Tyskland och Sverige offrar sina kvinnor- medan feministerna tiger

Detta inlägg kommer från en bloggläsare, som vidarebefordrar en skrämmande artikel, där författaren redogör för våldtäktsfall i Berlin och Stockholm.

Bildresultat för gruppvåldtäkt

Samma passivitet från rättsväsendet, från både Merkel och Löfven konstateras. De vill inte förarga sin utomeuropiska väljarskara, därför offras både barn och unga kvinnor.

Risken är nog liten att denna artikel skulle hamnar på Stefan och Morgans bord, där ligger nog bara Expos alster och kanske något från ”samhällsforskarna” Tobias Hubinette och Mattias Gardell.

Berlin – 210 gruppvåldtäkter på fyra månader!

Politiker har släppt lös barbarism mot Europas kvinnor!

Av: Hans Rustad

Fram till för ganska många år sedan var gruppvåldtäkter något sällsynt. Något upprörande, något som gjorde intryck. Det rapporteras nu om 210 gruppvåldtäkter på fyra månader, från mars till juli. Bara i Berlin.

-Säg inte att det inte gör intryck.

-Säg inte att det inte påverkar ditt beteende som kvinna eller barn.

-Men säger du det till dem som inte förstår vad som händer med västeuropeiska städer?

-Varnar du dem?

-Eller är du tyst för brottslingarnas skull?

-För du vet att det är dem du hjälper med din skam?

Det finns ingen som skyddar dem!

Vad tror ni är framtiden för dessa flickor? 50 av offren i Berlin är barn och tonåringar upp till 16 års ålder, och av de 50 är 16 av dem under 14 år.

 Det är råheten och brutaliteten som slår en: Kvinnor / unga flickor är byten som man kan råna på gatan och göra vad man vill med. Det finns ingen som skyddar dem.

En 33-årig misstänkt förövare, Wisam BB, har enligt Der Spiegel anklagats för fyra extremt allvarliga våldtäkter, och hans offer är så traumatiserade av vad han anklagas för att ha gjort mot dem att han måste föras till ett annat rum, när de ska vittna.

I två fall är det två unga kvinnor i åldern 19 och 21 som, med en månads mellanrum, har ”tagits om hand” av 33-åringen och hans vänner på natten medan de var på väg hem och med våld tvingats in i hans skåpbil och våldtagits av flera personer.

 ’Extremt förödmjukande våldtäkter’

I två andra fall anklagas 33-åringen för att ha våldtagit två kvinnor i sin lägenhet 2018 och 2019. Det yngsta av offren var 14 år gammal, skriver Der Spiegel.

Våldtäktsfallet understryker den grymma verkligheten i Berlin, där 210 ”extremt förödmjukande våldtäkter” eller gruppvåldtäkter har rapporterats på bara fyra månader – från mars till juli i år – enligt Der Spiegel.

När män beter sig så beror det på att det inte får några konsekvenser. Inte konsekvenser som skapar respekt. Tyska domstolar och tyska fängelser skapar ingen rädsla. Eftersom avskräckande inte är syftet med tysk straffvård. Det har övergivits eftersom det var ociviliserat. När barbarismen nu meddelar sin ankomst, står man försvarslös.

Var är feministerna? Var är männen?

Mitt i natten i januari såg den 33-årige mannen, hans lillebror och en tredje ännu okänd förövare en 19-årig kvinna på gatorna i Berlin, enligt Der Spiegel. De tog stryptag på henne och lyfte upp henne i skåpbilen, där två män våldtog henne.

Sedan tog de henne till en lägenhet där de våldtog henne igen. Om hon inte gjorde rättvisa hotade de att ta in ytterligare sex män för att hjälpa dem. Sammantaget misshandlade de henne i fyra timmar innan de körde henne till Charlottenburg-distriktet i Berlin och lämnade henne där.

Mindre än en månad senare lyfte den 33-åriga och tre okända förövarna återigen in en kvinna i sin skåpbil, där de våldtog henne i tur och ordning medan hon utsattes för strypningsförsök, skriver Der Spiegel.

Juridiska dokument beskriver hur kvinnan därefter hade så allvarlig andningsbesvär att hon fruktade att dö av den.

Enligt Der Spiegel är den 19-åriga kvinnan som våldtogs i januari nu så traumatiserad att hon inte kan sova på natten och lider av ångest. När hon skulle vittna i domstol ägde det rum över en videoförbindelse medan de anklagade männen leds in i ett annat rum.

Wisam BB anklagas också för att ha begått ytterligare två våldtäkter i sin lägenhet 2018 och 2019 av en tjej som bara var 14 år för första gången.

Hittills har Västeuropa offrat sina kvinnor

Denna råhet utvecklas i Sverige varje dag. Det har redan nått en nivå där det överväldigar rättsväsendet eftersom politiker vägrar att ta ansvar.

Om dessa män ska stoppas måste det antingen ske genom utvisning, eller kvarhållning på obestämd tid, eller ännu mer drastiskt.

