Alla får stanna!

Tomas Gur, som nu lämnat Bulletin tillsammans med de andra profilerna, beskriver här regeringens olika faser i gymnasieamnestin, fram till att alla får stanna!

Fas 1. Det är lögn att det finns många ensamkommande som ljuger om sin ålder. De måste få stanna.

Fas 2. Det är klart att många ensamkommande ljuger om sin ålder. Det har väl alla gjort. De måste få stanna.

Fas 3. Det spelar ingen roll hur många ensamkommande ljuger om sin ålder. De måste få stanna.

Fas 4. Det spelar ingen roll om det fattas beslut om att ensamkommande som ljuger om sin ålder skall avvisas. De måste få stanna.

Fas 5. Inget spelar någon roll. Alla måste få stanna.

I den humanitära stormakten får alla stanna, för Löfven behöver framtida röster, när arbetarna sviker.

Frågan är om Nyamko Sabuni skall få sitta kvar som partiledare för liberalerna eller få sparken?

Hon, med en försvagad partiledning, anser att lättnader är ett flagrant brott mot Jök avtalet och vill då lämna denna samling, till statsministerlängtande Annie Lööfs fördömanden.

Bildresultat för ensamkommande afghaner

5 tankar kring ”Alla får stanna!

 1. Till Rufus: När politikerna förbrukar mer pengar än vad som finns att tillgå är inte syftet då att man skall krascha den svenska kronan till förmån för införande av ”slavvalutan” Euron. Om så sker går väl politikerna ut med att VI har räddat Sverige genom att ingå i den monetära unionen EU. Fast man själva havererat Sverige. Euron kommer man proklamera för som VÅR räddning, när det i själva verket är tvärtom. Det är bara att fundera på var tog alla de 1 000 tals MILJARDER som Grekland fick? Grekland har inga pengar kvar och behöver ”påfyllning”, från oss!!! Den märkliga överkonsumtionen av pengar som politikerna ägnat sig åt sedan minst 2006 kanske förklarar att man avser till att TA BORT den svenska kronan. Det är väl kronan som är i vägen innan vi blir förslavade som EU:s undersåtar, för gott.

 2. Lagrådet avböjde. Vad kostar och vad kommer kalaset att kosta? Hur gör man med de skyldiga?

 3. Fas 6. Ensamkommande MÅSTE få bära kniv för att försvara sig mot den ”försvarslösa” befolkningen. De måste få stanna.
  Fas 7. Ensamkommande som begår brott. De måste få stanna.
  Fas 8. Ensamkommande som får fängelse. De måste få stanna.
  Fas 9. Ensamkommande som är ”våldsverkare” ska INTE behöva jobba. De måste få stanna.
  Fas 10. Ensamkommande MÅSTE få egna lägenheter och ALLT betalt, då de inte ens klarar av årskurs 3 i Grundskolan. De måste få stanna.

  Fas 11. Vi skickar Riksdagsfolket tillsammans med alla icke önskvärda ensamkommande till Afghanistan. De måste få stanna (DÄR för gott).

Kommentarer är stängda.