Landsförrädare – Björn Ranelids krönika

En observant bloggföljare skickade snabbt hela Björn Ranelids krönika, som Ni endast fick ett par citat ifrån igår;

Läs och njut av sanningar i vacker text och framför allt sprid den!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=354592052690365&id=100044187198400

Bildresultat för björn ranelid

Landsförrädare.

Många svenska politiker har blod på sina händer och de förråder Sverige och bereder väg för mördare, parasiter och fiender till kärlek, godhet och alla som vill leva i tillit och respekt för medmänniskan.

Ja, jag menar exakt vad jag skriver här och jag är därmed inte elak och jag begår inte våld på just det svenska verbet att förråda. Jag har inte importerat detsamma, utan det är fött och brukat sedan länge i mitt fosterland som jag älskar och vördar i oräkneliga sammanhang.

Sverige behöver inga höghastighetståg som kostar två hundra miljarder kronor. Sverige behöver den snabbaste och bästa vägen till lag och ordning, fred och frid för barn och alla människor som sköter sig, studerar, arbetar, betalar skatt och som aktar sin nästa.

En politiker som förråder sitt land är skyldig till medvetna lögner, lömska ränker och handlingar och framför allt svek mot alla varelser som vill leva i fred och endräkt med sin medmänniska.

Ingen polis i tjänst skjuts av misstag. En individ som bär vapen och avsiktligt med berått mod skjuter en polis i tjänst kan aldrig göra det av misstag och det finns inga undantag i världen.

Den skjutne polisens gravida hustru är även hon polis och likaså hans broder. Jag skäms inte för att skriva att jag gråter när jag hör det från pappan till den mördade sonen. Den gravida hustruns pappa är också polis. Därmed torde den familjen tjänat den svenska allmänheten mer än någon annan familj i Sverige. Jag klarar knappt att skriva det.

I går kväll sköts en tjugofemårig man till döds invid en skola i Huddinge. Således fortgår barbariet och kriget i Sverige. Det är ett mentalt och bokstavligt krig.

Jag har blivit stenad med ord och trakasserad av falska och enfaldiga journalister för att jag är den förste och ende författaren som skrivit sanningen om tillståndet i Sverige. Jag lider och sörjer över vad som händer i landet medan de tjänar lögnen och förfalskningen av verkligheten.

Jag är nationalist och kosmopolit i en och samma person och jag respekterar alla individer som vill leva i fred med sin medmänniska. Du och jag har inte bestämt var och när vi skulle födas och vem som skulle bli vår mamma och pappa. Vi har ursprungligen inte gjort oss förtjänta av att vara svenskar. Det är en gåva som vi skall förvalta på bästa sätt och vara tacksamma över.

Det räcker med en enda mördare och terrorist som härjar på Drottninggatan i Stockholm, Biskopsgården i Göteborg eller på Fersens väg i Malmö för att det skall beröra hela befolkningen i Sverige. Barnen ser och hör, läser och tvingas att veta. Det är en skam för landet och en oförlåtlig synd.

Alla brottslingar som är dömda till utvisning skall deporteras direkt med tvång. Det finns inga ömmande fall. En människa väljer att vara kriminell. Ingen behöver svälta och lida av hunger i Sverige. Här kan alla gå i skolan och dricka rent vatten och ha tak över huvudet i någon form. Det går alltid att söka hjälp och bistånd i olika avseenden.

Människor som är födda i landet och som har arbetat och betalat skatt skall alltid få pensioner så att de klarar sitt uppehälle och åtminstone livets nödtorft. Allt annat är en skam för Sverige.

Ni bör sprida denna krönika till alla läskunniga människor i Sverige.

Björn Ranelid, i sorg och helig vrede, den andra juli år 2021.”

10 tankar kring ”Landsförrädare – Björn Ranelids krönika

 1. Ranelids uppvaknande är glädjande. All heder till honom. Kommer att få betydelse. Han behöver allt stöd han kan få av oss fosterlandsvänner. Journalist är ett av de mest missbrukade benämningar som finns. Ytterst få är riktiga journalister. Bättre att konsekvent använda begreppet murvel med varianter. T. ex. Skräpmurvel, dyngmurvel, fekaliemurvel, quislingmurvel, trojanmurvel, kameoleontmurvel, vänstermurvel, opolitlig murvel, klåfingrig murvel o.s.v.

 2. Det var bara en felskjutning.

  Förresten är balkonger i invandrartäta områden felkonstruerade, med tanke på att fallolyckor har ökat markant.

  1. Jag blir illamående när jag hör Löfven bagatellisera sina antagonister till stödpartier, med god vilja, kompromisser…..karln kan gå över lik för att behålla makten. Statsmedia har nu lagt i en högre växel för att hjälpa till, felskjutning, vådaskott, allt för att relativisera en avskyvärd handling, för att gjuta olja på upprörda vågor. Ett extraval nu och vi skulle i alla fall slippa Löfven, men det är en stilla nåd att bedja om. Här har nog Antjé Jackelén kapat ledningarna till vår Herre.

   1. Jag är också en anhängare av ett extraval för demokratins bästa OBS demokratins bästa jag märker att jag suttit för länge framför datorn och undrar om jag tappat kontakten med hur folk i allmänhet tänker kanske nojar jag upp mig? Som mor brukade säga man kan se spöken på ljusa dagen också

    1. Förmodar att Du syftar på Löfven, när han klamrar sig fast vid statsministerposten med sitt svammel om ansvar, pragmatism, samverkan…

 3. För oss som inte tror på att det var en somalisk arbetsplatsolycka, känns det mycket bättre inför framtiden. På SVT utelämnas de flesta väsentligheter. Verkligheten återges på sanningsmedia. Intressant tankeställare är att polisen sett till att familjen fått lämna området. (Biskopsgården)

  1. Att det aldrig blir någon krock i SVT ledningens hjärnkontor. Varför har polisen då sett till att familjen fått lämna området, om det bara var felskjutning, ”somalisk arbetsplatsolycka”. Uppmuntrande var resultatet av en undersökning i förorten om vilken inställning de boende själva har. Tidigare var det bara ”Gör nått” = krav på samhället, fler poliser, fler fritidsgårdar, mer bidrag, nu har den inställningen fått konkurrens av ”Skärp Er” = dvs. Familjens ansvar är viktigast (Aktuellt den 2 juli).
   Kanske därför som gärningsmannens familj fått lämna området.
   Detta oror givetvis alla anställde inom alla inkluderingsprojekt inom offerindustrin. Att förortens alla offer skulle skärpa sig och spotta i nävarna, skulle nog bli en permanent kris för Löfven med sina vänner.

 4. Vilken gudabenådad resurs vi har i den författaren. Tack Björn Ranelid!

  1. När en av deras egna i kultureliten har samma insikt som alla de brukar brunsmeta, då blir det svårt för den korrekta församlingen. Deras ilska påminner mig om tjuvens högröstade förnekelser över sina brottsliga gärningar. Landsförrädare är dagens sanning och täcker allt.

Kommentarer är stängda.