Förr eller senare kommer dessa lösningar att dyka upp. Hittills har västeuropeiska länder offrat sina kvinnor.

Spiegel: Män sägs ha dragit kvinnor in i bilar och våldtagit dem.Männer sollen Frauen in Auto gezogen und vergewaltigt haben.

Igår blev en 12-årig pige voldtaget på gaden i Stockholm: 12-årig flicka utsatt för grov våldtäkt i ’utsatt’ område.I Sverige anmeldes 2440 voldtægter mod børn under 15 år.

Islam triumferar över genus (feminismen)

Igår blev en 13-årig flicka våldtagen på gatan i Stockholm.  12-årig flicka utsatt för grov våldtäkt i ’utsatt’ område. I Sverige anmäldes 2440 voldtægter på barn under 15 år.

Danska medier har sett artikeln: Motbjudande våldtäktsfall skakar tyskarna: Unga kvinnor drogs in i en skåpbil mitt i natten, Ækel voldtægtssag ryster tyskerne: Unge kvinder blev hevet ind i varevogn midt om natten, men feministlandet ser den andra vägen. Islam triumferar över genus och Simone de Beauvoir, Margaret Atwood, Alice Walker och Naomi Wolf. (alla uttalade feminister, övers. anm.) En vetenskaplig förklaring till denna gåta finns inte.

5-7 % av Stockholms tjejer våldtagna     

Mörkertalet i ”Feministstaten” måste vara mycket stor på grund av oviljan att rapportera. Förtroendet för rättsstaten är i fritt fall.

Fem procent av Stockholmstjejerna i nian och sju procent av tjejerna i årskurs två på gymnasiet uppger i årets Stockholmsenkät att de har blivit våldtagna eller tvingade till sex.

Det är en kraftig ökning jämfört med resultaten från 2016, då tre procent av tjejerna i både årskurs nio och bland de kvinnliga gymnasieeleverna i årskurs två svarade att de blivit våldtagna eller tvingade till sex. Trots den nya så kallade samtyckeslagen är förtroendet för rättsväsendet lågt. Få orkar med den process en anmälan innebär, säger hon till DN. Fler unga tjejer våldtagna – men få orkar anmäla. – Stockholmsenkäten 2020 – Se også Tillader Koranen voldtægt? (Se också tillåter Koranen våldtäkter)”


Peter Springare, den kända och modiga polisen från Örebro blev snabbt persona non grata för polisledningen, när han tidigt förkunnade att våldtäkter var kulturellt betingat av utomeuropiska män.

Bildresultat för Peter Springare polis

7 tankar kring ”Tyskland och Sverige offrar sina kvinnor- medan feministerna tiger

  1. Från min syster:
    ”Detta är rasism på landet som tagit emot dem, på Sveriges kvinnor, flickor, barn och även pojkar. Det är bara utvisning av våldtäkts män och deras familjer för att få stopp på dessa fruktansvärda dåd! Landets feministiska regering blundar och stänger sina öron ! Jag har full förståelse för flickan som tog hämnd på sin förövare, när lagen inte hjälpte henne.”

  2. Med den demografiska situationen vi nu har berikats med – ett osunt kraftigt överskott
    av pojkar i tonåren ( 100 – 120 ) tillsammans med SCB statistik över den manliga
    befolkningen med utländsk bakgrund 15 – 44 år i vårt land – från ca 30 – ca 70 %.
    Unga män i vapenför ålder som det brukar sägas. Ref. till affesstatistikblogg.se som så
    tydligt använder och presenterar i diagram o staplar officiella siffror från SCB – vilket
    givetvis media har avstått från i många år. (eller alltid)
    Betänk alltså 1 av 3 upptill 2 av 3 unga män 15 – 44 år (förenklat ) – det finns alltså en tydlig potential av ”gärningsmän” – som våra kvinnor måste
    förhålla sig till idag och en lång tid framöver….. Vad säger Morgan J.?

    Att A.Lööf nu är tillbaka på banan är påfrestande – efter pådrivandet med att få igenom NGL 2018 – den nya gymnasielagen borde hon vara ”rökt” från att påverka
    vår politik.

    1. Tack för aktuell statistik inkl. Affes blogg och klok sammanfattning av läget i den humanitära stormakten. Tänk vad Sverige förfasade sig över Kinas tidigare ett barns politik med överskott av pojkar. Vi har nu slagit det överskottet med råge.

  3. Gymnasielagen är bidragande till detta som skräckexempel på vad korkade verklighetsfrånvända (laglösa?) politiker ställer till med. Trots avrådan från lagrådet. Ett gigantiskt svek påhejat av umbärliga skräpmurvlar. Dumskallar är bara förnamnet. Barn har ingen rösträtt men föräldrar. Politiker är valda för att skydda sin befolkning. Är ensamkommande och papperslösa befolkning? Undantagslagar behövs. Avveckla massinvandringen och den så kallade mångkulturen. Vansinnet måste få ett slut. En kameleont som Annie Lööf är knappast rumsren i detta sammanhang. Det finns fler och de är dessvärre fortfarande för många.

Kommentarer är stängda.