En vänlig grönskas rika dräkt växer oavsett politikers ambitioner

Bildresultat för sommarblommor

En vänlig grönskas rika dräkt brukar vi sjunga på midsommardagen tillsammans med ”Den blomstertid nu kommer” och ”I denna Ljuva sommartid.” Det är psalmer som jag tycker mycket om, där gamla minnen från skolavslutningar dyker upp.

Minnen som i dagens konfessionslösa samhälle förvägras de unga, när det var som värst var det kyrkoförbud under skolavslutningar. Nu får kyrkan beträdas av de unga bara ev. präst håller tand för tunga om vår egen religion; kristendomen.

Att skända och förstöra orden, kulturen och folkets traditioner har alltid varit maktens medel för att förstöra ett land. Vänstern, den globala finansmaffians nyttiga idioter (ja, det behöver upprepas på själva midsommardagen) har med sin wokerasism krokat arm med akademin, där regeringens politiker tagit plats i universitetens styrelserum.
Budskapet är tyck som vi för Er forskning är inte fri. Tyvärr är det få som står emot, för repressalierna kommer med fart. Det fick forskare på Linköpings universitet erfara, när de undersökte om det går att lita på BRÅ. Nej, det gjorde det inte och det blev stort hallå.

”Blåklockorna i Värmland” är en utrotningshotad art och blev titeln på deras bok, som gav deras version av händelseförloppet, till ledningens stora förtrytelse. https://word.harrietsblogg.se/2020/11/30/forskare-politiker-vill-tysta-oss/

Jag undra hur dessa korrekta apostlar har tänkt, när vi ständigt åläggs att skämmas över vår egen historia, kultur och våra traditioner, när vi samtidigt tvingas öppna oss för vad invandrarna för med sig?

Jag frågar mig om och om igen vad ska nysvenskar integreras till, när vår egen kultur och våra traditioner ständigt skall stampas på.

Bildresultat för midsommar svenska flaggan

4 tankar kring ”En vänlig grönskas rika dräkt växer oavsett politikers ambitioner

  1. I Sverige arbetar vi och betalar skatt i arbetsför ålder. De som kommer hit och inte förstår eller förmår detta skall avlägsnas ut ur vårt fosterland till länder där de kan erbjuda sina meriter och konkurrera med likasinnade. I en marknadsekonomi kämpar man för ett bättre liv och gör rätt för sig och klarar av sina skyldigheter. Därefter möjlighet till rättigheter. Tillgång och efterfrågan styr priset. Integrering fasas ut till förmån för assimilering. Den så kallade mångkulturen med konsekvenser i sin nuvarande form är ett vansinne till astronomiska kostnader, som för närvarande ej behöver redovisas för oss skattskyldiga. Kommunerna skall avislamiseras en efter en, så pensionerna kan höjas och skatterna sänkas. Islam är en förmedeltida politisk ideologi med omfattande inslag av terror. OBS! På nyheterna varje dag! En omfattande återvandring är ett måste och felaktig lagstiftning/beslut rättas till retroaktivt. Migrationsverket i sin nuvarande form avvecklas. De tongivande ansvarslösa politiker som bidragit till nationens förstörelse skall lagföras och bestraffas och fängslas. /Anser infödd nordbo./

    1. ”…Den så kallade mångkulturen med konsekvenser i sin nuvarande form är ett vansinne till astronomiska kostnader, som för närvarande ej behöver redovisas för oss skattskyldiga….”
      Alla andra av statens kostnader finns redovisade ner till minsta decimalkomma, men inte invandringen och dess destruktiva konsekvenser. Majoriteten av alla sk. nysvenskar vill inte bli som svenskar, varken integreras eller hu så hemskt assimileras. De vill endast utnyttja välfärden utan minsta motprestation. Därför måste etniska svenskar klämmas åt så mycket det bara går, för att den humanitära stormakten skall bestå. Den totala kostnaden är minst på 300 miljarder varje år!

  2. 😀😀😀 nysvenskar?! Heter det nyjapaner, nydanskar, ntbritter också? Varför kallar vi inte finnar för nysvenskar utan de får heta finnar.

Kommentarer är stängda.