Glöm inte tusenmannamarschen för sanning och frihet!

En påminnelse om protestmarschen i morgon den 6 mars kl. 14.00 på Medborgarplatsen i Stockholm. En protest mot makthavarnas brott mot våra mänskliga rättigheter med pandemilagen som alibi.

Råd från initiativtagaren Filip Sjöström angående ett eventuellt polisingripande.

Han skriver om tillstånd, ev. böter, polisbemötande och grupperingar.

https://newsvoice.se/2021/02/blir-tusenmannamarschen-6-mars-2021-laglig/

Tusenmannamarschen 6 mars 2021. Filip sjörström (eget verk). Foto: Portobello, Mostphotos.se
Tusenmannamarschen 6 mars 2021. Filip Sjörström (eget verk). Bildmontage: NewsVoice, Mostphotos.se, Filip Sjöström

Filip Sjöström är inte ensam, forskare världen över rapporterar om lock down restriktionernas konsekvenser. Beräkningar finns att > 2,5 miljoner människor har dött pga av nedstängda samhällen, lika många eller fler än vad Covid-19 infektionen skördat. Världens makthavare verkar höga som hus av pandemilagar med sina nya maktbefogenheter.

De flesta länder har stoppat fri rörlighet, stängt skolor och mycket sjukvård har ställts in sedan i mars förra året för att minska smittspridning. Men restriktionerna har också kostat miljontals liv i andra sjukdomar enligt FN-statistik sammanställd av svenska forskare. https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/miljontals-har-dott-av-restriktionerna

Forskare från Madrids universitet belyser i denna artikel ”COVID-19 and the Political Economy of Mass Hysteria”.
https://www.mdpi.com/1660-4601/18/4/1376/htm?fbclid=IwAR363QQNFucwWpBnnYk4G_hS47DP0AT3ClyBovUMXL4wobZijVzpmLYSoYE
Masshysterin i Covid-19 krisens fotspår har stora skadeverkningar
Deras slutsatser;
Information från politiker via politiserade medier och internet har omfattande och skadliga verkningar. Denna kollektiva hysteri tenderar att öka felbesluten hos regeringar. Forskarna konstaterar att de negativa och långsiktiga verkningarna står i proportion till statens storlek och inflytande över medborgarna.

För läsare som inte såg ”Coronakampens pris” i Vetenskapens Värld i SVT 2 den 2 mars. https://www.svtplay.se/video/30291114?start=auto

Forskare konstaterade ;

– att flest dödsfall hade skett bland äldre i de rika länderna

-restriktionerna skördat otaliga liv i fattiga länder

– rädsla för insjuknande och död hos politiker har bidragit till lock down

(Ett ex. Uganda stängde ner hela samhället efter endast 4 dödsfall i landet, förklaring dödsskräck bland äldre politiker…. kan vara förklaring också hos Löfvens frikostighet med pandemilagen)

– Makthavarna har tillskansat sig mer makt över medborgarna i skydd av pandemilagar och satt demokratin på undantag

Protestmarschen är således väl underbyggd av respekterade forskare världen över.

Bildresultat för lock down protest
Lock Down protest. Bildkälla: The New Daily

Varför smittan fortsätter trots fängelseliknande Lock Down åtgärder i vissa länder får vi inget svar på. Håll avstånd och tvätta händerna, samt god skyddsutrustning till personal i människovårdande yrken och använd munskydd, när avståndet krymper anser jag räcker.

6 tankar kring ”Glöm inte tusenmannamarschen för sanning och frihet!

 1. Svar till signaturen ”TT” vars kommentar publicerades den 17 februari, då inlägget publicerades den första gången.

  Dagens träbaroner är Techjättarnas rövarbaroner, vars ägare utgör en del av den Globala statskuppen. Rädsla är ett framgångsrikt medel för att skapa lydiga medborgare, att våra friheter och rättigheter försvinner på kuppen är målet.

