Moderaterna blundar för folkutbytets konsekvenser

Jan Ivarson varnar här för massmigrationens konsekvenser. Där moderaterna är lika blinda som Löfvens regering med hans stödpartier. Majoritetens värderingar skall gälla enligt moderaternas nya partiprogram. Men omkring 2050 utgör etniska svenskar en minoritet i sitt eget land och då gäller muslimers värderingar enligt Koranens förtryckande läror.

——————————————————————————–

(M) SER DET INTE KOMMA 

Bildresultat för att stoppa huvudet i sanden

Moderaterna vill få tillbaka väljare och lockar med nytt partiprogram.

I Expressen framförde Kristersson (M) att Donald Trump inte är en stor konservativ tänkare trots att Trump mer än de flesta upprört folk med vänsterliberala åsikter.

Moderaterna har däremot inte haft några stora konservativa tänkare de senaste valperioderna.
Reinfeldt öppnade gränserna för främmande värderingar som skapat konflikter, ökande arbetslöshet, otrygghet, minskande välstånd, ökad beskattning och upplåning. Därtill det kanske mest allvarliga, ett sjunkande humankapital som bl. a. kan avläsas i gymnasier och politiserade högskolor.

En idé i Kristerssons valprogram är att folkgrupper i Sverige måste anpassa sig till majoritetens värderingar. Så långt vågar han sträcka sig i påstådd konservatism. Det blir som att pissa i byxorna för en tids värme. Då ser han inte långt framför sig. Om några årtionden är muslimer i majoritet. Då tvingas svenskarna anpassa sig med Kristenssons program. Processen är redan i full gång i utsatta områden och den går fort.

Debattören Magnus Stenlund säger på nättidningen Exakt 24 ”Ledaren: Hela Sverige är snart ett enda utsatt område”.

Om  Kristersson vill stå upp för konservatism och för Sverige bör hans partiprogram innebära att svensk värdegrund baseras på kristna värderingar och västerländskt rättssystem och kvinnosyn. Så tydligt konservativ vågar han inte vara. Det han nu föreslår innebär på sikt att svenskar tvingas anpassa sig till invandrare.

Jan Ivarson Politiskt obunden”

——————————————–

Fredrik Reinfeldt med sin öppna hjärtans politik : ”Trump kanske den sämste president USA har haft,” men Trumps politik har stärkt nationen, till skillnad från Reinfeldts statsminister-år, som söndrat den.

Reinfeldt anser att demokratin under Trump varit i fara och en världsordning i upplösning (Östgöta Correspondenten den 9 november). Att hans egen gränslösa politik har rekord i export av terrorister som skördat oskyldiga människoliv i Europa och fört moder Svea allt närmare stupet är honom fullständigt likgiltigt.

Reinfeldts oro förstår jag fullständigt, när världens mäktigaste man ansåg att nationen skall komma först och inte den nya världsordningen och dessutom gått till angrepp mot den djupa staten och ”träsket” där Reinfeldt trivs som allra bäst. Han säger att diktaturens starka män har sett Trump som sin jämlike. Eftersom Reinfeldt själv tillhör den globala elitens farliga män som vill söndra nationalstaten och införa NWO, förstår jag hans oro. Dessa män utgör dagens farligaste diktatorer, väl dolda i vänsterliberal förklädnad, där de rika blir rikare och de fattiga fattigare, medan de som kan i medelklassen flyr från hans humanitära stormakt.

3 tankar kring ”Moderaterna blundar för folkutbytets konsekvenser

  1. Exempel. I dagens statsministerns frågestund frågade Jimmie Åkessons varför invandrare som aldrig har betalt en krona i skatt, har högre pension ån svenskar som har arbetat mer än 40 år och betalat skatt. En tillfälligt? kunskapshandikappad statsminister klarade inte av att besvara denna enkla fråga. Även andra ledamöter ställde frågor som han inte klarade av att besvara. Talmannen ingrep inte. Vi kan inte ha en mummel/svammelminister på landets högsta ämbete.

Kommentarer är stängda.