”Ju högre man klättrar, desto mer syns rumpan”

Detta inlägg har även publicerats på Newsvoice https://newsvoice.se/2020/10/arets-svensk-2018-angrar-antisemitiska-inlagg-pa-natet/

Är ett passande arabiskt ordspråk som passar bra in på charlatanen och vänsterns guldgosse, Hamid Zafar eller rättare sagt pesudonymen @MikaelHakim, som under flera år har skrivit antsemitiska inlägg på nätet, samtidigt som han hyllats som Årets svensk och fick sommarprata. Av moderaterna fick han öppna famnen som rådgivare i integrationsfrågor, efter att ha varit rektor för Sjumilaskolan i Borlänge.

Ingen har väl glömt Meret Kaplan som frotterade sig med fascisterna ”De grå vargarna”.

Bitte Assarmo ställer rätt fråga ”Hur många fler som Hamid Zafar lever och verkar i Sverige?” https://detgodasamhallet.com/2020/10/16/bitte-assarmo-hur-manga-fler-som-hamid-zafar-lever-och-verkar-i-sverige/#more-34110

Hamid Zafar. Bild från artikeln ovan.

Chockade vänster aktivister citerar nu på löpande band de röda feministernas försvar för Mona Sahlins kontokortsbedrägerier ”den som är oskyldig kasta den första stenen.”

Själv skyller Hamid Zafar på sin ungdom och att han var ung och sökande. Förmodligen har han samma skeva åldersuppfattning som de ensamkommande barnen, eftersom han var 33 år, när de senaste inläggen skrevs.

I SvD den 16 oktober frågar sig medarbetaren Josefin Holmström: Kan – och bör vi förlåta Hamid Zafar? Hon hoppas att det ska finnas en väg tillbaka för honom. Till vad framkommer inte.
Hon avslutar med frågan ”…om vi inte tror att människor kan förändras, hur skall vi då kunna leva tillsammans? https://www.svd.se/bor-vi-forlata-hamid-zafar
Svaret är nej, det kan vi inte. Vi kan inte förlåta en religion som predikar död och förföljelse av alla otrogna, där judar, kristna, konvertiter, homosexuella och kvinnor är främsta måltavlan, för dess förkunnare.
Att göra dessa antisemitiska uttalanden personliga är fel, det är islams rätta ansikte, som muslimer får i sig med modersmjölken. Att ljuga och bedra otrogna ger bara bonus av Allah.

Min övertygelse är att det vimlar av dessa charlataner inom politiken och samhällets alla organ, tack vare vänsterns naiva och bristande kunskap om islam. Deras identitetspolitik har rullat ut röda mattan till tjänster, vars innehavare saknar kompetens, vilket orsakat stora samhällsskador, där tilliten nu sjunker som en sten. Arbetsförmedlingen var det senaste exemplet, där en tjänsteman har gynnat sina egna i förorten. Men att påpeka denna risk om etniskt jäv på myndigheter och nepotism som Ingrid&Maria gjorde, då åker man innanför skranket efter anklagelse om hets mot folkgrupp, vars definition nu är så vid, att där ryms allt av minsta mångfaldskritik.

Nu är frågan om fler får syn på statsministerns rumpa? Las förhandlingarna brakade samman i går. Skall den fd fackföreningsbossen gå till historien som den som sänkte den svenska modellen och ställde sig på arbetsgivarens sida? Frågan är om Jonas Sjöstedt nu står vid sitt ord?

https://www.arbetsmarknadsnytt.se/allmanna_nyheter/los-besked-blir-inget-las-avtal_1150628.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Arbetsmarknadsny

Mer att läsa, för de som orkar, om denne charlatans islamiserade gärningar;

https://detgodasamhallet.com/2020/10/17/mohamed-omar-rekor-hamids-offentliga-asikter-ar-ocksa-problematiska/#more-34148

En tanke kring ””Ju högre man klättrar, desto mer syns rumpan”

  1. En genomfalsk motbjudande skamlös figur från Afghanistan. Stureplancentern eller hjärntrusten på Svevägen 68 är rätt hemvist för denna ömkliga vindflöjel tills vidare. Det existerar knappast någon efterfrågan på dylika filurer från riktiga nordbor. En fullständig folkräkning är ett måste. Avveckla alla samordningsnummer.

Kommentarer är stängda.