Kristerssons (och Annie Lööfs) barlast som eventuella statsministrar

Deras barlast är adoptionscentrum och Trilaterala kommissionen.

Chansen att Ulf Kristersson blir statsminister är liten, för Löfven kan skrapa ihop 175 mandat mot oppositionens 174.
Kruxet är att det finns tre avhoppare, så kallade vildar i riksdagen Helena Lindahl C), Sara Heikkinen Breitholtz (S), Amineh Kakabaveh (V) och Emma Carlsson (L). Därför är utgången ännu osäker, trots Löfvens matematiska övertag.

https://www.vk.se/2021-06-28/c-politikern-som-hela-sverige-vill-ha-svar-fran

Det är inte bara signaturen ”TT” som är kritisk till Kristerssons barlast, för hans tystnad och passivitet. Han var chef för adoptionscentrum, när larm kom om stulna adoptionsbarn.

Mads Lundgaard, SD, skriver på Facebook och tar främst upp moderaternas blåögdhet för välfärdsbedrägerier av Reinfeldts och Löfvens importerade maffiaklaner.

STATSMINISTER
Kriminella nätverk arbetar som maffian” berättar polischef.

I den ström av information om verkligheten vi invånare nu allra nådigast får ta del av.
Ingen tvekan om att en konservativ regering med moderatledaren som statsminister kommer att göra ett mycket bättre jobb. Det finns mera lågt hängande frukt än på hösten i Kivik.
Problemen i vår havererade rättsstat är av en ofattbar kaliber. Vi har inte bara flest skjutningar I Europa vi har som det enda nordiska land etablerat maffia.
De förslag som ligger på bordet från SD och kopiorna av samma ibland egna från M är bra. KD är i stort med på tåget.

Det som bekymrar mig är om Moderatledaren är kompetent nog att numera se de samband han inte såg eller förstod under sin tid som socialförsäkringsminister, då importerade maffian från Balkan och assistansobjekt från hela världen.

De rullade in och bidragsfusksmiljarderna ut.
Förstår vår eventuellt kommande statsminister, att när polisen inte kan skydda företagare med rötter utomlands då de kriminella gängen inte bara arbetar som maffia, de är maffia.
Då gäller samma sak för en del av de med rötter utomlands i stora delar av statsförvaltningen och i kommunerna. I regionerna. De med sätts under press i deras beslutsfattande.

Maffia har infiltrerat vårt styrelseskick.

Det kommer att krävas en statsminister som är en så tydlig och stark ledare att de kvinnor och män som arbetar på försäkringskassan, arbetsförmedlingen, kommunernas försörjningsstödsenheter, polisen med mera känner ett mycket starkt politiskt ledarskap som börjar med statsministern.

(Min kommentar: I mångkulturens, värdegrundens och identitetspolitikens namn så blev det räckmacka in i samhällets finrum för invandrare, vars solidaritet inte ligger hos välfärdsstaten, utan hos klanen. Shariadomen i Solna tingsrätt är bara ett av många exempel. https://www.alandsnyheter.com/haram/centerpartister-forkunnade-shariadom-i-solna-tingsratt/)

Ett ledarskap som innebär att de vågar berätta, stå upp för beslut, våga ta besluten. Inte ge efter för den press ”kunderna” från släkter, klaner med mera sätter på dem

Ett ledarskap som innebär att myndigheterna inte heller är naiva när de rekryterar. Vågar se verkligheten.

Ett ledarskap som innebär att alla som vill vårt land väl vågar agera. Lyfter i flock. Känner inte bara ett lagstöd utan även ett moraliskt stöd.

Den press företagarna med rötter utomlands utsätts för av kriminella, utsätts såklart även individer med samma bakgrund i den offentliga sektorn för.
Förstår Moderatledaren, vår kommande statsminister det?

Moderaterna går till val på 30 000 subventionerade nystartsjobb, majoriteten i målgruppen är utrikes födda.
Raketbränsle för maffia. Arbetsmarknadspolitiken.

Det gör mig bekymrad.

Har Moderatledaren och moderaterna egentligen förstått vad som händer med deras ibland ganska naiva förslag till arbetsmarknadspolitik ute i verkligheten?
Förslagen gällande arbetskraftinvandring?
Jag hoppas det och är optimist och i en demokrati får man nöja sig med det nästbästa ibland.
Moderatledaren är den som har en parlamentarisk möjlighet att samla en konservativ regering.

Bildresultat för Ulf kristersson Jimmie Åkesson
Jimmie Åkesson får inte sälja sig för billigt till Ulf Kristersson
 • Få tvekar på att Jimmie Åkesson inte är naiv.
 • Få tvekar på att med honom som statsminister eller justitieminster skulle kriminella få det hett om öronen och de män och kvinnor i frontlinjen i välfärdsstaten, i de främsta bastionerna.

Skulle känna sig trygga, när de gör rätt.
Maffian (polischefens benämning) på de kriminella invandrare som förstör vårt land.
Har infiltrat vårt styrelseskick med.
Jag tror få tvekar på hans ledarskap när rättsstaten ska återtas.
Och en majoritet vet nog innerst inne att enbart han ytterst klarar av detta.”

