Joe Biden, en president med många ???

När valet i USA nu tycks vara avgjort till Joe Bidens fördel tänker jag på SD:s tvärstopp i rösträkningen i valet 2018, där prognosen låg > 20 %, men siffrorna stannade tvärt på 17%.

Samma eufori råder nu som då hos SVT och statsmedia. Vars försäkran om saklighet och objektivitet har flugit sin kos.

Att Trump stormar är förväntat, men fusket i vallokalen kan inte nonchaleras. Samma fenomen har uppdagats att Trumps framgång tvärstannade i vissa nyckelstater där Biden fick nästan alla röster.

Nu följer en process med stämningar upp till högsta domstolen, en repris av kampen mellan Georg Bush och klimatlögnaren Al Gore, där republikanen Bush till sist blev president.

Vår statsminister har nu vaknat till och ger följande omdöme om den nya presidenten;

– Jag har lärt känna honom som en geniun person med fötterna stadigt på jorden. Jag är övertygad om att han är rätt person för uppgiften att ena USA, sa Stefan Löfven.

Att han själv har fötter som svävar i det blå och är en totalt olämplig person för att rädda och ena medborgarna i Moder Svea har aldrig slagit honom, eftersom hans väg kantas av karriärmåna ”rövslickare”. https://www.svt.se/nyheter/utrikes/stefan-lofven-om-joe-biden-en-genuin-person-med-fotterna-stadigt-pa-jorden

Att jag, trots Trumps burdusa retorik, skulle ge honom min röst beror på hans kamp mot The Deep State, statsmedia med CNN i täten tillsammans med internet/sociala mediers ägare, hans kritik mot universitetens vänsterindoktrinering, hans kritik mot FN med WHO, Parisavtalet, tillbakadragandet av USA styrkor i Mellanöstern och det ”värsta” av allt är att han sätter Amerika först och twittrar direkt ut till medborgarna utan omvägen över medias filter. Detta har chockat både EU och FN, den globala eliten, som är vana att få sina sanningar serverade på ett silverfat. Politik och demokrati tillhör nationen och inte ”Follow The Money´s” adressater.

Med Biden som president kommer nog Kina att sättas först, som tack för han och hans sons redan ”etablerade samarbete” med landet, vars oegentligheter media har sopat under mattan.

Kanske räknar demokraterna med att Biden skall trilla av pinnen av ålder, sjukdom, demens, så hans vice president Kamala Harris kan ta över skutan. Den radikala vänstern lär nog jubla, kvinna och svart vilken perfekt kombination, tycker BLM och AFA; organisationer som Trump inte hann terrorstämpla.

Bildresultat för BLM

”Jag har den stora äran att presentera Kamala Harris – orädd krigare för den lilla människan och en av landets mest framträdande makthavare – som min medkandidat” skrev Joe Biden tidigare på Twitter.

Tyvärr tror jag inte att Trumps anhängare, ”the basket of deplorables” enligt Hillarys föraktfulla benämning, kommer inkluderas i definitionen ”den lilla människan.” De får nog ligga kvar i den föraktfulla korgen.

Bildresultat för Kamala Harris
Kamala Harris bidar sin tid…

Valet en mardröm eller önskedröm, läs Mats Dagerlinds artikel

https://samnytt.se/vansterns-hanskratt-mot-trump-kan-fastna-i-halsen-igen/

3 tankar kring ”Joe Biden, en president med många ???

 1. Noterat igår:

  Feststämningen hos SR och SVT tar sig även uttryck i glada tonlägen när de kommenterar Bidens valseger.

  I SVT Agenda hackade Annie Lööf på Jimmie Åkesson, som väntat.

  Han var dock balanserad och saklig, som väntat.

  C-ledaren hade nya V-ledaren Nooshi Dadgostar vid sin sida. Hon liknar Lööf i graden av hatet mot Trump.

  Anders Holmberg är nog den mest seriöse i Agenda-teamet.

  1. Tack för rapport från Agenda, som jag själv inte såg. Huvudvärk brukar Annie Lööfs självgoda monologer resultera i och nu kan Nooshi Dadgostar öka på detta symptom.

Kommentarer är stängda.