Samhällsförfallet i Löfvens regi tar på krafterna

Nu är jag så innerligt trött på att läsa om samhällsförfallet i Löfvens regi och trött på mig själv som inte bara lämnar det.

Flykten är sommarlängtan in i den lilla världen, men den är kortvarig för nya absurditeter kommer på löpande band och knuffar ut mig i den stora.

Medelklassens skidsemester får ej störas och flera hundra personer vid muslimska begravningar går också bra, men ensamfika och ensamhandla i varuhus befallas, medan Hallengrenskan ljuger för full hals om munskyddsrekommendationerna.

På Lidingö hjälper det inte med securitas utanför knuten och larm på dörren. Avföring, bråk och misär sprids av asylanter utanför Afghanistans konsulat, som ligger där. Kommunstyrelsens ordförande Daniel Källenfors (M) vädjar till Ann Linde om hjälp. Men denna dam har väl fullt upp med att putsa på Sverigebilden, så FN och EU skall se hur god den svenska regeringen är.

En liten ljuspunkt är att kommunstyrelsens ordförande vaknade till.

”……I själva verket luras människor till Sverige på grund av den socialdemokratiska regeringens migrationspolitik – och hamnar i kylan på Näset när de ska utvisas. Utrikesminister Ann Linde (S) och regeringen brister i ansvar, inte bara ur svenskt perspektiv, utan olägenheter skapas även för andra länders medborgare…..” 

https://www.expressen.se/debatt/avforing-och-standiga-brak-vid-afghanistans-konsulat/

Nu skall Sverige åter vara föredöme med att hämta hem bestialiska IS-mördare och hjärntvättade kvinnor med barn. Här är beredskapen god, kommuners socialförvaltningar har mobiliserat sedvanlig förståelse med hjälpinsatser till dessa mördare, som kallas för offer och benämns som svenska medborgare.

Förlorat medborgarskap för denna mördarsekt vore ett minimum av anständighet, men nu anmäler dessa monster regeringen till EU-domstolen för att de inte hämtats hem tidigare med regeringsplanet.

Tänk om alla kommuner sade stopp och belägg till Löfven och blankt vägrade att ta emot både IS mördare och nya asylanter som skall ha bostad med hela bidragspaketet utan ett uns av motprestation.

”I Sverige får man bidrag, behöver inte jobba, du inte veta det?”

Denna replik fick jag av en patient med Mena hemvist redan under 80-talets slut och den har nu spridit sig över hela världen tack vare UD:s ambassadhjälpsamhet.

Rekord i våldtäkter, sprängningar, skjutningar, rån och mord får vi på köpet, med neddragningar och skattehöjningar, men såna petitesser är inget som berör den feministiska regeringen vars högsta prioritet är att få glänsa i FN:s och EU:s korridorer.

Nu måste jag lugna ner mig med en sommarbild från trädgården i fjol, men pandemilagen kanske laddar för inskränkningar där också?

Ps. Kan det bli straffbart att rösta på SD??

Invandringskritiska organisationer skall rensas ut, S, Mp, C, KD och M säger ja till förslaget. L, V och SD säger nej!!!

”……..Enligt direktiven från regeringen handlar det till exempel om antisemitiska och afrofobiska budskap. Regeringen lyfter också särskilt vit maktmiljöns aktiviteter som ett särskilt hot mot enskilda individer och att personer inom den miljön bedöms ha förmåga att begå grova våldsbrott som skulle kunna utgöra terroristbrott i Sverige…..” https://www.expressen.se/nyheter/deltagande-i-rasistorganisationer-kan-forbjudas/

Tror knappast att en större sommarträdgård hjälper som gömställe mot den stora världens absurditeter. Ds.

5 tankar kring ”Samhällsförfallet i Löfvens regi tar på krafterna

  1. När ska vi få en redovisning om HUR 9 000 Afghaner och 800 från Marocko kunnat landa i Sverige på ”ett bräde”?
    Vem betalade denna ”skyttetrafik” och hur många flygplan gick det åt?
    Kan inte tänka mig att någon av dessa 9 800 betalade resan ur ”egen” plånbok. Å andra sidan var det väl ett effektivt sätt att bli av med ”sina” egna inhemska problem genom att skyffla över dessa till Sverige.
    Då kanske VI kan skyffla bort våra egna icke önskvärda politiker till dessa länder som ett tack för den samhällsmisär som de flesta av de 9 800 upprepande orsakat oss vanliga svenskar.
    Politiker, är det den svenska statskassan som stått för kostnaderna genom att betala flygbiljetterna åt alla dessa 9 800?
    Hur många av dessa är gedigna missbrukare och våldsutövare, Politiker?
    Om de nu går under epitetet ”valboskap”, varför skickas de då inte hem mellan varje val?

  2. Från min syster, som ger exempel på landets förfall:

    ”Det kommer in folk i landet enbart för att få blått kort som ger fri tandläkarvård…..tänk om man fick det som pensionär…..men den önskan är väl rasistiskt . Detta har jag läst i SVD reportage om folk i ST Claras matkö, intressant läsning.”

Kommentarer är stängda.