Jens Ganman recenserar och på sociala medier är ilskan stor efter terrordådet i Vetlanda

Jens Ganman:

”BARN-TV

Aktuellt hade ikväll, (den 4/3) – inte oväntat – lyckats gräva fram en forskare som visste att berätta att det som hände i Vetlanda inte går att skydda sig emot.

”Det är sånt ett samhälle får leva med.”

Jaha. Ok.

Men kan man kanske, eventuellt göra nåt för att minimera riskerna för fler terrordåd?

Kan man undvika att locka hit unga, rastlösa män från världens alla hörn och sen tvinga ut dem i arbetslöshet/bostadslöshet?

Måste vi ha ett parallellsamhälle med tiotusentals oberäkneliga, paranoida, cannabisrökande individer springande runt på gator och torg i varenda svensk stad?

Är det en naturlag?

”Fast det VAR inget terrordåd!” skriker vissa av er.

Men jo.

Det som hände i Vetlanda var ett terrordåd. Möjligen utan religiösa förtecken men likväl ett terrordåd.

Det här är ren och skär terror mot den svenska befolkningen.

Samtidigt hade vår statsminister mage att stå på dagens presskonferens och säga:

”Rädsla och skräck ska aldrig tillåtas att bli en del av vår vardag.”

Vilken makalös jävla fräckhet.

Rädsla och skräck ÄR redan en del av vår vardag. Inte minst för många ungdomar. Det vet du, Stefan Löfven. Eller så är du helt dum i huvudet. Eller fullständigt genomfalsk.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/man-maste-vara-pa-sin-vakt-att-nagot-kan-handa-vaxer-man-upp-med?fbclid=IwAR0KTz3Ul3GfRUsOBbGQgiwoaT52iIabv8dbuS8aK-ZYbdB35KZlOeRURZY

Jag vet inte vad som är värst.

Det är hur som helst tragiskt att se dig stå och ljuga om detta gång efter gång.

Skäms du inte?

Finns det verkligen ingen  i din närhet som vågar säga till dig?

Är du helt och hållet omgiven av ryggradslösa blötdjur?”

—————————————————————————————–

Att statsministern inte har några hästar inne bevisas gång på gång av hans naiva uttalanden, nu har denna lögnhals mage att påstå att terrorn mot svenskar i Vetlanda inte hade något med invandringen att göra.
MP:s nya språkrör Märta Stenevi ligger inte långt efter, att se henne nästan spricka av förtrytelse efter Åkessons rakryggade uttalande om ansvarslös politik i Rapport den 4/3 var i nivå med Löfvens hyckleri.

På fel plats på fel tid, nu upprepar polisen statsministerns ord efter Ikea dåden, där också en frustrerad migrant mördade en mor med son. Om det är någon som är på fel plats på fel tid är det Stefan Löfven med stödpartier. Deras humanitära stormakt har skapat rädsla och skräck i vår vardag, där otrygghet med våldtäkter, rån, trakasserier, bedrägerier, bränder, skjutningar, sprängningar, knivdåd och mord blivit vardag.

På sociala medier är upprördheten och ilskan stor;

Det stämmer inte att offren för dåden är på fel plats vid fel tillfälle. Det är gärningsmännen som befinner sig på fel plats vid fel tid. 

Hur kan en analfabet gå på gymnasiet?

Mp och C är huvudansvariga för den dysfunktionella och rättsvidriga gymnasieamnestin, sossarna köper makten till vilket pris som helst.

7 tankar kring ”Jens Ganman recenserar och på sociala medier är ilskan stor efter terrordådet i Vetlanda

 1. Sverige hyser ett förödande stort antal politiskt konstruerade/påhittade skyddade verkstäder/industrier som är skatte och avgiftsfinansierade. Medier med presstöd.
  Tvångsfinansierade SVT. (exempel på politisk stöld) Demokratiskt vore att man betalar endast för de kanaler som man behöver. Asylindustrin. Assistansindustrin. Myndighetsindustrin. Den daltande kriminalvårdsindustrin. Det ofattbart slappa och ineffektiva rättsväsendet. Listan kan göras längre. Jorden är överbefolkad. Sverige är överbefolkat i relation till klimat och konsumtion. Vi behöver riktiga beslutsfattare som kan hantera obekväma och strategiskt intelligenta beslut. Den svenska skatteslaven kan inte och skall inte ta ansvar för ansvarslöst kopulerande i Afrika, arabländerna och Afghanistan med flera. Detta är fullständigt vansinne. Att riva ner och förstöra tidigare generationers möda och ansvar gör bara trojaner och quislingar.

  1. Jag tänker att du har helt rätt, men hakar upp mig på formuleringen strategiskt intelligenta beslut.

   Vad som är strategiskt intelligent kommer lite an på vilken agenda som styr. En globalistisk agenda som syftar till att till vilket pris som helst underminera nationerna, kan anses vara både strategisk och intelligent. Trots att den är ondskefull och inte syftar till folkets väl.

   En världsregering i form av överstatlighet implementeras mest effektivt genom att söndra och härska, smeta ut MENA och ”mångkultur” samt ideologiskt snömos i nationerna, så att de lättare går att sammanfoga utan friktion och motstånd.

   Det är ju trojaner och quislingar som sitter i regeringen i dag. Det och en handfull nyttiga idioter som tror på en utopi om öppna gränser, könlöshet, regnbågar och enhörningar.

   I verkligheten ser vi vad som händer. Svenskar mejas ner med kniv på öppen gata och på Ikea. De huggs i halspulsådern. Splatt!

   Det går att minnas hur många sinnessjuka saker som helst, som hänt de senaste åren. Landet är helt rubbat, men för blodtryckets skull behöver vi inte räkna upp allt.

   Sen har den feta korrupta köttbullen mage att säga att ”vi har varit naiva”. Precis som att ingen hade varnat om vad som skulle ske.

   De är trots allt köpta de där politikerna. De må vara bakom flötet på flera sätt, men kom ihåg att ingen tar sig till en partiledarpost i respektive partisekt utan att kliva över lik.

   Till syvende och sist representerar de inte en nation. De representerar en filial i en överstatlig byråkrati. Men de följer alltid en strategiskt intelligent och globalistisk plan, så att de blir rikligt belönade. Ny valboskap importeras och folket förblöder.

   Bokstavligen.

   1. Jag tolkar att ”strategiskt intelligenta beslut” är beslut för nationens bästa inte för den globala finansmaffian. Problemet är att ju närmare köttgrytorna politiker kommer ju längre bort finns deras ideologi.
    Era kommentarer sammanfattar klarsynt läget i landet, tack för dem.

 2. SVT: Det finns en oro hos afghaner.

  Visst, det var bara en tidsfråga innan snyftreportaget som hånar offren skulle publiceras. Passar bra på helgen när många är lediga och kan insupa propagandan.

  Lägg ner SVT och avsätt den korrupta köttbullen.

  Tänk alla dessa batiktanter som gömmer illegala afghaner under sina sängar för att ”hålla värmen” när flyget till Gambia är inställt pga Corona. Hur kan de ens sova på nätterna?

  Nej inte för de har någon som helst moral i kroppen, men det måste skramla något djävulskt av alla knivar där under.

  1. Tyvärr gömmer de illegala afghaner både under och i sina sängar. Vänsterns feminister har solkat ner kvinnodagen, här åker sjalen på i mångkulturens namn, medan kvinnor och män protesterar mot denna sedvänja i Iran med livet som insats.

 3. Ingen lantbrukare skulle i årtionden fortsätta att importera utsäde med stor andel ogräs och invasiva arter.

Kommentarer är stängda.