En dåres uttalande!

En dåres uttalande! skriver Olle Ljungbeck.

Statsminister  Stefan Löfven markerade mot Rysslands agerande (i själva verket mot Putin) i Ukraina i sitt tal inför FN:s generalförsamling på lördagskvällen den 26/9.

”– Rysslands olagliga annektering av Krim och Sevastopol och aggression i östra Ukraina utgör allvarliga brott mot internationell lag, utmanar global säkerhet och orsakar mänskligt lidande sade Löfven. Han krävde även att Ryssland utreder förgiftningen av den ryska oppositionsledaren Aleksej Navalnyj.
– Den ryska regeringen måste undersöka mordförsöket grundligt och öppet. De ansvariga måste ställas inför rätta. Löfven sade också att Sverige ser oroligt på situationen i Belarus efter valet den 9 augusti”.

Sålunda försöker den intellektuellt och moraliskt undermålige narren men också bödeln Stefan Löfven mästra kanske världens mest intelligente och skarpsinnige statsman.

Bildresultat för stefan Löfven
Löfven markerade mot Ryssland i FN. GP. gp.se

Om man skulle utgå från IQ-skalan var dessa båda befinner sig på denna, skulle resultatet sannolikt bli följande.

Om medelvärdet är 100 skulle troligen Löfven hamna på 80 och Putin på ca 170. Det säger något om varför Ryssland under Putin är ett stabilt och framgångsrikt land medan Sverige för var dag närmar sig tätpositionen som ett av världens mest brottsliga och kriminella länder. Men också en otrygghet som snart är värre än i vissa Sydamerikanska stater.

Löfven nämner inte att Sverige med hans godkännande var med och störtade Gaddafi.  Ja Sverige deltog t o m med stridsflyg-plan. Konsekvensen för befolkningen blev ett otroligt lidande och inbördeskrig. Detta från att under Gaddafi ha varit ett land med ett enormt välstånd.

Lägger man till detta att Sverige under Stefan Löfvens ca 7- åriga vanstyre av Sverige aldrig haft en sådan brottslighet och kriminalitet som under denna tid.

Har någon ännu hört Stefan Löfven visa medlidande och beklagat alla de mord, våldtäkter, rån, terror som skett under hans regeringsperiod och i dag sker i accelererad hastighet mot svenska kvinnor, män, flickor pojkar?

NEJ!

För var dag med Stefan Löfven som statsminister kommer vårt land att vad gäller brottslighet, ekonomiskt välstånd och trygghet för medborgarna att närma sig ett tillstånd där allt det som tidigare generationer byggt upp kommer att vara raserat och vi mer och mer kommer att leva i ständig otrygghet. Ja den dag är troligen inte långt borta då vi enskilda måste beväpna oss för att skydda oss själva och våra närmaste. Om vi skall undvika detta måste den nuvarande regeringen med Stefan Löfven i spetsen bort med det snaraste. Med dessa kvar går vi ett ound-vikligt öde till mötes. Sverige tas över av de invandrade barbarerna med stöd från Stefan Löfven och hans anhang.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

olle.ljungbeck@gmail.com

5 tankar kring ”En dåres uttalande!

 1. Vad sysslar regeringen med? Vart är Sverige på väg? Begår regeringen brott? Sverige kan inte och kommer aldrig att kunna lösa problemen i Afrika, Mellanöstern och Afghanistan. Tanken är löjeväckande! Det begriper även en del kunskapsfattiga och IQ-klena. På tvångsfinansierade SVT har man stora bekymmer hur mycket Donald Trump far med osanningar. Det vore mer rakryggat och klädsamt om de istället började granska statsministerns dimridåer.

 2. Skjuta på framtiden är självklar lösning, precis som att ta itu med bilmålvakter och annan brottslighet. Skjutningar på gatorna och skjutningar i beslutprocesser är regeringens koncept.

 3. En svag förhoppning om extraval spred sig, när förhandlingarna mellan arbetsmarknadens parter brakade samman natten till idag.

  Men så kom P1 Morgons kommentator och förklarade, att regeringen troligen inte väljer lagstiftning om arbetsrätten nu, utan låter frågan dras i långbänk. Om det stämmer så
  flög hoppet om en ny regering sin kos.

  Lööf har visserligen makt att påverka, men lär avstå för att rädda sin statsminister.

  Vi får väl se inom kort vad som händer.

  1. Tack för snabb uppdatering om LAS förhandlingarna. Långbänk är kännetecknet för Löfven med regering, han håller sig krampaktigt kvar, för att slippa nyval.

Kommentarer är stängda.