Vad jag är trött på alla rövslickare!

Rövslickare, ja sägare finns i alla samhällen från hög till låg genom alla tider. Det främsta motivet är egen vinning och självklart är det så, att de som kan vinna mest återfinns hos personer som klättrar mot toppen, där politiker är överrepresenterade samt deras ”änglakör”.

Kyrkan och media är maktens trogna bundsförvanter.

Här kommer några aktuella exempel.

Av Allahu Akbar entusiasten, ärkebiskop Antjé Jackeléns teologiska sekreterare Jakob Wirén har vi nu fått veta att Muhammed var en kristen profet.

Motiveringen från denna rövslickare är att profet begreppet är ganska öppet, förklarar han till den kristna tidningen Dagen. ”Att ge plats för den andre” är hans nya bok om religions filosofi som behöver reklam helt i andan från hans islam vurmande chef, som i sin tur fick sitt eget ämbete tack vara skicklighet i eget rövslickeri till globala och värdegrundsindränkta makthavare. Att ge plats för den andre, dvs. islam har den vänsterkidnappade kyrkan sannerligen levt upp till. Nu är deras förtvivlan stor när krav på svenska språket framförs för medborgarskap. Att gamla offrats för att migranter skall få låtsasjobb inom hemtjänst, verkar inte beröra dessa Guds sändebud.

Bildresultat för allahu akbar

Hejsan, hoppsan vad lätt det går att ljuga i Herrens namn!

”…..Wirén menar att trots att Muhammed, eftersom han levde omkring 500 år efter att evangelierna skrevs, inte är nämnd någonstans i de kristnas skrifter, och själv inte var kristen, kan han ändå betraktas som en profet för de kristna….” skriver Mohamed Omar i Det Goda Samhället. https://detgodasamhallet.com/2021/03/24/mohamed-omar-svenskkyrklig-teolog-muhammed-var-en-profet-aven-for-oss-kristna/

Att vi får dras med Carl Bildt framgångsrika bravader i globalt rövslickeri bland de stora gossarna tvingas vi att acceptera. Oavsett hans obskyra handlingar (Lundin Oil, Estona mm) eller kanske just därför, så kammar han hem nya toppjobb, nu som globalt sändebud för WHO:s projekt ACTA, som verkar för snabbare utveckling och tillgängliggörande av vaccin. Så fort jag hör ordet ”sändebud” om Carl Bildt, så förstår jag att det är något djävulskap på gång. https://www.friatider.se/bildt-blir-vaccintopp-pa-who.

Statsmedier i väst fortsätter sina anklagelser mot vita medelålders män. Senaste var direkt efter dödsskjutningarna i Colorado, där 10 medborgare, som bara skulle handla mat, sköts till döds. Gärningsmannen beskrevs först som en ”vit medelålders man” av vänsterliberala medier, som alltid har rasist kortet framme, vilket gödslar Allahs terrorister och vänsterns aktivister i kränkthet och strukturella rasism. Sedan kan de skära huvudet av otrogna och ladda sin kalasnikov, för de vet att ovanför deras egna huvuden finns ett skyddande vänsterliberalt paraply.

Att den senaste terroristens namn var Ahmed Al Alissa 21 år från Syrien och han hade samma vurm för Allahu Akbar som vår ärkebiskop framkom senare. https://www.friatider.se/ahmad-21-bakom-massmordet-i-colorado

Till sist vill jag ändå ta fram ett positivt exempel utan rövslickeri, där forskare låter fakta tala till skillnad från politiker och medias Covid-19 hysteri, med pandemilagar om isolering och nedstängningar.

”Utgående från en av de mest omfattande analyserna av rörelsedata och dödsfall i coronaviruset som nu publiceras i den vetenskapliga tidskriften  Nature. gör forskare nu slutsatsen att nedstängningar av länder och samhällen inte har haft någon konstaterbar effekt på antalet dödsfall….” https://nyadagbladet.se/vetenskap/forskare-nedstangningspolitiken-har-varit-meningslos/

Nu har tom Angela Merkel förstått att fortsatta nedstängningar till påsken kan få makten att ryka för CDU, när folket har tröttnat på verkningslöst lock down. https://www.axess.se/kommentar/stukad-merkel-kovander-om-pasken/

Polisens hårdhandskar åker fram överallt där medborgare demonstrerar för sina rättigheter och håller Du en svensk flagga i handen, då djävlar går de till attack.

Skillnaden tycks vara stor på polisens ordergivning uppifrån. När BLM aktivster löpte amok i fjol, då var silkesvantar anbefallt och en polis föll på knä inför dessa marodörer. Förmodligen ett resultat av den feministiska kvoteringen, vars godhetsrasism har spridit sig som en präriebrand på kvinnliga chefsnivåer i hela vårt land.

