sätt som när NI själva tog Eric Torell under ”specialbehandling”? Varför dyker politikerna upp när en Polis skjuts till döds?
  Dödligt skjutvapenvåld har ökat i Sverige, men inte i övriga Europa (2021). Sedan 2011 har grova våldsbrott där man skadats eller skjutits till döds utförts av åtta under 15 år!!! Ändå fortsätter migrationen som inget har hänt.

  1. Det verkar som man får vända sig till förbudstidens Chicago eller Detroit för att erfara något liknande och statsministern gör allt för att undvika ett extraval för Sveriges bästa försöker han slå i menigheten. Jag föreslår extraval för demokratins bästa så enkelspårig är jag så får man ett kvitto på hur folkflertalet upplever situationen det ju många alternativ att välja mellan

Kommentarer är stängda.