15 förlorade år – Sveriges oblida öde!

”Högerns oro för utvecklingen är helt enkelt ondska enligt vänstern, fram tills dess att vänstern själva inser att oron är berättigad, och då byter de fot. Detta sker utan ursäkt mot tidigare hån och smutskastning. Helt plötsligt har oron blivit relevant och politiskt korrekt att rapportera om.”
https://bulletin.nu/mattias-lindberg-plotsligt-rumsrent-att-tala-om-hot-mot-journalister-i-forort

Svenska politiker är i den globala finansmaffians klor med en totalt oansvarig invandrings- flyktingpolitik, kemisk fri från konsekvensanalys, allt enligt den globala finansmaffians ritningar. Migranterna skall omhuldas och får behålla en destruktiv medeltida religion, med syfte att splittra och utarma fosterlandet, vars medborgare då kan bli rädda våp, som är enklare att styra mot NWO.

Glöm inte prop 1976:26 där en enig riksdag röstade för att Sverige skulle bli mångkulturellt och sedan prop 1997/98:16 där assimilering blev frivilligt. Utan att dessa avgörande frågor för landets framtid fördes ut till folket, eftersom media med SR/SVT sov

Den humanitära stormakten är enbart murbräcka för fortsatt internationell karriär, där Löfven, tidigare Reinfeld, leker FN:s jultomte och gödslar diktatur regimer med biståndsmiljarder. Där Carl Bildt simmar omkring och styr riktningen. Därför måste Svensson ytterligare dra åt svångremmen och skulle han klaga, så finns HFM jägaren bakom knuten.

9 tankar kring ”15 förlorade år – Sveriges oblida öde!

  1. Tyvärr verkar han ha 9 liv och frågan är om hans dödskamp har börjat!

 1. Lägger man sedan till de TUSENTALS Miljarder kronor som DE har kostat den ”svenska välfärden”, bara under dessa 15 år! Utifrån enbart det behöver VI NYA politiker som använder ALLA Miljarder till den svenska välfärden och för det svenska folkets bästa. Idag har vi RAKA motsatsen. Är det så VI vill ha det i fortsättningen också? Ända tills den ”siste svensken stupat”!

 2. För att vårt land skall komma på fötter behövs sammanhållning, förståelse och respekt, som ofta förutsätter bildning och klokskap och gott omdöme.
  Historien visar att despotins mest förhärskade drag är intolerans. Det onda och destruktiva måste fasas ut. Tomas Gur är en saklig och klok man. Folket är undanhållet omfattande kunskaper om Sveriges problem och dess orsaker. Framför du sanningen är du rasist. Du hånas, kränks och förminskas av skräpmurvlar och ansvarslösa och verklighetsfrånvända politiker. Men det verkar som att det håller på att vända i en del opinionsmätningar. Flera partiledare har på grund av krisen blivit tydligare med kommunikation och respekt för demokrati i varierande omfattning. Dock ej centerpartiet (f.d. Bondeförbundet), som har landets mest mörkbruna historia.
  Med tanke på dagens politiska stagnationssoppa är ett extraval nödvändigt för att komma vidare för en bättre framtid. Bakåtsträvaren Löfven med släptåg behöver ingen mer uppmärksamhet, inte ens på skosulorna. Av godo att Dadgostar och Åkesson satte bollen i rullning. Berömligt och ansvarsfullt.

  1. Kloka ord!
   Förnekelse och skylla sina egna synder på andra är brottslingens strategi. Apopå Bondeförbundets mörkbruna rötter;
   I dåvarande Bondeförbundets – som senare bytte namn till Centerpartiet – partiprogram
   från 1933 står det följande som punkt fyra:
    ”Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning
   av mindervärdiga utländska raselement samt motverkandet av invandring till Sverige av icke
   önskvärda främlingar.”
   Vilket borde fått Hitler att skrocka av välbehag.
   Källa: Bondeförbundets partiprogram:https://snd.gu.se/sv/vivill/party/c/p/1933
   Men sådana rötter är bortglömda och gömda för en medlem av den privata elitorganisationen den Trilaterala kommissionen.

   1. Tyvärr är inte nutidshistoria särskilt gångbar på de partiskolor karriärpolitikerna fostras där skall talas om nuet på ett tämligen lättbegripligt sätt samt man måste vara intresserad av fotboll Zlatan-guden som måste tillbedjas för att undgå rasiststämpeln. Själv har jag sett fotboll vid en arena 2 ggr skulle medelsvensson se på denna typ av fotboll lika ofta bleve Zlatan tvungen att gå på socialen

  2. Jo men sker något i realiteten. Kommer kriminella element att slängas ut. Kommer propagandaminesteriet (SVT et al) att läggas ner. Kommer gemene man att resa sig. Eller dito kvinna bli nationalistisk. Kommer det byggas färre moskéer framöver. Kommer gruppvåldtäkterna att upphöra. Kommer korruptionen att minska. Eller kommer det att fortsätta precis som förut.

   Det är dokusåpa över det hela. Någon ska röstas ut. Någon ska byta hatt. Alla dansar runt honungsburken och slickar sig runt munnen.

   Inte minst den rödhåriga skatan.

  1. Han ’stör bilden av Sverige’, som inte nyanserar Den Humanitära Stormaktens exempellösa ’kompetensregn’ genom miljonen ’nya svenskar’ under nämnda period…

Kommentarer är stängda.