 2. Äntligen, Medborgarplatsen 2021. Må denna Tusenmannamarsch bli vår tids “Ådalen 1931”, utan att ett enda skott avlossas. Då var det arbetarna som fick sätta livet till när man inte behagade “Träbaronerna”. Idag är det POLITIKERNA som INTE behagar det ”svenska folket”. En STOR eloge till dig initiativtagare, Filip Sjörström.

  1. Detta är så dumt i en rådande pandemi att man baxnar. Att människor inte begriper bättre skrämmer mig ordenligt. Att den svenska skolan inte lyckats bättre med utbildningen, det är helt bedrövligt.

   1. Det vore klädsamt om fler dumheter uppmärksammades än folkets protest mot makthavarnas Lock Down åtgärder, vars effekter är svåra att utvärdera. Inkonsekvenser har haglat över folket som inte förstår logiken i alla rekommendationer som skiftar från morgon till kväll.
    Majoriteten av smittade blir endast lindrigt sjuka och utomhus är smittrisken betydligt mindre än inomhus. Att åka till fjällen på lov går bra, här råder förmildrande omständigheter från både ”forskare” samt media, eftersom skidsemester är ett måste för de välbeställda. Begravningar med hundratal närvarande lockar sällan fram polis, för mångkulturen får ej störas, men när medborgare protesterar på gatan, då blir det fart från polis med etablissemanget som påhejare. Att bröder ständigt ilar till bröders hjälp visade arbetsmiljöverkets chefer i det så kallade Serafen-ärendet, liksom Big Pharma lojala läkare som förkastade beprövade mediciner, som malariamedel i behandling av svårt covid sjuka.
    Min erfarenhet efter 42 år inom sjukvården med otaliga patientmöten, som bekräftat min misstanke att när patent på läkemedel går ut och de blir billiga, då blir de plötsligt farliga och biverkningsfyllda, medan nya oerhört dyra mediciner, t.ex. snabb utvecklade sk. mRNA vacciner med genetisk modifiering av människans celler hyllas, trots långtidsutvärdering saknas och dess biverkningspotential skall tystas ner.
    Om ”gatan” är farligare än makthavarnas pandemilag återstår att se.

    1. Jag trodde också att demonstrationen gällde sanning och frihet men när jag hörde en deltagare ur den ditresta publiken så sade han att det hela gällde mötet gällde mot pandemilagstiftningens tokigheter. Sanning och frihet vad är det? Jag fick i alla fall höra och se en alldeles riktig drönare. Man kan ju undra vilka som hade den. Storpappa polisen?

   2. Forskare:

    Men BLM-demonstrationer mitt i en rådande pandemi är okej?

    Du är väl knappast särskilt konsekvent nu. Eller var du lika ivrig att kritisera BLM också, när det begav sig.

    Tror inte det va.

    Du kanske inte vågade kritisera den, med rädsla att förlora jobbet. Eller är det så att du sympatiserar med den ena saken, men inte den andra. I så fall är det hyckleri att anmärka på folksamlingar per se.

    Du som forskare borde begripa att det antagligen inte är jättemånga som kommer närvara på demonstrationen rent fysiskt.

    Jag går inte på demonstrationer personligen, bara som ett exempel, men kan sympatisera i sak, om demonstrationen genomförs av folket, mot det korrupta etablissemanget.

    Det vore raka motsatsen till när ett gäng mediakärringar använder sina mediakontakter för att starta drev som media kallar för gräsrotsrörelse. Deras rörelser har inte några som helst rötter och växer uppifrån och ned, utan folklig förankring.

    Tycker du själv att Sverige har ett sunt samhälle. Bara för någon dag sedan knivade en utländsk terrorist ner svenskar på öppen gata.

    Techföretagen har för mycket makt, samtidigt som de blivit politiska. Det är en synnerligen dålig kombination, om man inte vill hamna i ett 1984-samhälle.

    Har du plockat ut ditt vaxinpass ännu, så att du kan resa fritt i världen. Vore det inte väldigt praktiskt att få det inopererat i nacken, i form av ett mikrochip.

    Förresten, har du ens sett den svenska skolan de sista åren. Den är en total katastrof.

Kommentarer är stängda.