Islamisters judehat förträngs av den humanitära stormakten

När antisemitism beskrivs så är det nazism, som står i fokus, med Hitlers judeförföljelse som utgångspunkt, men tyvärr så glöms och göms islamisters hat och förföljelse mot judar bort, trots deras mörka historia om judeförföljelse.

Bildresultat för islamism

Läraren Samuel Paty halshöggs av en jihadist i Paris fredagen den 16 oktober. Han hade i sin undervisning om yttrandefrihet visat eleverna Muhammedkarikatyrer. För i Koranens texter skall den som förolämpar islam straffas med döden. Vilket bokstavstrogna fundamentalister praktiserar med råge. Varken statsministern eller UD har officiellt fördömt dådet. Tydligen ingår mord i deras tolkning av religionsfrihet, när det handlar om islam.

Ett tydligt exempel kommer från ett av regeringens finansierade och omtyckta organ är ”Forum för levande historia”.

Så här sammanfattar forumet antisemitism;

”Ett samlande begrepp för hat och fientlighet mot judar med månghundraåriga rötter i Europa. Redan under medeltiden attackerades judar av kristna kyrkan. Förintelsen, folkmordet på över sex miljoner judar under andra världskriget, är det mest extrema uttrycket för antisemitism. Nazisterna såg judarna som ett hot mot en ”ariska rasens” överlevnad. I dag har antalet attacker mot judiska institutioner ökat i Europa”

..Tack vare den stora invandringen från Mellanöstern, där antisemitism har frodats under århundranden …..Nej, så skriver inte Forum för levande historia, som verkar död, när det handlar om judeförföljelse från Muhammed och hans efterföljare.

Hatet och förföljelsen från muslimer mot judar genom historien har systemmedia svårt att skriva om och om det nämns så är det i en bisats, så undanskymt som möjligt. Det satt hårt åt att kritisera Ahmed Rami, vars hat flödade i radio islam, men att demonstrera mot symbolen Tyrrunan görs med kraft. (Tyr,  var en asagud i den fornnordiska mytologin. Tyr var son till asaguden Oden och har gett namn åt veckodagen tisdag. Tyr var halvbror till guden Tor. Symbolen råkade i vanrykte efter att den bars av Hitlers närmaste krets)

Systemmedias rädsla för att kritisera islam ger enbart näring åt dess fundamentalister, som får ökat spelrum under det skyddande moraliska paraply, som vänstern spänt upp över deras mörka gärningar.

Ett exempel är en artikel i Östgöta Correspondenten den 12 oktober, som handlar om rädslan för antisemitiska dåd hos den judiska församlingen i Norrköping. Journalisten avslutar med en faktaruta om olika attentat som skett i Sverige.

”… I september 2020 genomförde Nordiska motståndsrörelsen antisemitiska manifestationer på flera platser i landet…..” men därefter finns ingen adressat i beskrivna dåd.

”Under 2017 attackerades en synagoga i Göteborg med brandbomber under en ungdomsfest” att det var judehatande muslimer nämns inte, nämligen en syrier och två palestinier som var förbannade för att USA hade erkänt Jerusalem som Israels huvudstad, är inget läsarna får veta.

Okunskap, mångkulturell indoktrinering på journalistutbildningarna och befallning från korrekta redaktörer är att inte namnge etnicitet på gärningsmän, så fort det handlar om invandrare och absolut inte om muslimer står för brotten. Svenska gärningsmän går hur bra som helst att skriva om, deras namn, gärna med foto publiceras glatt och snabbt.

Vänsterns islamkramande innebär att yttrandefrihet finns för islams förkunnare, men vingklipps för oss som tagit del av dess blodiga historia.

I boken ”The clash of civilization” av islamforskaren och statsvetaren Samuel Huntington står

…”överallt där islam delar gräns med en annan civilisation uppstår krig, kamp och kollision. De använder västvärlden som projektionsyta för sitt lands tillkortakommanden. De reaktionära ideologierna har fått ny geografi…”

Bildresultat för islams tbredning
Men den blå-lila färgen är under utbredning främst i Europa

2 tankar kring ”Islamisters judehat förträngs av den humanitära stormakten

  1. Folk kan uppträda under falska namn men på Facebook skrev en som föreföll vara invandrare
    – Om ni inte gillar islam varför tar ni då in oss i landet?

    1. En mycket adekvat fråga!
      Islams historia med profeten Muhammeds terror mot otrogna, har fortsatt in i vår tid. Krigiska handlingar av kristna i Gamla testamentet för vänstern ofta fram som alibi för islamister, men skillnaden är att någon förnyelse av islam inte sker. Att vända andra kinden till följs av ett hånskratt av Allahs krigare.
      Röstberoende politiker vägrar lämna postmodernismens identitet, där muslimer skall skyddas till varje pris, oavsett handlingar.
      Nu lägger vänstern skulden på läraren för att han provocerade muslimer, när han endast illustrerade yttrandefriheten och känsliga elever fick tom lämna lektionen, när Muhammed teckningarna visades ( ett ex. på detta förrädiska snyft finns i DN av Erik Helmersson).
      Nästa steg är att få halsen avskuren om undfallenheten inte anses tillräckligt stor av dessa fundamentalister.
      https://www.svd.se/slata-inte-over-avrattningen-av-samuel-paty/i/senaste/om/ledare

Kommentarer är stängda.