———————————————————————————————–

Att SVT nu hjälper statsministern med att dra fram lik ur Kristerssons garderob förvånar väl ingen, men under sin tid som ordförande i adoptionscentrum har han ansvar för ett stort i garderoben.
https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/ulf-kristersson-vagrar-svara-pa-fragor-var-ansvarig-nar-larm-om-stulna-barn-avfardades-for-18-ar-sen

Ett extra val vore det enda rätta, så folket får säga sitt, men nu när centern börjar tappa väljare, medan V och SD ökar, så kommer det att sitta hårt åt. Annie Lööf vill bli statsminister för en mittenregering och nu åt hon visst inte upp sin sko, skyller uttalandet på medarbetare….

Totalt olämplig är hon som både minister och statsråd pga av hennes medlemskap i den privata elitorganisationen Trilaterala kommissionen, som  Birger Schlaug och MaLou Lindholm mycket hedersamt har avslöjat i Expressen.

För den som orkar om vår sluge statsminister;

Fortsättning lär följa, en Löfven som återuppstått eller extraval, det är frågan.

10 tankar kring ”Kristerssons (och Annie Lööfs) barlast som eventuella statsministrar

 1. 1 Krona på att det blir Talmannen som Utlyser Extra val. Ingen av de 6 övriga törs ta initiativet till det som skulle kunna leda till ett partipolitiskt självmord.

 2. Jaha, idag kastade Kristersson in handduken av naturliga skäl. Då finns det väl bara två kvar innan Extravalet står framför dörren. Löfven eller Lööf, spelar ingen roll den ene är mer ”vissnad” än den andre. Bara det medför att dessa två får göra Kristersson sällskap i ”papperskorgen”.

  1. Ja, och tänk om någon kunde sätta locket på.
   Tyvärr tror att Löfven med sina trix bravader i riksdagen åter kniper makten, för att sedan avgå om budgeten faller och då tvingas V ner på dörrmattan igen och under tiden fortsätter rekorden i skjutningar, våldtäkter och mord.

 3. De attacker som pågår i din blogg Harriet, är inte det ett tecken på att ”sanningar” som diskuteras/presenteras skall störas genom att infoga kommersiella poster i kommentator fältet. Antalet ”störande” verkar ha mångdubblats! Vad kan det bero på? Ni, som sysslar med denna skamfilade förlöjligande nätverksamhet bör nog tänka på att ni kan mycket väl falla in i ”Lagen om Ofredande”. Kanske det vore dags att sluta med dessa ”fasoner” NU, eller hur?

  1. Tyvärr tror jag Du har rätt! Jag har svartlistat hundratals ord/länkar, men det väller bara in nya, trots virusskydd. Ca 100 spam/dygn når därmed aldrig fram till kommentatorsfältet. Jag loggar in på bloggen flera ggr/dag och ”kastar i papperskorgen”. Hoppas på lugnare tider och att läsare har överseende av dessa störningar.

 4. Det enda rätta i nuläget är extraval. Bäst för Sverige men inte för vissa politiker som sitter löst till.

 5. En ödesfråga är islamiseringen av vårt land som har en alldeles för undanskymd plats i
  politiken dvs – ingen alls – beröringsskräck/undfallenhet rädsla för diskriminering och
  S. Löven´s tydliga utspel ” vi har aldrig kritiserat islam och kommer aldrig att göra” osv. – Det är så allvarligt och borde diskvalificera honom som statsminister!

  Stör mig på Kristerssons mycket vanliga avslut i formuleringar om förbättrad integration,
  ”… när dom kommer hit” – alltså ingen ambition att hejda invandringen.

  Vad gäller A.Lööf så måste hennes medlemskap i Trilaterala Kommissionen komma
  i dagens ljus omgående – hon ska inte kunna komma undan.

  1. Dessvärre tror jag att de kommer undan, med tanke på deras lojala journalistkår, där bara vänsterns agenda är sann, relevant och opartisk. Nu krattar Löfven manegen åt sig själv igen, genom att säkra riksdagens mandat. Jenny Nilsson (S) avgår som landsbygdsminister, för att rädda Löfven genom att träda in i riksdagen så hon får votera. https://www.dn.se/sverige/landsbygdsminister-jennie-nilsson-avgar-for-att-radda-lofven/
   Och Helena Lindahl (C) går nu Annie Lööfs väg, för hon har visst tröttnat på sin egen.
   Att ta ansvar för Sverige är att inte säkerställa sin budget, utan glatt deklarera att jag avgår om inte riksdagen godkänner den och då återtar V med Dadgostar sin plats på Löfvens dörrmatta.
   Tyvärr tror jag att GP har rätt om en statsminister som vi aldrig blir av med.
   https://www.gp.se/ledare/statsministern-vi-aldrig-blir-av-med-1.50257924

Kommentarer är stängda.