SR Ekot kampanjar för Biden och mot Trump, utan saklighet och relevans.

Hej! mejlar en bloggföljare


Har du tänkt på hur öppet delaktigt SR Ekot är i kampanjen för Biden?

Bildresultat för biden vs trump
Biden och Trump

​​Ekots korre i New York, Fernando Arias, väljer ord som visar vems ”kampanjmakare” han är.
Han säger exv att Trump utmålar Biden som…” ”Utmålar” är medvetet förklenande.

Vore det tvärt om, skulle han sannolikt inte välja ordet utmåla. Då skulle det säkert heta att ”Biden beskriver Trump som…”

Varför driver SR/SVT valkampanj här, när vi ändå inte har rösträtt i USA?

Jo, därför att globalisterna försöker koppla Trump till SD-sfären, vad den nationella andan beträffar”.

——————————————————————–

Hade det varit Carina Bergfelt då hade fulorden varit ännu fulare. Medarbetarna på SVT&SR har svårt att dölja sitt förakt för Trump och ”Make America great again”. Ordval, röstläge och kroppsspråk avslöjar ständigt deras brist på opartiskhet, relevans och saklighet.

Den 3 november går USA till val och utgången är oviss. Biden leder förkunnar systemmedia och SVT, precis som förra gången, då Hillary Clinton hade utsetts som överlägsen segrare. Medierna chockades över resultatet och förstod inte hur de kunde ha så fel. Deras oförmåga till markkänning är likadan i Europa, eftersom media är den politiska elitens förlängda arm. De lever i samma bubbla, umgås med och bekräftar varandra, långt från vanligt folks vardag.

Därför måste alternativen på sociala medier vingklippas och presstödet öka för regeringens bundsförvanter.

  ”Det demokratiska samtalet i en digital tid – Så stärker vi motståndskraften mot desinformation, propaganda och näthat” är rubriken på regeringens rapport om alternativa medier. Vi kunde lika gärna låta ”vi” vara alternativa medier.

”……Rapporten menar att alternativa medier inte upprätthåller denna positiva bild av Sverige (den så kallade Sverigebilden), men en positiv bild som inte är sann kallas normalt för chimär, ett ord som definieras som önskedröm, illusion, inbillning, inbillningsfoster, drömbild eller hjärnspöke….” https://newsvoice.se/2020/10/regeringsrapport-kritisk-till-alternativa-medier/

Regeringens önskedröm om Sverigebilden är en mardröm för medborgarna.

Riksbanken, regeringens stöttepelare, bidrar också med 50 miljoner ur deras jubileumsfond. Hör här, nu skall det bli räfst och rättarting. https://newsvoice.se/2018/10/riksbanken-kunskapsresistens/

Professor Åsa Wikforss får drygt 50 miljoner kronor av Riksbankens jubileumsfond för att tvärvetenskapligt forska på temat ”Kunskapsresistens: Orsaker, konsekvenser och motmedel”. Studien ska undersöka hur irrationalitet ingår i kunskapsresistens som fenomen. Projektet ska leda fram till metoder hur kunskapsresistens såsom propaganda kan motverkas.…”

Bildresultat för Riksbankens jubileumsfond

Tänk att regeringen och dess hantlangare hela tiden laddar om, utan att märka att fler och fler överger dem.

Bidens kopplingar till Kina, är inget som nämns i statens media.

Däremot lyfts Erik Åsards bok fram om Trump ”Med lögnen som vapen” SvD 17 oktober. Han är pessimist om framtiden;

Med lögnen som vapen : Donald Trump och den amerikanska drömmens kris
Bildkälla: Adlibris

”Trump kommer att lämna ett ruinlandskap efter sig i form av krossade normer, upplösta regler och ett förgiftat språk som det kommer att ta åtskillig tid att hjälpligt åtgärda, om det någonsin går.”

Rädslan är stor bland etablissemanget att Trump mot förmodan får fyra år till. Förklaringen är samma som Hillarys föraktfulla ”Basket of deplorables” som fick bumerangeffekt, men nu har den fått ”identitet” som förklädnad.

”…..Människors känsloliv och stolthet har utvecklats till en perfekt fälla som håller dem kvar i den misär de lider av.….”

Vilka, som har skapat misären, får vi inget svar på.

Källa
https://www.svd.se/darfor-kan-usa-komma-att-ge-trump-fyra-ar-till