”På fri fot efter 29 minuter”

Förmodligen har Ni också märkt att den regeringskritiska tonen i ledare/krönikor har ökat, utan att kända debattörer får rasist klistrat i pannan. Men de aktar sig noga för att definiera hemvist på brottslingar, rånare, våldtäktsmän, bedragare mm och inte heller vågar de vidröra den bakomliggande grundorsaken, till landets förfall.

Här är ett exempel från min lokaltidning ”Östgöta Correspondenten” den 29 september av Eli Göndör, fil dr i religionshistoria med inriktning mot islamologi och Mellanöstern.

Han skriver det flertalet av Er bloggläsare har vetat sedan årtionden, att polis och domstolar reduceras till statister i busets värld. Hans utgångspunkt är försök till mord på en polis och grov misshandel, som ägde rum i Tumba, men dessa ”berikare” släpptes efter 29 minuter efter beslut från en snäll åklagare även om brottsrubriceringen kvarstår. Åklagaren kanske inte ville hindra dem i deras ”arbete?”

”Vi får inte tumma på rättssäkerheten, ” tycks vara det nya slappargument från de som tydligen vill att allt fortsätter som vanligt.

Dvs. från 7-klöverns väljare, men det skriver han inte.

Dessa korrekta, men räddhågsna och enfaldiga mångfaldsvurmare vill därigenom göra sig till ett moraliskt föredöme, ”….som i ett ensamt hav av förkastliga regimer och åtgärder försöker bevara rättssäkerheten….// och passiviteten från regeringens sida gör Sverige allt mindre rättssäkert, då både polis och domstolar sakta men säkert reduceras till statister i de kriminellas värld.

Tydligen tror regeringen i sin humanitära bubbla att landet fortfarande är ett föredöme internationellt, trots att allt fler länder har oss som ett avskräckande exempel på naivitet och saktfärdighet.

Detta är nytt rekord av Löfvens vapenbroder Morgan Johansson, hux flux gör han höger extrema till Sverigehatare och gör en repris på vad Ylva Johansson tidigare i en skandal intervju utomlands förnekade, att landets våldtäktsepidemin skedde i invandringens spår. Men statsministern slår de inte, han skyllde våldtäkterna på brister i anställningstryggheten /LAS.

2 tankar kring ””På fri fot efter 29 minuter”

  1. När det gäller samhällsomstörtande verksamhet och grov brottslighet, lär av Kina. Inrätta undantagsdomstol(ar) med rätt att deportera och i förekommande fall avsluta medborgarskap. Inga överklaganden. Investera i kostnadseffektiv omskolning i Xinjiang. Därefter asyl i valfritt land som omfattas av Kairodeklarationen.

    1. Denna upplysning skulle en tidigare kommentator Karl Wang ha uppskattat. Avsluta medborgarskap gör hela regeringen svimfärdig. Snällismens kärna består av ändlös förståelse och dalt.

Kommentarer är stängda.