Ylva Johansson; de flesta terrorister är laglydiga….

”…….Studio Ett frågar Johansson om hon ser en koppling mellan invandring och terrorism, svarar hon:
– Nej. Migration är något som alltid funnits och alltid kommer finnas. Förra året kom tre miljoner migranter till EU, de allra flesta lagligt. 
Enligt Johansson är terroristerna av olika slag, både de som kommit hit och de som är födda i Europa. Men de flesta är laglydiga, hävdar hon”

Bildresultat för ylva johansson

Vrede, sorg och förakt känner jag, när jag ser bilden på en leende Ylva Johansson, som långt uppe i det blå hävdar att inget samband finns mellan invandring, islam och terrorism. Ursula von der Leyen visste vad hon gjorde, när hon lät bocken bli trädgårdsmästare. Troligen var det Ylvas talang att ljuga, som avgjorde valet till migrations minister.

Hon gör inte EU-eliten besviken, när hon konstaterar att varken invandring eller islam har någon koppling till terrorism.

Här kommer endast några exempel på terrordåd där mördarna varit invandrare och hojtat ärkebiskopens valspråk Allahu Akbar, när de avrättat oskyldiga människor, men enligt vår kommissionärs uppfattning, så måste det vara fake news…

-Belgien mars 2016, 32 personer dödas (en svensk berikare inblandad)

-Turkiet juni 2016, 45 döda

– Frankrike juli 2016, 86 döda

-Tyskland december 2016, 12 döda

-Turkiet, januari 2017, 39 döda

-Ryssland april 2017, 16 döda

-Sverige april, 5 döda

-Storbritannien maj 2017, 22 döda

-Storbritannien juni 2017, 8 döda

-Spanien augusti 2017, 16 döda

-Frankrike december 2018, 5 död

-Österrike december 2020, 4 döda

Bildresultat för terrordåd i paris
Bildkälla: SR

Därutöver flera hundra svårt skadade. Jag kan bara konstatera att skam är på torra land med bostadsadress EU kommissionen.

Frankrike, Österrike och Tyskland verkar ha vaknat till en smula, deras ministrar för inrikesfrågor gav nyligen ett förslag på tuffare integrationsregler. Krav ställdes på att lära sig landets språk, försörja sig själva och att barnen skall integreras till värdlandet och att samhället står inför hot från islamistisk terrorism.

Men det sista blev för mycket för flera länder med Sverige i spetsen, som motsatte sig att migration och religion skulle klassas som säkerhetsrisk.

Däremot skulle extremister jagas, fr.a. värdländernas högerextremister

Ett jolmigt, urvattnad dokument blev kvar, där lögnerna avlösta varandra. Den största, som gjorde ”bocken” mycket nöjd var att våldsam extremism inte har något med religion, dvs. islam att göra, utan terrorism beror enbart på dålig integration.

Hip, hip, Hurra tänker statsministern, nu kan vi fortsätta att ösa pengar över förorten, så jag kan sitta kvar.

Nu var det social sammanhållning och solidaritet som blev slutresultatet. Sammanhållning med folket var det inte, utan med den globala finansmaffian, men det vågade de inte skriva.

Hur kan SD tro att de kan förändra EU inifrån, begriper jag inte. Det var förmodligen deras representanter med Peter Lundgren i täten, som trivs så utomordentligt väl med lön, traktamenten och alla EU:s förmåner för parlamentariker, som fick partiledningen att svika sina trogna väljare.

Nu finns bara AfS att hoppas på.

Vad säger man, förutom Fy Faen?

Relaterade källor:

https://www.friatider.se/ylva-johansson-inget-samband-mellan-invandring-och-terrorism

– Terrordåd. Östgöta Correspondenten den 13 november 2020.

https://www.theguardian.com/world/2020/nov/13/violent-extremism-migrants-failure-to-integrate-eu

8 tankar kring ”Ylva Johansson; de flesta terrorister är laglydiga….

 1. Upplever denna Y. Johansson som en stor fara för EU -Västeuropa – med den oerhört viktiga post hon har , med den naiva inställningen som nu så påtagligt framkommit med
  utspelet i slutet på veckan , så nöjd med att fått tunga EU-ledare att tagga ner hotbilden
  från islamiseringen – det läskiga smilet . Dessutom är hon vårt bidrag till EU-toppen
  för hela fem år framåt – riktigt olustigt!

   1. Det är jobbigt att SD, liksom V, svängt i EU-frågan. Nu finns det inget riksdagsparti som jobbar för ett Svexit (eller Swexit).
    Illa!

 2. Från min syster:
  ”Ylva Johanssons förvrängda verklighetsuppfattning säger allt om henne, EU och regeringen hon kommer ifrån!”

  Ps. Jag minns hur min syster (förskollärare) och bror (långtradarchaufför/utbildad bilmekniker) flög i taket, när denna verklighetsfrånvända karriär dam tyckte att somaliska kvinnor kunde få jobb på förskolan, eftersom de hade så många barn och bilmekaniker kunde deras män bli…..Men eftersom partibok i Ylvas värld är viktigare än kompetens, så får vi finna oss i att grodorna ständigt hoppar ur munnen. I morgon kommer Olle Ljungbeck att förklara varför både erfarenhet och kunnande fattas hos dagens politiker. Ds.

 3. Nog för att Ylva Johansson är som toppsossar i gemen, alltså opålitlig. Men att säga så om terrorister, att de flesta är laglydiga, måste bero på en tankevurpa. Hade hon tänkt sig för, så hade hon nog undvikit syftningsfelet. Detta är min (välvilliga) tolkning.

  1. Med en ”välvillig” tolkning så menade hon nog migranter. Vi får ständigt höra att majoriteten migranter är skötsamma och att det bara är en liten, liten del som utövar brottslig verksamhet. Om de är så få, då borde det vara enkelt att bura in dem eller att direkt slänga ut dem?
   Den stora majoritetens tystnad i förorten nonchaleras. Alla busar inkl. terrorister har faktiskt föräldrar, som aldrig skulle förråda sina söner, men här råder det tystnad från Ylva Johansson. Hon ser bara det hon vill se, eller rättare sagt en synvilla som kommer från den globala eliten. Mångkulturens mål är att splittra, söndra och skuldsätta nationer, för då blir det rea på deras tillgångar och lättare byte för NWO.

Kommentarer är stängda.