Kriminell karriär och Du blir trygghetsvärd!

Magnus Stenlund är en färgstark och kunnig bloggare, som också borde klonas. Läs detta inlägg från hans blogg ”Sunt Förnuft” där han konstaterar i Sverige är Sunt Förnuft en dissident.

https://suntfornuft.space/antidemokrati/massimmigration/integration/parallellsamhallena/vad-fan-far-vi-for-pengarna-det-har-kriminella-trygghetsanstallda-i-tensta/

Illustrationen är från artikeln

Malmö följer glatt Tenstas exempel eller om det är tvärtom?

https://www.friatider.se/skrev-valdtaktshot-till-lamotte-anstalldes-som-trygghetsvard-pa-skola

Efter att ha läst om skattesvindleriet i mångkulturens namn så borde även Löfvens väljare ta sig en funderare på, om deras ledare är lämplig att leda landet.

”Till förmedlarna har personerna alltid sagt att det flutit på jättebra” är AF:s försvar. Man tar sig för pannan över denna samhällsförstörande godtrogenhet. Rädslan för rasistkortet och att svika den dåraktiga identitetsideologin når nu nya höjder.

När försvaret skall få några miljarder till framställer vänstern det som om Moder Svea går omkull, men de astronomiska välfärdsbedrägerierna får passera utan en suck.

Åklagaren Björn Rosenlöf sade i en debattartikel i Expressen ” jag skulle bli mycket förvånad om assistansfusket understiger 50 procent av all utbetald ersättning”.

Givetvis gick vänstern i gång med fördömanden, där Aftonbladets Anders Lindberg i vanlig ordning tog på sig ledartröjan.

Landets skickligaste entreprenörer i brott är kriminella klaner, som styr ”brukarimporten” där hela familjen kan bli försörjd.

Under 2018 uppgick kostnaderna för assistans till 50 miljarder!!

Ett fusk på > 25 miljarder varje år!!!

Bildresultat för pengar

”…Enligt Försäkringskassans utgiftsprognos beräknas kostnaden år 2022 för drygt 13 000 personer med assistansersättning till samma nivåer som de nästan 300 000 personer som får aktivitets- och sjukersättning. Det är helt orimligt och en cynisk och populistisk apartheidpolitik för funktionshindrade som måste få ett slut…..” https://www.dagenssamhalle.se/debatt/assistansen-har-blivit-ett-slukhal-27326

skrev journalisten Micael Kallin i fjol i Dagens samhälle, som utomeuropiska kriminella tagit över, utan att statsministern lyfter på ögonbrynen.

FK:s besparingsåtgärd var att ta bort eller sänka ersättningen för de allra svagaste. Andningshjälp och sondmatning togs först bort från skälig levnadsnivå för de allra minsta med multihandikapp. Men efter stormande protester tvingades FK att backa.

Allt är som det brukar, jag minns från min yrkestid att besparingarna på den skenande sjukersättningen främst drabbade de svårast sjuka, för att få friska att sluta sjukskriva sig.

Men nu drabbas alla i värdlandet, skattehöjningar väntar bakom knuten och vänstern med Löfven har nu försäkrat sig om nya väljarskaror, sjukdom kan bli asylgrundande och kan anknytning påvisas, så ropar de åter ”Refuges Welcome!” in till ”gangsterparadistet.”

Bildresultat för refugees welcome

Nu kommer ännu en julklapp från den mångkulturella eliten, 2.500 kvotflyktingar skall nu flygas in och 5000 i början på nästa år. PUT delas generöst ut på plats till landet, som försörjer ”flyktingar” livet ut. Denna samhällsförstörande elit hojtar först om utmaningar för att sedan överrösta varandra om samverkan, där de själva inte behöver bidra med ett skit. https://www.friatider.se/kommuner-befarar-2500-kvotflyktingar-pa-tva-manader

6 tankar kring ”Kriminell karriär och Du blir trygghetsvärd!

