”Alla muslimer är inte islamister, men alla islamister är muslimer”

Konstaterar Johan Westerholm i sin bok ”Muslimska brödraskapet -islamismen i Sverige.”

Islamismen i Sverige: Muslimska Brödraskapet (pocket)

https://www.bokus.com/bok/9789198488876/islamismen-i-sverige-muslimska-brodraskapet/ Pocket: 55 kr

Men ibland tvivlar jag, när tystnaden breder ut sig hos majoriteten av Europas muslimer efter det senaste terrordådet i Paris. Vad som inympas med modersmjölken förklaras helst med utanförskap.

Mahmoud Addas center politiker i Jämtland, tyckte att de som kritiserar religioner skall straffas. Med vad framgick inte på hans nu raderade facebook inlägg.

https://nyheteridag.se/efter-halshuggningen-i-frankrike-syriske-centerpartisten-vill-forbjuda-islamkritik-fortjanar-bestraffning/

Den radikala politiska islam, som predikas av bokstavstrogna fundamentalister är en fascistisk ideologi som Muslimska Brödraskapet utövar, väl gömt bakom religionsfrihet. Alla partier har låtit personer med annan hemvist åka ”räckmacka” in i partiernas finrum, för att visa sin mångkulturella ideologi. Hur många av dessa är i grunden anhängare av en fascistisk ideologi, är det ingen som vill kartlägga.

Bästa vännerna till denna fascism finns inom s-märkta ”Tro och Solidaritet” som går i armkrok med frihetsrörelser, dvs. ofrihet, som Polisariogerillan i Västsahara, Hizbollah i Libanon och al- Shabaab på Afrikas Horn.

Grunden att alliera sig med diktaturer lade Olof Palme i sin vurm för diktatorer och despoter. Han var mycket selektiv beträffande sina ”satans mördare.”
Dörröppnare för islam, skriver JW är främst Jan Eliason, Pierre Schori, Peter Weiderud, Ulf Bjerfeld och Carin Jämtin.

”…Samhällets företrädare som skall ansvara för att skydda och upprätthålla demokratin har i stället bjudit bjudit in islamismen – en icke demokratisk rörelse- på alla nivåer i det svenska samhället….”

Muslimska Brödraskapet (MB) har långtifrån alla muslimer bakom sig, men tack vare mycket god organisationsförmåga och vänsterns välvillighet så ger de sken av att de representerar alla muslimer, vilket är fel!

Om tigandet efter terrordådet i Paris beror på samtycke eller rädsla för för repressalier bland muslimer får vara osagt, för ”skäggiga skuggor” finns överallt.

Studieförbundet Ibn Rushd, Sveriges muslimska råd (SMR), Sveriges unga muslimer, Muslim Aid är några av MB:s samarbetspartners. Alla med generöst stöd av skattepengar, där fd kulturminister Alice Bah Kunhke lät miljonerna flöda, troligen som tack för tidigare röster.

Studieförbundet Ibn Rushd, Sveriges muslimska råd (SMR), Sveriges unga muslimer, Muslim Aid är några av MB:s samarbetspartners. Alla med generöst stöd av skattepengar, där fd kulturminister Alice Bah Kunhke lät miljonerna flöda, troligen som tack för tidigare röster.


Mehmet Kaplan  och Yasri Khan fd. gullgossar inom Miljöpartiet, behöver ingen närmare presentation inte heller Abo Raad, imam i Gävle, som fick kultsatus efter att Säpo tvingats släppa denne man tillbaka till sin våldsbejakande och våldsförlåtande miljö.

Svenska jihadister kallade Kaplan tillsammans med vännen Rashid Musa, ordf för unga muslimer, för engagerade ungdomar. Detta engagemang som har orsakat övermått av lidande och död är svårslaget.

MB samarbetar också med Kista folkhögskola, enligt JW, där imam utbildning bedrivs under täcknamn ledarskapsutbildning, Afrosvenskarnas riksförbund, där Nyamko Subuni har sin bakgrund som projektledare och ordförande.

En tre stegs agenda finns hos Muslimska brödraskapets inre krets, enligt JW.

Implementera åsikter/principer i samhället

Eliminera islams motståndare

Eliminera judarna

Detta synliggörs varje dag, eftersom postmarxismen efter studentrevolten -68 gifte sig med islamismen. Detta äktenskap blev ett säkert kort för snabb karriär, där MP:s islamistkramande är välkänt.

Nazism, kommunism, fascism och islamism är mänsklighetens dödgrävare och glöm inte att muslimska brödraskapet har en skattefinansierad stor spade med sin religiösa fascism.

Bildresultat för Muslimska brödraskapet

Tur att SD är vaken….https://samnytt.se/sd-sandviken-kraver-stopp-for-samarbete-med-terrorkopplat-muslimskt-studieforbund/

En tanke kring ””Alla muslimer är inte islamister, men alla islamister är muslimer”

  1. Meningslöst att försöka skilja på islamister och muslimer; det går på ett ut om den demografiska omvandligen och Västerlandets svaghet tillåts fortgå: islamisering.

Kommentarer är stängda.