Hur skulle nästa regering kunna se ut med dagens partier?

Är en fråga som både signaturen ”TT” och talmannen nu funderar över.

Nu blir det talmansrundor för Löfven hoppas att åter trixa till sig makten på något sätt och fortsätter med sitt lögnrekord, att han gör det som är bäst för Sverige, dvs. behåller makten tills landet helt gått i kras.

Signaturen ”TT”;

”Nu haglar ursäkterna om vad ett Extra val skulle medföra. Poliser krävs, jobbigt med kuverten, jobbigt under en Cov pandemin, val om ett år m.m.  SVT var snabbt på bollen och förkunnade självsäkert att svenska folket inte vill ha ett extraval (dvs, Löfven med stödpartier).

Hur skulle en eventuell ny regering kunna se ut om det blir ett extraval??
För oavsett konstellation, så måste regeringen ha riksdagens stöd för sin budget, om ej, blir det samma visa igen.

Blir valet övervakat då blir nog SD det största partiet, annars M med hjälp av underrättelsetjänstmanipulering. Troligen blir allt blockerat och talmansrundorna har ingen ände. Det blir en interimistisk regering fram till nästa års val. Kanske 2 statsministrar!

Denna kan säkert bytas ut under tidens gång. För dagen FINNS det ingen som kan axla den ”riktiga” statsministerposten, tyvärr.

M borde vara ett halvdött parti, men har man kapitalet som sin överhöghet, då blir allt tillfälligt bra för just det partiet.

Om Carl Bildt är i Stockholm, då vet vi att det blir en borgerlig regering.

Såg att den ”kriminelle” Lejonborg är tillbaka!

Han som var ansvarig för de 77 dataintrången 2006 hos sossarnas intranät! Det hela visar på att agerar man kriminellt är det ok bara det gynnar partiet. Blir man påkommen är det ingen som vill kännas vid en förrän allt lagt sig. Annars höjs man till skyarna direkt.

Kanske Kristersson lockar tillbaka Annie Lööf med sänkta skatter, men priset kan då tom bli att M och SD offrar statsministerposten. Ingen skada skedd bara M får inneha de övriga betydelsefulla ministerposterna som t.ex. utrikesminister, finansminister, försvarsminister, Energi- och digitaliserings­minister, Infrastruktur­minister Justitie­minister, Finansmarknads­minister. SD blir nog nöjda om de bara får sköta Migrationen. Då kan Alliansen återuppstå med verklig makt. Men frågan är om detta upplägg är genomförbart, då Lööf saknar fler skor att äta upp och finns det något kvar av SD:s anpassningsvilja till 7-klövern, den har ju redan nått vägs ände…..” 

Jag tror inte att något block kan bilda en långvarig regering, då partierna med dess partiledare inte har kompetensen att se till Sveriges bästa. Men en regering måste bildas som ingen vill ha. Tyvärr kan det bli likadant blir det efter nästa val.

Partierna tror att DE har folkets stöd. DET HAR DE INTE! De har byggt skyddsmurar runt sig och skärmat av sig från folket! Det är folket de ska betjäna vilket de inte gör som senare blir partiers fall.

Det finns ingen partiledare som sätter den svenska befolkningen som Nr 1. Kapitalet har för stor påverkan på den politik som drabbas gemene man/kvinna.
Sedan har vi den tysta svenska diktaturen där befolkningens frågor aldrig besvaras.
Man iscensätter ett extra aktuellt med påstådda frågor från folket, enbart för fokusförflyttning

Vad vi har idag är partier som drivs av lögner. Man har använt sig av valfusk i syfte att inte låta något annat NYTT parti komma över spärren. Likadant är det när man manipulerar sig genom all media till att DE 7 som finns idag är de som skall vara intakta. Troligen en gemensam överenskommelse. Då inga NYA partier verkar få exponeras, då sitter vi där vi sitter.…”

Steget Efter ser statsministerns vingliga färd, där repen både till höger och vänster riskerar att lösas upp.

Ps. Annie Lööf har många beundrare, här är en i min lokaltidning. https://www.na.se/artikel/stroman-20-00-annie-loof-en-framtida-statsminister, men enligt gårdagens SvD ger hon korgen till Kristerssons uppvaktning, kanske drömmer hon ännu om en mittenregering med sig själv som statsminister, trots att hon stampar på 30 % av det svenska folket? https://www.svd.se/regeringskrisen-kan-sanka-utlovade-reformer. Ds.

4 tankar kring ”Hur skulle nästa regering kunna se ut med dagens partier?

 1. Tricket som S använder sig av är att Löfven fick inte (om han så själv ville) utlysa Extraval. Utan det blir nog ”till slut” (efter alla karusellrundor) Talmannen som utlyser Extra val. S kommer mycket billigare undan på så vis. Dessutom ”tjänar” man nog mer på att man undvek att bli delaktig i ett eventuellt kommande Extra val. Å andra sidan borde inte någon av ”de 7” ha gjort det när det begav sig för mer än 2 år sedan?

 2. Löfven, och i viss mån statsmedierna, driver tesen om det olämpliga med val mitt i en pandemi.

  Så om vi har pandemi även hösten 2022 så bör inte heller det valet hållas?

  Pandemin utnyttjas av regimen för att slippa extravalet. Den anar antagligen att det kan bli till dess nackdel.

  1. Plötsligt kom omtanken om det svenska folket farande från Löfven, men bördan av hans politik med europarekord i bedrägerier, mord, skjutningar och våldtäkter det skall vi orka med, bara för att han med sina vänner skall få glänsa i FN, vilket är priset för fortsatt karriär efter politiker livet.

 3. På Svt.se kan man läsa vad Kristersson har att säga: ”Finns minsta förutsättning så kommer jag bilda regering”!!! Med tanke på Kristerssons tidigare ”bravader” som tangerat till kriminalitet, därmed är Kristersson ”bortsorterad” av det svenska folket som en framtida STATSMINISTER? Det finns inte tillräckligt med ”Teflon” för att man skall kunna göra Kristersson ”rumsren” igen. Tyvärr M, NI valde en ”trampmina” till partiledare.

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/akesson-kommer-ha-samtal-med-alla-inte-minst-m

Kommentarer är stängda.