”Trump 2024!”

”……….Jag blev så provocerad av denna jamsiga Harris-Biden-yra att jag var tvungen att provocera tillbaka genom att posta ett plakat med texten: ”Trump 2024”.
En provokation som sagt, men också en påminnelse om att en stor del av den amerikanska befolkningen inte röstade för Biden, utan på Trump.
De människorna finns också där ute, de firar inte och framförallt: deras åsikter försvinner inte på grund av maktskiftet i Vita huset.
Det tog hus i helvete.
Jag är inte för Trump, men om så var fallet – borde inte det respekteras?
Som sagt, hälften av alla amerikaner röstade på honom. Det är också denna totala oförståelse för den andra halvans åsikter och verklighet som skapat polariseringen som vi ser både här, i USA och många andra länder.
Någon uttryckte att jag ”störde glädjen och firandet” med mitt inlägg. Låt det sjunka in ordentligt. Föreställ dig nu om samma kommentar kommit från högerhållet. Demokratin och yttrandefriheten är värd att försvara – så länge det är rätt åsikter som försvaras vill säga……”

Bild från artikeln

Citat från Marcus Dunbergs artikel SvD ”Harris-Biden yran provocerar mig” https://www.svd.se/var-ar-det-brinnande-engagemanget-for-svensk-politik

Röststöld har avslöjats i flera delstater till demokraternas förmån, omräkning av röster för hand pågår. Men den korrekta eliten gör det lätt för sig, källor som inte hatar Trump, klassas som högerextrema och är därför opålitliga, fyllda av Fake News. CNN, New York Times och här hemma DN saluför endast Guds sanning.

https://www.naturalnews.com/2020-11-12-trump-bombshell-dominion-software-deleted-votes-switched-biden.html

https://nyadagbladet.se/utrikes/roster-i-georgia-raknas-om-for-hand/

https://newsvoice.se/2020/11/valmaskinen-dominion/

4 tankar kring ””Trump 2024!”

  1. Professor Karl-Olov Arnstberg med journalist Gunnar Sandelin var bland de första som ”avveck”. Julia Caesar, skriver ofta på den den danska webbplatsen ”Snapphanen” får också räknas dit, samt många, många fler som modigt deklarerade att politiken var fel. Många fick betala ett högt pris och tvingades tystna.
    Nu får vi se vad den nystartade tidningen ”Bulletin” med många kända namn kan åstadkomma mot rörelsens betongmakt. https://newsvoice.se/2020/11/tidningen-bulletin/

  2. Boken, som på pricken återspeglar omgivningens argument mot dem som vågar avvika, dvs vägrar flyta med strömmen som döda fiskar, den boken heter Uppbrott.

    Skriven av Karl-Olov Arnstberg. Debattförlaget 2020.

Kommentarer är stängda.