Bildresultat för ådalen 1931
Min förhoppning är att folket demonstrerar 1 maj mot den Globala Statskuppens underhuggare i alla länder och att makthavarna inte har glömt Ådalen 1931

7 tankar kring ”Vad jag är trött på alla rövslickare!

 1. Från Samnytt mitt i bedrövelsen: ”Domare vid den tyska konstitutionsdomstolen säger att lagstiftning endast kan godkännas när de har hört alla rättsliga utmaningar mot den kontroversiella räddningsfonden på 750 miljarder euro, motsvarande cirka 8000 miljarder kronor. Därmed stoppas fonden åtminstone tillfälligt då det krävs att samtliga EU-länder godkänner den”. EU har 27 medlemsländer men är det bara Tyskland som satt sig på tvären angående ”fonden/stölden”? I humanitetens tecken får VI hoppas att det blir verklighet att Tyskland STOPPAR räddningsfonden på 750 miljarder euro. Det genomkorrupta EU måste ”skrotas” innan hela EU stupar. Blir det ett STOPP, då skall ALLA de 349 Riksdagsledamöterna samt lobbyisterna avvisas samt skall entledigas från alla politiska uppdrag i all framtid. Man har misskött det förtroende man fått från det svenska folket därför får man helt enkelt söka jobb som alla andra. Några livsuppehållande ”bidrag från skattebetalarna” kommer inte att betalas ut.

  https://samnytt.se/tysklands-hogsta-domstol-stoppar-godkannande-av-eus-coronafond/

  1. Endast 27 riksdagsledamöter sägs ha röstat för ’coronapaketet’ och EU:s beskattningsrätt som binder lån och kostnader till svenskarna på hundratals miljarder kronor, utan något i utbyte. Förslaget gick igenom när endast 15 röstade nej och 14 avstod. 293 ledamöter frånvarade… Kan ett så genomgripande beslut tillåtas passera med ett så klent röstunderlag?? Vad är det för j*vla typer som låtsas representera svenskarna? Skandal.

   https://nyheteridag.se/franvarande-riksdagspolitiker-flyr-ansvar-for-de-150-miljarderna-till-bryssel/

 2. (S)venska kyrkan, även kallad 68-kyrkan, skilde sig inte från (S)taten som det hävdats. De är Antikrist; en falsk förkunnare i strid mot kristendomen och med den ljuset, livet och rättrådigheten.

 3. Till TT. Helt korrekt. Lysande!
  Muslimen/terroristen Ahmed Al Alissa åtlydde endast koranen/profeten , vilket resulterade i tio mord i en judisk butik med företrädesvis judiska kunder. Muslimen/terroristen färdades 4 mil för för att utföra detta politiska /ideologiska illdåd. Enligt CNN får vi veta att motivet är ett mysterium. Vita huset med Biden i spetsen lär ha beordrat locket på. Tack till Petterssons blogg.

 4. Det svenska folket MÅSTE inse att VI kan inte RÖSTA på något som helst politiskt parti som inte har som Nr 1 att TJÄNSTEMANNAANSVARET skall återinföras med omedelbar verkan.
  Hade det funnits kvar då hade det inte blivit några ”stödpengar” till EU. Man kan idag som politiker ”skänka bort” hela Sverige utan att behöva stå till svars varken inför den svenska lagen som inför det svenska folket. Vilket man just gjort utan att kunna t.ex. ÅTALAS för maktmissbruk.
  Det som nu har skett visar bara på att Tjänstemannaansvaret MÅSTE återinföras och att det i Lagens mening även skall gälla retroaktivt för de politiker/tjänstemän som är eller varit korrupta, missbrukat de svenska skattemedlen, begått Landsförräderi, övrig brottsverksamhet m.m. Det enda raka är att inte rösta på något av dessa 7 partier för det verkar vara det enda sättet för oss ”medborgare” att politikerna ska få lära sig en gång för alla att ”ALL MAKT UTGÅR FRÅN FOLKET”, och inte från svenska korrupta politiker som gett sig själva immunitet från den svenska lagen.
  Gäller inte lagen för politikerna, då gäller den väl heller inte för oss svenska medborgare heller!
  Medborgare, ska VI fortsätta att rösta på dessa 7 korrupta politiska partier (företag) och låta DE få fortsätta med sina brottsliga handlingar ELLER skall våra kommande valröster både se till att partier åker ut ur Riksdagen och att NYA partier tillkommer istället. Ingenting kan bli VÄRRE än vad man åstadkommit genom åren, förutom att man nu har skuldsatt Sverige i sådan grad att man har satt hela Sveriges framtida existens på spel.
  Är det en framtida eliminering av Sverige som VI röstat för?
  Den som kommer att rösta på någon av dessa 7 vid nästa val är att man kan inte betraktas som en ”svensk medborgare” utan snarare som en medlöpare till det svenska förfallet.

Kommentarer är stängda.