 1. Vilka partier har gått till val på detta?? Hur ser besluten ut? Komma hit och bli försörjd kan aldrig vara någon rättighet. Hur ser skyldigheterna för egen försörjning ut? Det är ett totalt vansinne att tro att den svenska skatteslaven i längden skall stå för konsekvenserna av kopulerande i Afrika, Mellan Östern och exempelvis Afghanistan. När tar pengarna slut?
  Kvalificerade långsiktiga konsekvensanalyser är ett måste för folkets kännedom. Bra artikel i dagens Samtiden. Vad finner man i övrig media om detta för gemene man viktiga spörsmål?

 2. Den humanitära stormakten är mycket selektiv, den egna befolkningen sätts på undantag. De skall arbeta och slita, så Löfven får in medel till sin väljarbas.
  Epitetet ”välfärdsmigranter” uppfylls med råge, medan likställdhetsprincipen förkastas med samma energi, när värdlandets medborgare kräver sin rätt och klagar över förturer med den mångkulturella orättvisan, så är risken stor att de åker dit.

 3. Jag är en 74 årig med cancer. Har inte kunnat få nödvändig behandling i Sverige, har sökt mig utomlands och blivit botad. Betalt stora summor, fsk. Svarar finns inga pengar till denna vård. Hormonbehandling dvs palliativ vård finns. Ingen behandling att få bort tumörerna.

  1. Hans K

   Du får förstå att du är svensk, har förmodligen vit hudfärg och talar svenska utan brytning. Du har förmodligen arbetat och betalat skatt och avgifter till a-kassa, fastighetsskatt och avgift till pension. För det kan du inte räkna med att få det bättre än personer som kommer från Afrika och Mellanöstern, med rätt att kunna drabbas av att bli kränkta!
   Många från hela världen skall med, från outbildade med icke västerländska värderingar till utländska ministrar. En av dem är nu tillbaka i Sverige efter avslutat ministeruppdrag.

   Våra regeringar har oavsett politiskt färg gett invandrare och deras släktingar företräde till arbetsfritt uppehälle och förtur till bostad (bostäder för familj med flera fruar). Det kan ännu framställas i media som en ekonomisk vinst.

   Krav på att nysvenskar skall lära sig svenska, utbilda sig eller söka arbete finns inte. Däremot är det Sveriges skyldighet att erbjuda hemspråksundervisning. Nyanlända skall kunna leva minst lika bra med bidrag som en pensionerad högskoleutbildad sjukgymnast som arbetet full tid hela livet, delvis med chefsbefattning. Invandrares betalkort fylls automatiskt på med liten kontroll om de fortfarande är i livet. Det är inte de avlidnas fel.

   Invandrade pensionärer har fri hemtjänst. De som saknar inkomst har tillgång till tand-, sjukvård och medicin för låga avgifter. De har rätt att vistas långa tider i landet de lämnat och äga fastigheter och bolag där utan beskattning i Sverige. Våra politiker har gett dem möjlighet att importera landsmän med handikapp så dessa kan få assistans i Sverige, som uppfanns av Bengt Westerberg (L). Politiken förutsätter att svenskar avstår välfärd för andras angelägna behov som deras värdegrund inte förmår att tillhandahålla.

   Det hela kan upplevas orättvist för svenskar som inte har råd eller får tid för den vård de anser sig behöva. De måste dock förstå att flertalet, kanske även svenskar som drabbats av sjukdom som Du Hans K, har röstat för att det skall bli så här!
   Annat har ansetts vara rasistiskt och kunnat leda till social uteslutning och i värsta fall sparken från jobbet. Svenska akademiker med forksningsuppdrag riskerar anslag och karriär spolierad om de framför kritik mot migrationspolitiken. Den inställning gäller för alla goda svenskar ner till låglönejobb.

   Kom ihåg detta vid nästa val om Du lever då.

   1. Varmt Tack Ivarson för en gedigen sammanfattning om läget i Sverige. Din kommentar till ”Hans K” borde alla värdlandets medborgare få ta del av.

Kommentarer är stängda.