Hoppas att Staffan Danielsson får fler efterföljare

Staffan Danielsson har lämnat centern, orsaken är att han inte längre känner sig hemma i partiet, men tyvärr gör nog majoriteten av Annie Lööfs följe det. https://sv.wikipedia.org/wiki/Staffan_Danielsson

Danielssons bakgrund som agronom och lantbrukare i Östergötland kan förklara varför han blivit utstött av Stureplanscentern, som ömmar för pedofiler och ensamkommande som åldersljuget så det stått härliga till. Alla ensamkommande skall få medborgarskap. Här gäller humanitär skyddsgrund, men inte för alla offer för deras framfart med frustration och svenska-hora-hat.

Staffan Danielsson fd.centerpartist

Så här skrev Danielsson på Facebook.

”C, V och MP beskriver sin sakpolitik på migrationsområdet som god, medmänsklig och human. Den som då t.ex vill skärpa Centerpartiets migrationspolitik, till exempel jag själv, upplevs lätt som typ ond, omedmänsklig och ond.
Hur kan någon tycka så, hur kan du tycka så har legat i luften på flera CC-stämmor där iskylan gått att ta på. Det förgrovar den politiska debatten oerhört när sådana indirekta beskyllningar stämpla partier och personer som tycker olika i sakfrågor. Jag vädjar sluta med det.”

Tyvärr har vi nog bara sett början inför valet nästa år, där Annie Lööf helst skulle se en fatwa över Jimmie Åkesson och hans väljare. Nu är hon extra sur över att liberalerna kan samarbeta med M trots att SD finns med på vagnen. Partistyrelsens förslag vann med röstsiffrorna 59 för och 31 emot.

Nu får vi se hur mycket krut det fanns bakom ultraliberalernas löfte om att lämna partiet om Sabuni Nyamko vann.

Att MP på knappt 4 % får bestämma så mycket elände i svensk politik är en skam tack vare Löfvens sjukliga maktbegär.

5 tankar kring ”Hoppas att Staffan Danielsson får fler efterföljare

  1. Är det inte en ”manöver” av L i avsikt med att försöka ”hålla sig kvar” i Riksdagen? Blir inte L då enbart ett funktionslöst stödparti? Vilket säkert är villkorat från de övriga, ifall de klarar spärren. Idag skulle de nog inte göra det.

Kommentarer är stängda.